Bree
Fanka BB :)
Czeeeeść!!
Ja właśnie wróciłam.
Zajechałam do Lidla i kupiłam sobie sokowirówkę - zrobiłam soczki: z jabłek, z marchewek i z truskawek (osobno). Pychotka!!
Nasze odpowiedzi zawsze szczere :-)
Wikulka dzielna babeczka jesteś! Pewnie że będzie dobrze!!
Mama ja bym podziałała dzisiaj jak ci wystarczy siły. Nie zaszkodzi od wczoraj od 18 juz chłopaki powinni wypocząć.
Kahaka gratki zebrania. Widać ćwiczenia za świnką podziały.
Ja też mam dziś drugi dzień FL. Tempka 36,6 (znowu zapomniałam mierzyć na dole i w ustach mierzę)
Witajcie wszystkie Weteranki.
Aaa Amalfi fajna czapa!!
Ja właśnie wróciłam.
Zajechałam do Lidla i kupiłam sobie sokowirówkę - zrobiłam soczki: z jabłek, z marchewek i z truskawek (osobno). Pychotka!!
Cześć Dziewczyny ;-)
Bree, mmm.. dzięki za odpowiedź, chociaż liczyłam na nieco inną, nie ma co ukrywać![]()
Nasze odpowiedzi zawsze szczere :-)
ja dzisiaj dostałam @...brzuch mnie boli... Ale nie poddaje się, nawet łagodnie to przyjęłam...
Jutro jadę do ginki ustalić z nią plan działania, będzie dobrze, prawda??? Musi być!
Miłego dnia wam życze, ja lecę, pędzę, bo mam sporo spraw do pozałatwiania
Przepraszam, ale nie nadrobiłam tego co od wczoraj naskrobałyście...
Wikulka dzielna babeczka jesteś! Pewnie że będzie dobrze!!
aaaaaaaaaa-przepraszam...powiedziałam Jej ,ze działalismy jednak w tym cyklu bo rezonansu nie będzie ,ale mówię ,ze nie mam testów owu bo przecież to ma być wpadka a Ona mnie zbałamuciła i zrobiłam...słuchajcie mam 14d.c. a krecha jak zbój!!!!!!!!!
2 raza taka ciemna jak ta kontrolnabez Clo bez castagnusa,na antybiotyku a mam owu
działaliśmy w 12 i 13 d.c. i jak dziś 14d.c. a taka krechaaaa to pewnie jutro z rana męża poprzytulam-co myślicie???dziś
wieczorem na pewno nie dam rady;/
Mama ja bym podziałała dzisiaj jak ci wystarczy siły. Nie zaszkodzi od wczoraj od 18 juz chłopaki powinni wypocząć.
Kahaka gratki zebrania. Widać ćwiczenia za świnką podziały.
Ja też mam dziś drugi dzień FL. Tempka 36,6 (znowu zapomniałam mierzyć na dole i w ustach mierzę)
Witajcie wszystkie Weteranki.
Aaa Amalfi fajna czapa!!