E
Ewcia81
Gość
wikusia ja dam rade...
milego piwkowania ze znajomymi..baw sie dobrze..:-)
milego piwkowania ze znajomymi..baw sie dobrze..:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Będzie dobrze,na pewnoCześć!
Kinga, STO LAT I SPEŁNIENIA MARZEŃ! wiesz jakich... ;-)
Oliwka, Ewcia, tak, mam jutro gina. Może jakoś dotrwam bez zawału serca...Dziewczyny, pocieszcie!
Ide se zastrzyk zrobić.
Ja kupiłam już plecak,piórnik i 2 zeszytykasiu kochana wikula ma racje..na pewno bedzie dobrze,,dzidzius rosnie i jutro zobaczysz jak sie rozwija i rosnie....
mama czekam na koraliki moje,bo juz nie mam z czego robic kolczykow,a mam zamowienie na srode duze...
no tak pierwsza klasa,moj mlay tez bedzie w pierwszej,wiec wiem co to znaczy...raczej sie dowiem...
musze zakupy w tym tyg zrobic do skzoly dziecku,,rany jakpomysle,ze z 500zl pojdzie to az mi słabo..
Ja o 13 idę do ginkaDzięki dziewczyny!
wizytę mam na 14.20, ale tam zawsze jest obsuwa, więc wejdę pewnie dużo później.
Jak wrócę, to dam znać.
Miałam tak prze ostatnie 2-3 cykle,swędzenie piersi,ból jajników,ciągnięcie i wypychanie pępka...oj ja też czuję piersi i mnie tak jakby swędzą, nie wiem o co chodzi...
Kingusia 100 latek Kochana,spełnienia marzeńmmm z piersiami to dobry znak chyba! 3mam kciuki!&&&&&
wikula i za ciebie też i za siebie))
mnie cycusie tak czasami zapieką dziwnie tylko... no i to podbrzusze czuję ale u mnie to na owu pewnie jeszcze czuć tak. mimo że teoretycznie jestem po.
idę do rodziców na gościnkę małą
mama zaprosiła z okazji urodzinek
Do pozniej!