• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Lopop- dzieki..ehhh

Kahaka- dzieki za wstawienie:)
no narobiłam się-agrowłóknine rozkładałam i potem ten gres a ciężki jak byk!!

no ,ale juz zrobione i kolejna rzecz na ogrodzie do przodu:)

a Ty bierzesz te zastrzyki na krzepliwość??

Ostatnia edycja:
reklama
mama piękny gresik ... zapapuguję za Tobą i też sobie taki zrobię:) jeśli pozwolisz

wiecie mnie nie będzie na necie od jutra bo jadę do Gorzowa na ślub i wesele kuzynki a potem wprost od niej śmigamy na południe
jak ja bez was tyle wytrzymam

kahaka podziwiam

mama, tak na krzepliwość.
lopop, ja siebie tez podziwiam haha :-D ja generalnie nie jestem strachliwa, mogłabym byc pielęgniarką, ale przyjemne to nie jest :baffled: Udanego weselicha, baw się dobrze!

Dzięki dziewczyny :zawstydzona/y:
Ale wiecie - fryzjer, makijaż i magia zdjęcia robi swoje ;-)

Kahaka :-) normalnie teraz to już jestem pewna, że na naszym wątku najpiękniejsze kobiety są :-) Cudnie wyglądasz :-)

Mama, musiałaś się napracować i nadźwigać ;-) ale efekt - R E W E L A C J A !!!!!!!!!!

Szkoda kurde, że ta wredna @ przylazła :wściekła/y: po cichu liczyłam na to, że test zawiódł ;-)

Ja się czuje na @ ale jeszcze jej nie ma. Mogłaby się wstrzymać do niedzieli albo chociaż do jutra. Kurde, normalnie mam cykle 29-30 dniowe, a dzisiaj jest 33 dzień :nerd: ale 2 testy robione i różowo na białym - 1 krecha ;-)

Kahaka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piękną betkę :tak:

U nas cały czas leje i zimno :dry:

A! Mężuś odpakował prezent - jego zachwyt - BEZCENNY :-) Obraz szalenie mu się spodobał i zawiśnie w salonie jak tylko wróci z pracy, bo potrzebna będzie wiertarka. Portfel też mu się bardzo spodobał i pojechał do pracy bardzo ucieszony ;-)

Wiecie co, napisała do mnie dziewczyna. Ma identyczny problem jak my. Teraz stymuluje się w Invicta (nie umiem tego odmienić :baffled:). w kariotypie ma tą samą translokację co mój eMek. Dodatkowy koszt za PGD napisała mi ok. 5tyś, czyli już lepiej, powiedzmy. Będziemy w kontakcie i trzymam mocno za nią kciuki, bo jak jej się uda, to da mi to więcej wiary i będę walczyć do ostatniej kropli krwi (tzn. złotówki :sorry2:)

Lopop- dzięki :*
pewnie,ze sobie zrób :) najchętniej przyjechałabym Ci pomóc bo lubie takie grzebanie w ogrodzie ;))
ja za 90 kg zapłaciłam 45 zł :))a jaki ładny efekt :)
z tyłu na ogrodzie mam rośliny podsypane korą ,ale z przodu domu robimy gresem ;)

przyjemności na weselichu:))) i bedziemy czekać az wrócisz :)))

Kahaka- a to przez caa ciążę masz sobie robic te zastrzyki???acard by nie wystarczył??? kurka nie znam sie bo nie brałam tego typu leków w ciązy,ale domyślam sie ,ze kłucie nie jest przyjemne....
dzielna mamuska z Ciebie!

Dzięki dziewczyny :zawstydzona/y:
Ale wiecie - fryzjer, makijaż i magia zdjęcia robi swoje ;-)

Kahaka :-) normalnie teraz to już jestem pewna, że na naszym wątku najpiękniejsze kobiety są :-) Cudnie wyglądasz :-)

Mama, musiałaś się napracować i nadźwigać ;-) ale efekt - R E W E L A C J A !!!!!!!!!!

Szkoda kurde, że ta wredna @ przylazła :wściekła/y: po cichu liczyłam na to, że test zawiódł ;-)

Ja się czuje na @ ale jeszcze jej nie ma. Mogłaby się wstrzymać do niedzieli albo chociaż do jutra. Kurde, normalnie mam cykle 29-30 dniowe, a dzisiaj jest 33 dzień :nerd: ale 2 testy robione i różowo na białym - 1 krecha ;-)

Kahaka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piękną betkę :tak:

U nas cały czas leje i zimno :dry:

A! Mężuś odpakował prezent - jego zachwyt - BEZCENNY :-) Obraz szalenie mu się spodobał i zawiśnie w salonie jak tylko wróci z pracy, bo potrzebna będzie wiertarka. Portfel też mu się bardzo spodobał i pojechał do pracy bardzo ucieszony ;-)

Wiecie co, napisała do mnie dziewczyna. Ma identyczny problem jak my. Teraz stymuluje się w Invicta (nie umiem tego odmienić :baffled:). w kariotypie ma tą samą translokację co mój eMek. Dodatkowy koszt za PGD napisała mi ok. 5tyś, czyli już lepiej, powiedzmy. Będziemy w kontakcie i trzymam mocno za nią kciuki, bo jak jej się uda, to da mi to więcej wiary i będę walczyć do ostatniej kropli krwi (tzn. złotówki :sorry2:)
super że eMek zadowolony:)
widzisz większośc ma takie same problemy wy onich wiecie i działacie a pomyśl ile jest osób które cierpią bo nie majaą maluszka a nie znają przyczyny i się nie badają itd.

balbinka z jakiego regionu Polski pochodzisz???

mama dziękuję
właśnie też tak planuję u mnie pewnie grsik droższy bo w Chojnicach nie ma markietów budowlanych typu castorama chyba że z trasy przywieziemy z Gorzowa muszę M namówić mamy duże auto więc się zmieści:cool2:

Ostatnia edycja:
Balbinka- dzięki ,napracowałam się ale warto było:)
no i dobrze,ze przed zmianą pogody zdążyłam bo u nas dalej jesień...

no i ja również liczyłam,ze test za wcześnie zrobiłam czy coś...wiesz jak jest-dopóki nie ma @ jest nadzieja i szansa ,ze się udało,ale jak juz przylazła to lipa...

a za Ciebie jeszcze potrzymam &&&&&&&&&&;-)

no i super,ze znalazłaś dziewczynę w podobnej sytuacji-&&&&&&&&&&&&&&za Nia i za Was!!!

Lopop- ja tez nie kupowałam w markecie ;)
mam tu skład budowlany- i tam jest piach,kora,kamienie,kostka,gres...takiego czegoś szukaj ..w marketach jest drożej..

Ostatnia edycja:
Balbinko, cieszę się, że optymizm Ci wrócił! Od razu człowiekowi raźniej, jak wie, że nie jest sam ze swoim problemem. A mężuś to oczywiste, że był zachwycony, super prezent mu zrobiłaś. A powiedz, dużo płaciłas za taki obraz??? A Invicta chyba normalnie się odmienia po po polsku - Invikcie :-D
mama, tak, całą ciążę będę brać te zastrzyki. Acardu już nie biorę, teraz właśnie ten Clexane.

Hejka babki!

Tymonka - ja też skorpionek jestem i mój synuś też :) Urodziłam go sobie dwa dni przed urodzinami :)

Martusia, Bree - już fotkę zwinęłam, jak się pokarzecie to jeszcze raz wkleję a co mi tam :)

Bree - mnie czas, to nie ucieka tylko spieprza! Takie ma tempo :-D
A jak tam wieczorne wykorzystywanie mężczyzny? Ja mojego wykorzystałam :-)
&&& za wizytę.

Oliwka - ja też codziennie rano biust zakładam a jak kupuję stanik, to proszę A i pytam się dlaczego taki duży :-D Ale ja uwielbiam mój mały biust a młodego karmiłam 9 miesięcy i wyrósł na 186 cm :szok:
No i dobrze Ci w tym kolorze! I fajna fryzurka. Ja mam na razie długi kudły, bez grzywki, bo z M na motorze jeździmy a to najlepsza fryzura pod kask. Na jesień jednak planuję ściąć je dość radykalnie, żeby trochę odpoczęły. No i nie farbuję włosów od 15 lat. Kiedyś miałam na głowie wszystkie kolory a teraz mi przeszło i mam swoje naturalne, chociaż ja rocznik z epoki jurajskiej jestem, to siwych jeszcze nie mam :)

Kahaka - pisz, ktoś musi potwierdzać to, że można zajść w tą ciążę na miłość Boską!
I do trzech razy sztuka, więc teraz wszystko będzie ok!
No a zdjęcie prima sort. Następna laseczka :)

Mmm - winko :) mmm ...

Balbinka - dobrze, że piszesz o swoich problemach, bo dla mnie jest to wiedza, która może mi się przydać. Sama nie wiem, co powiedzą mi w Provicie w Katowicach, ale na in vitro nas nie stać, kurczę!
No i jakimś cudem zdjecia zdążyłam zobaczyć. Laska z ciebie nieziemska! A mężuś szczupaczek jak mój :)

Martusia - ta kąpiel w jeziorze i pogoda w jego okolicy powinna być karalna! U mnie leje już drugi dzień :wściekła/y:!

Mama - szkoda, że franca przylazła :( Może razem zaskoczymy w lipcu?

reklama
mama no zobacz jednak będzie taniej bo też mamy takie składy:):)

kahaka ciesze się ze jesteś pod opieką zorientowanego ginka i wziął się profesjonalnie za Ciebie:)
to nic że będziesz się kuła jeszcze tylko 8 miesięcy - każda z nas by to robiła byle było wszystko ok :):)
pod koniec ciąży będziesz już pigułą z prawdziwego zdarzenia &&&&

kochane zmykam na ciąg dalszy pakowania :):)
do poklikania później:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry