Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

po cichu liczyłam na to, że test zawiódł ;-)
ale 2 testy robione i różowo na białym - 1 krecha ;-)

). w kariotypie ma tą samą translokację co mój eMek. Dodatkowy koszt za PGD napisała mi ok. 5tyś, czyli już lepiej, powiedzmy. Będziemy w kontakcie i trzymam mocno za nią kciuki, bo jak jej się uda, to da mi to więcej wiary i będę walczyć do ostatniej kropli krwi (tzn. złotówki
)super że eMek zadowolonyDzięki dziewczyny
Ale wiecie - fryzjer, makijaż i magia zdjęcia robi swoje ;-)
Kahaka :-) normalnie teraz to już jestem pewna, że na naszym wątku najpiękniejsze kobiety są :-) Cudnie wyglądasz :-)
Mama, musiałaś się napracować i nadźwigać ;-) ale efekt - R E W E L A C J A !!!!!!!!!!
Szkoda kurde, że ta wredna @ przylazłapo cichu liczyłam na to, że test zawiódł ;-)
Ja się czuje na @ ale jeszcze jej nie ma. Mogłaby się wstrzymać do niedzieli albo chociaż do jutra. Kurde, normalnie mam cykle 29-30 dniowe, a dzisiaj jest 33 dzieńale 2 testy robione i różowo na białym - 1 krecha ;-)
Kahaka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piękną betkę
U nas cały czas leje i zimno
A! Mężuś odpakował prezent - jego zachwyt - BEZCENNY :-) Obraz szalenie mu się spodobał i zawiśnie w salonie jak tylko wróci z pracy, bo potrzebna będzie wiertarka. Portfel też mu się bardzo spodobał i pojechał do pracy bardzo ucieszony ;-)
Wiecie co, napisała do mnie dziewczyna. Ma identyczny problem jak my. Teraz stymuluje się w Invicta (nie umiem tego odmienić). w kariotypie ma tą samą translokację co mój eMek. Dodatkowy koszt za PGD napisała mi ok. 5tyś, czyli już lepiej, powiedzmy. Będziemy w kontakcie i trzymam mocno za nią kciuki, bo jak jej się uda, to da mi to więcej wiary i będę walczyć do ostatniej kropli krwi (tzn. złotówki
)

Ale ja uwielbiam mój mały biust a młodego karmiłam 9 miesięcy i wyrósł na 186 cm 
!