• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

cześć dziewczyny ,dzisiaj już piątek suuper ,a ja padnięta jakbym ze 2 tygodnie non toper tyrała ;-(
Carolineee hehe z tym tv to się udaliście :-)
no proszę Błonka jakie chody :cool:mmm....no proszę ,ja robię dżemiki z borówki ;-)

mój małżonek tylko spożywcze zakupy robi ,a żeby gdzieś go wyciągnąć to masakra ............

reklama
cześć dziewczyny ,dzisiaj już piątek suuper ,a ja padnięta jakbym ze 2 tygodnie non toper tyrała ;-(
Carolineee hehe z tym tv to się udaliście :-)
no proszę Błonka jakie chody :cool:mmm....no proszę ,ja robię dżemiki z borówki ;-)

mój małżonek tylko spożywcze zakupy robi ,a żeby gdzieś go wyciągnąć to masakra ............
super, a robisz taki do mięska czy na kanapki??
ja już się uporałam z papryką, jeszcze musze posprzątać, :( pomoże mi ktoś?

ja robię na kanapeczki ,do mięska nie robiłam ...robi się tak samo?
ja lubię sprzątać ale co drugi tydzień przychodzi p.Halina sprzątać generalnie ,bo ja nie mam czasami kiedy zjeść ;-( tak to ganiam do sprzątania męża i siostrę ;-)
Błonka a duże te Twoje psy??

takie dwa male owczarki hehe
ale Ci dobre ja tez bym chciala zbey ktos mi czasem pomogl bo nie wyrabiam ale niestety zycie to nie bajka... trzeba by mic za co oplacic taka osobe do pomocy

reklama
my oboje z mężem pracujemy mamy dodatkowo 2 firmy więc nie możemy narzekać na razie na brak kasy ,ale i też dużo odkładamy bo w życiu różnie bywa,a ja jestem przezorna ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry