• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

kaha bo tempetatura jest mniej więcej na poziomie tej z 7 dc, wprawdzie było 6 niskich temperatur, ale wydaje mi się, że temperatura za mało się podniosła, wszystko tak naprawdę wyjaśni się w ciągu kilku najbliższych dni

reklama
mama - nawet nie wiem o co poszło, podniósł mi ciśnienie i tyle...

chyba @ mi sie zaczyna, brązowy śluz... nie mam siły...

Wikula- no żesz...:-(
ale jeszcze poczekamy ,może nic straconego-&&&

Kahaka- no to szybko Ci poszło.

mmm- dzięki za życzenia wpadki ;-)
&&&&&&&& zeby @ nie przylazła!!

ja byłam na poczcie wysłac kocyk dla Emilka którą niedługo urodzi Wisieńka-ale nie "własnej "roboty-z Ikea:-)
potem po Zuzę i zaraz na ogród idziemy..

mmm, nie zgadzam się, po to ktoś wymyślił te 6 temperatur, żeby je uwzględniać. Ja stosuję Roetzera, a wg. tej metody wystarczy, żeby wzrost był o 0,05 stopnia. O 0,2 musi być wyższa dopiero dnia.

mama jeśli mam być szczera to trochę zaczynam się łudzić, nie mam jeszcze plamienia (a w poprzednim cyklu miałam od 24dc), głowa mnie nie boli (a zawsze dzień lun dwa przed mam straszną migrenę) a teraz zupełnie nic.. być może owu była później, chociaż strasznie bym chciała, żeby znalazł się jakiś plemnik kamikadze, który jakimś cudem zapłodnił moje jajeczko

kaha tak naprawdę wszystko okaże cię w ciągu 2-3 najbliższych dni

tak wogóle, jakąś godzinę temu dzwonił do mnie M, że będzie miał przerwę w pracy (bo dziś będą pracować dłużej) i że zaraz przyjedzie na obiad, zobaczcie co udało mi się zrobić w pół godziny :)
img20110615001.jpg

Ostatnia edycja:
hej ja się żegnam-zbieram się już do pracy... ciężko będzie z tym bólem kręgosłupa, ale po ketonalu trochę osłabł więc mam nadzieję, że dam radę...
Nie piszcie za dużo bo jutro do wieczora będę nadrabiać ;)
papapa miłego wieczorka

witam się popołudniowo :)

mamuś - cieszę się bardzo, że z zatokami wszystko w porządku i że Tom zaszalał w nocy ... hehe ... niech no jakie dzieci z tego będą :) hehehe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& rece mam sine od zaciskania :) Co do mojego samopoczucia jest naprawdę dobre, dziś zaczynam 8 tydzień :) choc suwaczek pisze , że 7 ,ale to chyba chodzi o to, że 7 my się skonczył, albo ja jakaś niepociuamna jestem ?:( a więc czuję się dobrze, podbrzusze mnie wogóle nie boli, mdłości delikatne od czasu do czasu, jem jak szalona- malutko, ale 120000000 razy dziennie :)) no i ogólnie gitara, mam tam jakieś swoje obawy, ale kto ich nie ma >>>?

Martusia- papaśki,współczuje tego bólu...

mmm- smaczności :)ja Tomowi robię czyczki z kurczaka ,ziemniaczki z masełkiem i pomidorki ze szczypiorkiem w smietanie :)
a za Ciebie zaciskam &&&&-kiedy masz w planie testowanko??

Palemka- dziękówka za &&&& :) mam nadzieje ,ze ~~~~o Toma tez takie szalone jak on :))
dziś może dla odmiany ja Jego zmolestuje i bedzie git:)))

fajnie,ze dobrze sie czujesz !! to najważniejsze..co do jedzenia to słonko-komu jak komu ,ale Tobie sie przyda kilka kg:))
trzymaj &&& kochana ,trzymaj ,może w końcu nam wszystkim sie tu uda!!
wiesz,ze ja już nie pamiętam jak to było jak Ty w ciąży nie byłaś;))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za obecny Wasz cykl ;-) bardzo bym chciała, żeby Wam wszystkim się udało, bo Wasze przyszłe dzieciaczki będą miały fantastyczne Mamy:-)
Moja przyjaciółka o której Wam niedawno pisałam, miała 3 raz puste jajo płodowe, jest już po zabiegu (4 z resztą):-(
Zaraz po jej mąż zrobił badania swoich żołnierzy i okazało się, że mniej niż 1% plemników jest sprawnych:szok: Tak mu się wyniki pogorszyły przez 6 miesięcy. Nie wiem jakim cudem w ogóle udało jej się zajść w ciąże..
Pozdrawiam wszystkie Weteranki;-)

reklama
mama wcale nie planuję;) tzn przed terminem @ tym bardziej, że już miewałam dziwne długie cykle, nawet 45 dniowe. Myślę, że @ powinna być w sobotę, jeśli nie w niedzielę albo w poniedziałek zatestuję, zeby gdyby w jakiś niewyjaśniony sposób się udało nie wydawać kasy na badania M

uwielbiam młode ziemniaczki :)

szuszu przepraszam, jeśli jestem wścibska, ale czy mąż tej Twojej koleżanki zawsze miał takie problemy z armiączy dopiero teraz? bo jeśli zawsze to cud, że koleżance udało sie zajść. uu mnie mój ma bardzo nieliczną armię, ale za to wszystkie plemniki w ruchu a zafasolkować nie mozemy :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry