reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ja nie dostaje pregnylu tylko ovitrelle nie wiem czy to to samo...
ja mam brac jakies czyste gonadotropiny czy jakos tak.. koszt leczenia kolo 700 zl w tej dawce co mam dostac, bo wczesniej puregon uzywalam i musialam przyjac 10 zastrzykow

ja mam brac jakies czyste gonadotropiny czy jakos tak.. koszt leczenia kolo 700 zl w tej dawce co mam dostac, bo wczesniej puregon uzywalam i musialam przyjac 10 zastrzykow
Kochana o endo się nie martw:) na pewno jeszcze urośnie:) o rany ale koszt :szok:ale czego się nie robi dla dzidzi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pregnyl i ovitrelle to to somao:)

Pytam o gonadotropiny, bo mi też ginka o tym wspominala, tylko mówiła o kosztach do 2000zł

No w sutkach mam zaschnięte mleko. Niby to normalne przy prolaktynie ale biorę Bromergon i nie miałam takich objawów wcześniej:(((

Zobaczymy w przyszłym tygodniu... Narazie mam śluz zabarwiony na brązowo,@ brak... Pójdę do ginka jak nie pojawi się @ do końca tygodnia.

reklama
mleko masz carolinee bo masz bardzo wysoką prl:( zniknie po bromku za jakiś czas a ile bierzesz tabletek?
kasiu wszystkiego naj , naj i za super wieści u ginka &&&
amalfi &&&&
suzi po co przecież twoja była piękna betka ale zapytaj sie potem ginka moze zalecić jeszcze ale wydaje mi się że nie:)
mmm gratulacje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry