• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

u nas już po boboseksach. ciekawe co z tego wyniknie..... już sie doczekać nie mogę tego 19-20go :)

puki co czuję się dobrze całkiem. w podbrzuszu aż wrze
nie wiem co tam się wyprawia hihi

mmm my podobnie z cyklem widzę, ja też tuż po owu jestem ale podbrzusze cały czas czuję.

reklama
esmeralda- to nie tak, że nie wierzę w testy, bo sama ich używam, ale mi potrafią przez 3-4 dni wychodzić pozytywne, więc gdyby nie monitoring to nie wiedziałabym kedy ta owulka jest. Jeżeli test wyszedł ci pozytywny dzisiaj, to jutro powinny być przytulanki, trzymam kciuki, żeby bylo oki&&&&

Mama - wiesz ja nie bardzo wierzę w to odstresowanie, bo już nie raz byłam na jakimś urlopie podczas owulki, gdzie naprawdę nie liczyła, nie mierzyalm i nic z tego. Chociaż wiem, że dużej ilości dziewczyn to się udaje. mam jedną znajomą, która w czerwcu podjęła decyzję, że pod koniec sierpnia podchodza do ivf, bo on miał słabe wyniki nasienia, ona tez różne problemy i co.>?? w lipcu zaszła w ciążę:))
Szczerze to ta jej ciąża trochę mnie podbudowała:)

mmm z piersiami to dobry znak chyba! 3mam kciuki! :) &&&&&
wikula i za ciebie też i za siebie ;)))
mnie cycusie tak czasami zapieką dziwnie tylko... no i to podbrzusze czuję ale u mnie to na owu pewnie jeszcze czuć tak. mimo że teoretycznie jestem po.

idę do rodziców na gościnkę małą
mama zaprosiła z okazji urodzinek:)
Do pozniej!

reklama
mmm taki objaw to raczej na zaciążenie ( miałam tak w marcu, ale siedziałam cicho bo wiadomo człowiek nie wierzy póki testu nie zobaczy) ale coś się dzieje wiesz zapłodnione jest teraz tylko pytanie czy się zagnieżdzi
&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry