• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ewcia-papa :)

Zjola- witaj
c009.gif

Mama to kupię to drugie później,i tak muszę chyba czekać na @ żeby zacząć brać...
Chce ktoś Castangusa?Wrzucę w kopertę i wyślę:)

Oliwka- a czemu nie chcesz brac Castagnusa???
ale jak nie masz co z nim zrobic to możesz mi wysłać:))

teraz nie biorę ,ale jak brałam kilka cykli to mi ładnie uregulował...jak nie bedziesz brała to padam Ci adres-ale może spróbuj co???

Dziewczyny, a testy kupujcie na allegro. Sa paski za 1 zl za sztuke. Ja kupuje hurtowo :) 30 owulacyjnych, 20 ciazowych :), jeden raz za przesylke i mam za 60zl mase testow na wiele miesiecy :)

np. tu:
TEST OWULACYJNY 99% SKUTECZNOŚCI TYLKO 1zł (1670394762) - Aukcje internetowe Allegro
TEST CIĄŻOWY 99% SKUTECZNOŚCI TYLKO 1zł (1674043573) - Aukcje internetowe Allegro

Ja tam jakoś w te za 1zł nie wierzę...nie mam przekonania

Mama,nie wiem co zrobić,ostatnio ginek mi powiedział,że jak w tym cyklu się nie uda to mam brać Cyclodynon przez 2 miesiące...skład prawie ten sam ale nie wiem sama

Oliwka-jak uważasz ,ale skoro ten sam skład to bierz...
i zacznij brać z pierwszym dniem @..
myślę ,ze jak juz kupiłaś to bierz to opakowanie ...

Kora- ja jak juz pisałam,nie umiem zamawiać :)))
może jakby mi mąż raz pokazał to bym załapała,ale jakos nie mam potrzeby:)

reklama
oliwka, ja stosuje te testy od dawna, na razie mnie nie oszukaly. Owu robilam rownolegle do usg u gina i zawsze sie zgadzalo wszystko ladnie. Placisz 1 zl, bo to jest taki tylko paseczek bez calego tego plastiku, pipetki, opakowania, instrukcji itd. Te dodatkowe rzeczy musza kosztowac. Dodatkowo dystrybucja po aptekach, bla bla... Kupowalam juz takie testy od roznych sprzedajacych i zawsze wszystko jest cacy.
Naprawde polecam, bo szkoda kasy wydawac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry