• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Ello :-)

Mari, kurcze rozumiem Cię doskonale! Ja przez 5 lat byłam zbywana przez lekarza i tylko naciągali nas na kasę. Więcej wiedziałam z netu niż od tej ginki :wściekła/y: No ja pitolę! Październik?! :crazy: normalnie aż ma się ochotę wrzeszczeć z nerwów :angry:

mmm, powiedz mi, czy ta ruchliwość, którą napisałaś, to jest jaka? Szybko, wolna czy w ogóle 12% całej ruchliwości to jest? U nas też problem z armią i u mojego m wygląda to tak:

szybka linearna - 0%
wolna linearna i nielinearna - 15%
brak ruchliwości postępowej - 15%
brak ruchu w ogóle - 70%

u mojego m też wszystkie wyniki pozostałe bardzo dobre i lekarz powiedział, że farmakologicznie nie można polepszyć wyniku i zostaje nam IVF. Jak chcesz to podeślę Ci coś na PW ;-)
U nas też wiadomość o tym, że tylko IVF, była straszna i prawie rok nie robiliśmy nic w tym kierunku. Po prostu musieliśmy oswoić się z tą myślą, a szczególnie mój m. Teraz razem jeździmy po lekarzach, temat dla nas nie jest już tabu i zobaczysz, że u Was wszystko się ułoży :tak:
Najgorszą przeszkodą są pieniądze niestety i jak widać, w naszym państwie posiadanie dzieci to luksus, na który nie każdy może sobie pozwolić :confused2:

reklama
witajcie babeczki staraczki ,weteranki vel dinozaury......
smacznej kawki na poczatek życzę

mama - szybko sie uwinelas z ta niania do dzieci. Jak ją znalazlas?

Kora- witaj-telefon poszedł w ruch i od znajowmego do znajomego..
znajowmy znajomego słyszał ,ze ....
i tak znalazłam:))

Mari- dziękuję za komplement :*:*
co do Twojej sytuacji to przede wszystkim
h030.gif

matko i córko co za terminy!!
ale zrob jak piszesz-zaraz po hsg wydzwaniaj tam i moze termin się znajdzie..
ja ostatnio tez usłyszałam,od gina ,ze przecież w ostatnim czasie 2 razy się udalo!!!! kuzwa udało się zajść ale nie utrzymac-a ostatnio w marcu znów się udało i "poleciało"..
trzeba dojść czemu zachodzę ,ale się nie utrzymuje a nie -przecież się udało-wrrrrrrr!!!

Oliwka,mmm-sikałyście??????????????????????????
jak siostra zareagowała??

Balbinka- powitać ;))

Mama,sikałam...coś nie tak z testem bo linia kontrolna była ledwo widoczna a drugiej oczywiście niet.
Brzuch boli,cycy też.Jutro beta.
Oliwka dostanie prezent na zakończeniu o 16,narazie ja rozpakowałam i jest niezły:)
Zobaczymy też reakcję wychowawczyni na bukiet z poczty kwiatowej:)))

Mari ja bym tez do polski jechala bo to smieszne jest, jak bedziesz miala wizyty co 4 miechy, to ciazy z tego nie bedzie, chyba ze wpadniecie w miedzyczasie hehh. I nie poddawaj sie, bedzie dobrze, tylko wizyty musisz miec czesciej, zrob to hsg i mysle ze bedzie dobrze

Amalfi- witaj kochana :) juz masz weekend ????????
Oliwka jaka pogoda u Was??kurcze widziałam wczoraj na tvn meteo ,ze maja byc opady -oczywiście jak my jedziemy to pogoda się psuje
a025.gif

Mama pogoda lipa,chociaż poprawiło się lekko:)
Ja wyjeżdżam jutro w nocy więc pogoda pewnie zostanie ładna:)))
Wiecie,brzuch boli,ale na @ boli co jakiś czas a teraz tak samo ale nieprzerwanie....
Jadę załatwiać papiery Oliwkowe:)

http://www.**********/artykul,objawy-ciazy-od-sugestii-po-pewnosc,79,1.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Amalfi-ja zaczynam za tydzień w poniedziałek od 14 do 20 to nie bedzie tak dużo nadrabiania :))
a Tobie przyjemności.

ja też zaraz wychodzę tylko pranie rozwieszę..
jadę z dziećmi do Smyka po zakupy ubraniowe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry