• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mmm-no własnie nie wiadomo od czego...nigdy nie palił,piwo pije sporadycznie,odżywiają sie zdrowo,brał te męskie witaminy i po 2 latach starań zaczeli robić badania i wyszło...on ma teraz 39lat-jak zaczynali starania miał 35...
ruchliwość też była słaba ale już nie pamietam ile w %...
ale pregnyl pomógł i na liczbę i na ruchliwość..

Ewcia jakby facetowi nie zależało to by sie nie oddzywał. mysle że musicie odpocząc troche od siebie i nabać dystansu. bedzie jeszcze dobrze.

MMMM cholera jasna czekałam na wiadomość od ciebie ale liczyłam na inną... co z powiedział? ale znając go to nie docieka czemu tak jest tylko by ivf zrobił od razu. Wiem ze W. na Prostej robi ivf z częściową refundacją tzn. refundowane są chyba leki do stymulacji a płaci sie za sam zabieg robiony w warszawie. Słyszałaś o tym? czytałam gdzieś na bocianie . koszt podono ok 6tys.

Mama ale cie dzieci wymęczyły:)

Ewcia jakby facetowi nie zależało to by sie nie oddzywał. mysle że musicie odpocząc troche od siebie i nabać dystansu. bedzie jeszcze dobrze.

MMMM cholera jasna czekałam na wiadomość od ciebie ale liczyłam na inną... co z powiedział? ale znając go to nie docieka czemu tak jest tylko by ivf zrobił od razu. Wiem ze W. na Prostej robi ivf z częściową refundacją tzn. refundowane są chyba leki do stymulacji a płaci sie za sam zabieg robiony w warszawie. Słyszałaś o tym? czytałam gdzieś na bocianie . koszt podono ok 6tys.

Mama ale cie dzieci wymęczyły:)

z dr Z nie roz,awialiśmy, tylko z embriologiem
tz tą warszawą byłby u nas problem, to wiąże sie z wyjazdami, a ja wolnego w pracy braż nie chcę bo jakby się szefowa dowiedziała po co mi ono wyleciałabym z pracy

a i jeszcze jedno: jaka jest szyjka przed @??

Ostatnia edycja:
Ewcia papa

Tymonka- no wymęczyli mnie-teraz Oni śpia od godziny a ja ziewam przy herbacie...

Oliwka- &&&&&&&&&&&..jeszcze tylko jutrzejszy dzień przeżyć a poem Ty i Tymonta testujecie:)))

no mmmm pisałaś coś kiedyś o sytuacji w pracy. a na L4 nie możesz wtedy? nie wiem dokładnie jaka sytuacja. Myślisz że szefowa zatrudniając młodą mężatkę zakłada ze nie zajdzie ona w ciążę...

reklama
Mama mam jeden test o czułości 10...ale na test tak czy siak jest za wcześnie...
Jutro mam pełno spraw na głowie,muszę jechać do UG po papiery Oliwki a to w innym mieście,potem jest jej zakończenie roku w szkole a wcześniej muszę stamtąd zabrać dokumenty itp.
Byliśmy z mężem w KappAhl po kilka rzeczy i były takie słodkieeeee ubranka dla noworodka,z naturalnej bawełny i w neutralnych kolorach...mało co nie kupiliśmy.
Tak bardzo,bardzo,bardzo pragnę być w ciąży!!!
Przyszedł też prezent dla Oliwki na koniec roku,ciekawe czy się ucieszy:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry