• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Kora- to muszę mojego mena poprosic o zamówienie :)

głowa cos mnie boli-musze się legnąć na chwilę..zaraz wiadomości to zobacze co na świecie bo nawet dzis tv nie włączałam..

reklama
kora ja też tych testów używałam i są ok :)

tak wogóle to miło mi, że ktoś czyta mojego bloga i wyprówowuje przepisy, jak jeszcze coś wypróbujesz będz wdzięczna za komentarz na blogu :)

mama mnie też głowa booli

Ostatnia edycja:
Oliwka - jak wynik??? Bo albo nie doczytałam, albo nie napisałaś jeszcze...

Ale dzisiaj miałam sytuacje na stacji paliw. Podjeżdżam pod dystrybutor, podnosze klapkę, żeby otworzyć bak, wysiadam z auta, abak zamknięty... nie wiem o co chodzi ale nie udalo mi się go otworzyć...dobrze, że nie jechałam na rezerwie...
Wiecie może jak sobie z tym poradzić...???
Czekam na teścia aż wróci, może on mi pomoże, hehe

Oliwka :-( a tak liczyłam na twoją fasolkę. Ehhh potrzeba mi tu pozytywnych wpisów. ale widzę że zapasy testów porobione to może wkrótce II zobaczymy.
Oliwka który był dzień po owulacji?
Ja dziś mam 14dzien po iui, może być 13-14 d.p.o. Jak długą macie zawsze faze lutealną dziewczynki?
lece do domku. kupie jakieś truskawki i kefirek zrobimy z siostrą:) odezwę się później.

Tymonka ja mam fl 14 dni..&&&&& za Ciebie :))

Wikula- a nie masz zamykanego baku na kluczyk...??
kurka ,ale sytuacja..
dobrze,ze nie na rezerwie byłaś ..

Kahaka- jak wrócisz to proszę usuń kochana ta moją tunezyjną fotkę :))

Oliwka :-( a tak liczyłam na twoją fasolkę. Ehhh potrzeba mi tu pozytywnych wpisów. ale widzę że zapasy testów porobione to może wkrótce II zobaczymy.
Ja dziś mam 14dzien po iui, może być 13-14 d.p.o. Jak długą macie zawsze faze lutealną dziewczynki?
lece do domku. kupie jakieś truskawki i kefirek zrobimy z siostrą:) odezwę się później.
masz stalowe nerwy!! ja już z 5 testów bym zrobiła!!

Ja też liczyłam...10dpo mam dzisiaj.
Ryż się zaraz gotuje,kotlet jest gotowy na dzisiaj.
Nawet popłakać nie mam jak bo dzieci....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry