• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Beatka- witaj kochana :))

no też się uśmiałam na powitanie
i070.gif

ja tu przy garach bo kurczaka z pieca wyciągałam i goraco jak smok
e142.gif

a On mi tu z płodzicielem wyjeżdża :))

wiesz co-Kahaka pózniej wstawi mój test owu-oceń kochana i napisz czy jeszcze działać ??
działania były we wtorek ok 23.oo i w srodę o 18.00
dziś 14d.c. i krecha owu mooocna !!

reklama
Jestem...
oto mamy test owulacyjny (nie mylić z ciążowym):
WmWPzhilPgBq5iilPB.jpg SzWK3lekzM9KoGiFaX.jpg

Ja jestem padnięta! Zebranie chyba się udało, rodziców było dużo, pewnie ze 20. Dzieci będę mieć 25 sztuk (masakra), same 5-latki.

Kahaka- dzięki :))

dziewczyny ta grubsza krecha to owulacyjna....co radzicie -działac dziś czy jutro rano czy wieczorem....
tak jak Amalfi pisała ,nie chce zmarnowac szansy-skoro jest owu...(to znaczy chyba..bedzie)
ten test jest z 10 rano..

mama, no nie wiem, może byc rano :tak: a u mnie to niby zerówka, ale 5-latki same (reforma!), więc będzie ciężko na początku. Jakoś dam radę, muszę.
Ale dopiero czuję, jak ze mnie stres schodzi...

mama - działajcie dopiero jutro!!!!! Owulacja powinna byc u ciebie od 24 do 48 h!!! Najlepiej jakbyś rano dopadla męża:)) Ale później tez będzie dobrze Ty nasza kochana niestaraczko:))

kahaka - myśle, że z takimi dzieciaczkami fajnie będzie Ci się pracowało:))

uff ... nadrobiłam
wikula :-( co za wstrętna małpiszonica:(

mama jutro - bo kolezanka tak zrobiła i zaszła więc&&&&
przez parę dni mnie nie będzie bo musze pisać sprawozdania i ewaluację w pracy :( uff już mi się chce

reklama
lopop, a Ty też w szkole uczysz?
wikula, ja już pracowałam w zerówce, ale nie od września, tylko od lutego, więc te wszystkie organizacyjne sprawy mnie ominęły.
Beatka, mama nie mierzy temp w tym cyklu chyba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry