• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ewcia tulę z powodu @ i relacji z facetem...;/

mmm-
h030.gif
......bardzo mi przykro,ale najwazniejsze,ze sie "kwalifikujecie " do in vitro...zobacz-nasza Lolitka ma problem-u M nie ma w ogóle plemników....
jestem z Tobą..

Suzi- u nas "zasłaniają" się kościołem...chyba wszystkie kraje w Europie maja dofinansowania do in vitro tylko nie Pl......

Oliwka- nie wywołuj wilka czyli @...boli to boli-na początku ciąży też boli jak na @..
mnie od kilku dni boli lewy jajnik...

moje bąki śpią ,mąż poszedł z psem...

Mmm, strasznie Cię tulę. Sama mam czasem takie myśli. Żal, że państwo nie chce nam pomóc. A jeszcze księża się wtrącają jakby wiedzieli o czym mówią!! Będą nam tu o grzechy pieprzyć. Ja mogę być potępiona i będę miała to gdzieś jeśli będę mogła dać dziecku życie i dać mu wszystko co najlepsze!
Grrrrr, nerwy mnie biorą!!
Kochana a chyba mama kiedyś pisała o swojej koleżance, której partner miał tragiczne badania nasienia i rewelacyjnie mu się poprawiły po zastrzykach Pregnylu. Nie wiem czy to u Was by zadziałało ale mama mówiła, że to nie jest popularna metoda a w przypadku tego znajomego dała niesamowite efekty. Może warto to podrążyć. Skoro i tak kasę musicie uzbierać na ew inf to może w tę stronę warto jeszcze sprawdzić.

Mama wypowiedz się. dobrze pamiętam, ze to Ty pisałaś??

mama dziekuje....ale nie wiem to brnie w złą stronę,,w ta najgorszą...echh...napisał,ze mnie kocha--ale co z tego...

ja słucham muzyki,oczywiscie tej wolnej....tylko wyć...

Jutro jade z dziecmi do Sopotu na wycieczkę,,cały dzien tam bede,mam nadzieje,ze padac nie ebdzie za często...hyh

bree problem polega na tym że u Mojego hormony są wzorcowe, a leki podaje się jeszli z nimi coś jest nie tak, miał też usg i wszystko jest ok, więc tak na prawdę nie wiadomo skąd takie wyniki

a jeśli chodzi o wiarę to jestem osobą wierzącą ale w Boga nie księży, do kościoła już dawno przestałam chodzić bo oni tylko robią wodę z mozgu i nie mam zamiaru utrzymywać księży i ich rodzin(mam nadzieję że żadnej z was nnie uraziłam ale takie są moje odczucia)

a jeśli o to popaprane państwo chodzi, to głosowałam na PO wyłącznie dlatego, że obiecywali refundować inf, a pana K przestałam szanować od chwili kiedy usłyszałam jak mówi że to grzech

odkamieniłam kabinę prysznicową i trochę się wyżyłam

Ewcia- no własnie dlatego ,ze kocha to takie burze u Was....to minie,nerwy opadna i zobaczysz ,ze w końcu spokojnie pogadacie...
miłej wycieczki jutro..

Bree- tak to ja pisałam..dobrze pamietasz..
mmm-mąż znajomej miał w 1 ml 1.800.000 gdzie norma to 20.000.000
dostał pregnyl-1 zastrzyk raz w tygodniu przez 10 tyg.
potem badanie i oddał 3 ml a tam-60.000.000!!!!!!!!!!!!
nie mogli uwierzyc i poszli do innej kliniki a tam taki sam wynik-teraz szykują sie do IUI...

mmm to dobrze ze na kabinie sie wyzylas,a nie na starym,heee
mnie z kosciolem nie urazilas,ja chodze dwa razy w roku,,na boze narodzenie i wielkanoc ze swieconka..takze tez nie jestem za ksiezami...
mama no zobaczymy jaka bedzie pogoda to taka wycieczka...

kurcze jak podoba mi sie piosenka sylwi grzeszczak,małe rzeczy slucham jej w kolko...

Mmmm jak potrzebujesz jeszcze się wyżyć to u mnie też kabina woła o pomstę do nieba :-) Żart, sorry może nie na miejscu.

Wiesz ja nie wiem jakie były przesłanki do podania tego pregnylu ale wydaje mi się, że ona to właśnie na ruchliwość miał. No może mama zaraz powie - o powiedziała już.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia- no własnie dlatego ,ze kocha to takie burze u Was....to minie,nerwy opadna i zobaczysz ,ze w końcu spokojnie pogadacie...
miłej wycieczki jutro..

Bree- tak to ja pisałam..dobrze pamietasz..
mmm-mąż znajomej miał w 1 ml 1.800.000 gdzie norma to 20.000.000
dostał pregnyl-1 zastrzyk raz w tygodniu przez 10 tyg.
potem badanie i oddał 3 ml a tam-60.000.000!!!!!!!!!!!!
nie mogli uwierzyc i poszli do innej kliniki a tam taki sam wynik-teraz szykują sie do IUI...
a co było powodem takich słabych wyników?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry