• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

moiim zdaniem dwa lata to cała wieczność, ja się staram już ponad dwa i pół i też czasami brak mi sił....Ale tak sobie myślę, że ja to zajdę w ciążę dopiero jak znajdę pracę....

reklama
o matko padam na pysk....kopytka robiłam z sosikiem....

hej bzzz kochana miło Cię tutaj widzieć :-) ściskam Cię moja droga

każda z nas ma jakieś załamki,ja to co wieczór jak zasypiam to obiecuje sobie ,że nie mam co się łudzić ,że to nie dla mnie ciąża ani macierzyństwo,że muszę się z tym pogodzić ,ciężko jest ale wiem ,że dziewczynom się udaje więc dlaczego ma nam się nie udać dziewczyny UDA NAM SIĘ !!!!KONIEC KROPKA

mmm ... nic się nie martw Bieszczady lecza wszelkie smuteczki :)))

ja walczę o dzidzię już 7 lat -ponad !!!

nie wolno się poddawać !!!!

widzisz bzzzz ja już 3 zaliczyłam w Novum lekarzy najlepsze wywarła na mnie Zyglerowa ale ona idzie od 22 na urlop ,a Wojewódzkiego nie byłam się okaże i zobaczę ,jeśli nie będzie ze mną współpracował to go zjadę po całości ,bo u mnie to krótko ...jak coś nie pasi to "morda" przestałam się krępować w końcu tu chodzi o mnie o moje zdrowie i o moją ciążę,więc musi mi wszystko tłumaczyć i być profesjonalistą a nie w dupie mieć w końcu biorą za tą kasę....ja też do końca roku walczę zostały mi 4 mrozaczki,teraz bym chciała 2 szt ,póżniej miesiąc po miesiącu po 1 szt i dalej stopuje ,to jednak fortuna na to idzie a nie będę wariować bo i nam się w końcu żródełko skończy....trudno jak nie będę miała to zaadoptuje maleństwo ...może jakiemuś szkrabowi uda dać mi się szczęście i miłość......

hej laski. Ja też miałam załamkę dzisiaj ale już ciut lepiej.
mamy plan działania a to najważniejsze! wy też macie wiec wiadomo że sie uda a że łatwo nie będzie ... wiadomo w końcu my na weterankach piszemy- trudno sie spodziewać że wszystkie od razu zaciążą ale stopniowo zobaczycie:-)
Ja w połowie września mam ważny egzamin w tym miesiącu siedze w książkach więc, mam nadzieje że nie będzie czasu na głupie myśli. potem może wybierzemy się do kliniki na konkretne już ustalenia.
trudno jak sie nie udało naturalnie to trzeba zmienić taktykę.

hej laski. Ja też miałam załamkę dzisiaj ale już ciut lepiej.
mamy plan działania a to najważniejsze! wy też macie wiec wiadomo że sie uda a że łatwo nie będzie ... wiadomo w końcu my na weterankach piszemy- trudno sie spodziewać że wszystkie od razu zaciążą ale stopniowo zobaczycie:-)
Ja w połowie września mam ważny egzamin w tym miesiącu siedze w książkach więc, mam nadzieje że nie będzie czasu na głupie myśli. potem może wybierzemy się do kliniki na konkretne już ustalenia.
trudno jak sie nie udało naturalnie to trzeba zmienić taktykę.

Tymonka masz racje trzeba cierpliowsci :) w koncu sie uda kazdej i z kazdej jednej porazki nie mozemy sie smucic, to nas wzmacnia :) w koncu to watek weteranek , silnych bab :)
Tymonka to molego kucia :)

oj dziewczyny macie rację weteranki twarde babki :-) ja coś czuje ,że jak tylko jedna z nas zaciąży to polecimy wszystkie,worek się rozsypie zobaczycie ...:tak:
od kilku dni chodzi za mną winko ,ale podobno mi nie wolno :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry