• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
aha zapomniałam jeszcze o czymś z tefo wszystkiego. dzisiaj plamienie wygląda jak to pod koniec @ jeśli to faktycznie @ to pytanie kiedy był początek. mam nadzieję, że jutri wszystko się wyjaśni
uciekam spać
papa

oliwka - mała na pewno się ucieszy:)) ciekawa jestem jej reakcji:))

mmm - ja bym na Twoim miejscu jutro zrobila sikacza:)

Ja zawsze jak jestem w jakieś galerii handlowej to wchodzę do skelpu z ubrankami dla dzieci (to jest chyba obsesja) i oglądam...ale jeszcze nic nie kupiłam, powstrzymuję się...ale jak zajdę w ciążę, to majątek na to wydam:)

witam porannie!

oliwka - super prezent! Koniecznie opisz jak Mala zareagowala! :tak:
kahaka - jak misio?
mama - szybko sie uwinelas z ta niania do dzieci. Jak ją znalazlas?

Jesli chodzi o ciuszki, to ja tez mam cala szafe po starszej Córce... Ogrom rzeczy juz sprzedalam/oddalam/pozyczylam, ale mnostwo rzeczy trzymam, bo a nuż sie uda... Mam kocyki, laktator, materacyk i posciele do lozeczka, karuzelke, mate edukacyjna... Ostatnio pozbylam sie grzechotek i kilku niemowlecych zabawek... Najgorsze jest to, ze 4-5 lat temu to bylo fajne, a teraz sa juz lepsze, fajniejsze rzeczy i tak naprawde to wszystko sie nadaje na smietnik, a nowemu malenstwu kupilabym najchetniej wszystko nowe :tak::-D

mari, ja w pracy... codziennie tak wczesnie...
Wspolczuje Ci strasznie kochana. Czy to prywatna klinika? Pewnie nie skoro takie dalekie terminy. Czy mozecie umowic sie do kogos innego nastepnym razem? Ta lekarka rzeczywiscie jakas beznadziejna...
Walcz kochana, walcz! Nie poddawaj sie! Walcz o innego lekarza, probuj w innych klinikach, trzeba o siebie zadbac samemu - nie ma innego wyjscia. Oni kazdego traktuja tak samo. Do nas tez podeszli "sztampowo" - standardowe badania, wszystko po kolei. Maja schemat i jadą wg niego wszystkich pacjentow.
Jak ja ostatnio bylam u endokrynologa i podalam mu swoje objawy, to stwierdzil, ze za duzo tego i pewnie sobie wymyslam, bo mam depresje i mam sie zapisac do psychiatry! Niestety wiekszosc lekarzy jest beznadziejna! Trzeba szukac, chodzic az sie sobie wychodzi... Trzymam kciuki! Nie poddawaj sie! Nie jestes sama! Szukaj innego rozwiazania, walcz!

mmm - rob sikanca!!!

Czy dzis ktoras testuje? Czekamy na wyniki!

mari, ale do pazdziernika to kupa czasu! Kurcze!
Moze warto do PL na urlop pojechac i poswiecic go na wizyty, badania w prywatnych klinikach... Nie odbierz tego jako wymadrzanie, probuje tylko doradzic, bo nosi mnie jak slysze o takich walnietych lekarzach! Wrrr, powinni byc jakos karani, nie wiem! A czlowiek z kazda pierdołą dotyczaca zdrowia musi lazic, szukac, stresowac sie itd... Ach, wkurzylam sie!
Tule Cie mocno mari, nie daj sie! Szukaj innego rozwiazania! :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry