• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Czeeeeść!!
c009.gif

Ja właśnie wróciłam.
Zajechałam do Lidla i kupiłam sobie sokowirówkę - zrobiłam soczki: z jabłek, z marchewek i z truskawek (osobno). Pychotka!!

Cześć Dziewczyny ;-)
Bree, mmm.. dzięki za odpowiedź, chociaż liczyłam na nieco inną, nie ma co ukrywać :-D

Nasze odpowiedzi zawsze szczere :-)

ja dzisiaj dostałam @...brzuch mnie boli... Ale nie poddaje się, nawet łagodnie to przyjęłam...
Jutro jadę do ginki ustalić z nią plan działania, będzie dobrze, prawda??? Musi być!

Miłego dnia wam życze, ja lecę, pędzę, bo mam sporo spraw do pozałatwiania:)

Przepraszam, ale nie nadrobiłam tego co od wczoraj naskrobałyście...

Wikulka dzielna babeczka jesteś! Pewnie że będzie dobrze!!

aaaaaaaaaa-przepraszam...powiedziałam Jej ,ze działalismy jednak w tym cyklu bo rezonansu nie będzie ,ale mówię ,ze nie mam testów owu bo przecież to ma być wpadka a Ona mnie zbałamuciła i zrobiłam...słuchajcie mam 14d.c. a krecha jak zbój!!!!!!!!!
2 raza taka ciemna jak ta kontrolna:szok::szok: bez Clo bez castagnusa,na antybiotyku a mam owu:szok:
działaliśmy w 12 i 13 d.c. i jak dziś 14d.c. a taka krechaaaa to pewnie jutro z rana męża poprzytulam-co myślicie???dziś
wieczorem na pewno nie dam rady;/

Mama ja bym podziałała dzisiaj jak ci wystarczy siły. Nie zaszkodzi od wczoraj od 18 juz chłopaki powinni wypocząć.

Kahaka gratki zebrania. Widać ćwiczenia za świnką podziały.
Ja też mam dziś drugi dzień FL. Tempka 36,6 (znowu zapomniałam mierzyć na dole i w ustach mierzę)

Witajcie wszystkie Weteranki.

Aaa Amalfi fajna czapa!!

reklama
Mama najlepiej w nocy Go obudź:))) hihi
Właśnie zamówiłam kwiatki dla Oliwii wychowawczyni,chcemy jej zrobić niespodziankę i dostanie przez pocztę kwiatową na ostatnich lekcjach:)))

Niestety ale nie umiem kupować prezentów na konkretny czas:(
Spontanicznie jak coś widzę to ok,pasuje do danej osoby i kupuję:)
Może jakąś fajną ramkę na foty?Taką dwustronną lub na kilka fotografii?

Kahaka akurat miałam kupon z Groupona wolny:) Kiedyś kupiłam z nadzieją,że mężowi wyślę kwiaty z adnotacją,że będzie Tatą ale okazało się,że nie jestem w ciąży:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry