• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
no licze na to:)
jeśli chodzi o Z to kiedy zaczeliśmy marudzić że inf jest strasznie drogie, powiedział, że ze względu na bardzo dobrą ruchomość plemników możnaby spróbować z iui, mówił że normalnie robi się iui jeśli w ejakulacie jest ponad 10mln plemników, no ale ze względu na to, że wszystkie teraz są r ruchy możnaby spróbować.

amalfi a z jakimi hormonami ma problem? mąż znajomej brał clo i bardzo mu to pomogło

któraś z dziewczyn pisała że vigor jest lepszy niż androwit, właśnie przeczytałam skład i mam pytanie, czy luteina w Vigorze nie zaszkodzi męszczyźnie?

Ostatnia edycja:
Kahaka- tak wyniki mąż ma gites..
Wikula,Kahaka- proszę nie piszcie ,ze z Wami problem...bedzie dobrze kochane-nie wiem kiedy ,ale bedzie..

Szuszu-takie tragedie pózno docieraja do człowieka..szczerze współczuje -pochować dziecko to niewyobrażalna tragedia:(((

mmm-pieknie sie poprawiły wyniki M.

Tymonka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!

szykuję obiad ,bede z doskoku..jeszcze mi sąsiadka wleciała teraz i pogadałysmy chwilę...

mmm z hormonami FSH i LH prawie ich nie ma, wiem ze to sie leczy, ginka mi mowila, ale powiedziala ze moze potrwac nawet kilka lat, a mnie sie czekac nie chce juz, poza tym jak pojedziemy do kliniki to jeszcze raz zapytam tam kogos kto sie naprawde na ty zna, wtedy sie zobaczy, byle do wrzesnia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry