• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

a my chyba jednak jutro rano
d025.gif
:)))

reklama
cześć przed chwilą się przywlokłam z pracy i normalnie mam dość wszystko mnie drażni tak że masakra!! Jeszcze pacjenta zbeształam :0dzisiaj przyjechał nowy i na wstępie, zamiast dzień dobry mówi, że jest lekarzem i czy z tego tytułu należą mu się jakieś przywileje, już tym tekstem mnie zdenerwował a to był dopiero początek, pyyam co mu dolega, facet odpowiada, że ma problem z mięśniem 4-głowym i chce go wzmocnić, sadzam go więc na fotelu ślazkim i tłumaczę jak ma ćwiczyć, tłumaczę raz, drugi, trzeci, facet nie słucha, po jakichś 10 minutach woła mnie i mówi, że to ćwiczenie jest do kitu, bo on mięsnia nie ćwiczy, tłumaczę więc jak krowie na rowie po raz kolejny, po jakimś czasie mówi że on chce się położyć na leżance, i podnosić nogi z ciężarkami do góry (bo tak ćwiczył pacjent na leżance obok), no to mu mówię, że w ten sposób się nie ćwiczy m 4głowego, a pośladkowe, no ale dla świętego spokoju położyłam go na tej leżance, po paru minutach podchodzę i mówię gościowi, żeby mi pokazał, króra partia mięśni w tym ćwiczeniu działa, a on na to, to pani nie wie, gdzie jest m 4głowy?! wsciekłam się, i mówię, że wiem i dlatego pytam, bo w tym ćwiczeniu on ani trochę nie działa!! i do ma być kurcze lekarz?! może od krów bo ja bym do takiego nie poszła, wkurza mnie jak ktoś podważa moje kompetencje, a wychodzi na to, że nie ma najmniejszego o tym pojęcia!!

zaraz was podczyram a na razie idę zjeść

tymonka, ja tam na mojego nie mogę narzekać robi w domu wszystkie "męskie" rzeczy a czasami i mi pomaga w tych typowo babskich, ale to jak mówisz jest kwestia wychowania a i może też trochę kolie losu, jak miał kilkanaście lat jego matka miała poważną operację, a on musiał się zająć 2 młodszymi siostrami (ojciec brał po dwie zmiany, żeby zarobić na lekarzy), nauczył się wiec prać, sprzątać i gotować, są nawet potrawy które robi lepiej odemnie, np placki po zbójnicku, normalnie poezja :)

kaha co oni są niepoważni, a co by było gdybyś się przypadkiem o tym nie dowiadziała, przecież rodzice tych dzieciaków mieli by cię za kompletnie nieodpowiedzialną osobę, gdybyś nie zjawiła się na zebraniu,

mama czyli musisz dziś męża wykorzystać!!

zrobiłam sobie sałatkę z tuńczyka, właśnie się chłodzi :)

Hej:)
Chwilę temu dostałam info na telefon,że z mojej komórki jest piękna ciąża(to wiedziałam już w lutym) no i że utrzymała się:)
Nic więcej nie wiem,ani który tydzień ani płci nie znam:(

hej, ja dziś ledwo żywa... po pracy tak mnie bolało że ledwo chodzę...
A teraz czekam na obiadek-kurczaczek się piecze, młode ziemniaczki gotują...
mmm-wyślę Ci pw żeby tu nie rozpisywać się o moich cierpieniach ok?

Mama-działajcie, działajcie.... może wpadniecie :)
Wczorajszych postów jeszcze nie nadrobiłam więc nie wiem, ale coś widziałam że rozprawa się udała u Oliwki tak?

ok czekam

kurcze jak robiłam sałatkę, mało ślinotoku nie dostałam, taką miałam na nią ochotę, a teraz dochodzę do wniosku, że wcale mi się jej nie chce

Sprawa Oliwki ok,w miarę:) Odroczona,mała skierowana na badania do psychologa a my tymczasowo będziemy rodziną zastępczą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry