reklama

Staraczki Weteranki...

dzien doberek
Ja predko przed praca,przy kaiwe,wpadam do was
Zapierdziel u mnie niemiłosierny znowu,,nawet nie mam kiedy obiad zrobic..
teraz rano pranie,obiad,,,porazka...
o 9 jade do 16,,wroce zrypana i tyle...

carolina ja pracuje w Damnicy,w Specjalnym Osrodku szkolno-wychowawczym

reklama
dzien doberek
Ja predko przed praca,przy kaiwe,wpadam do was
Zapierdziel u mnie niemiłosierny znowu,,nawet nie mam kiedy obiad zrobic..
teraz rano pranie,obiad,,,porazka...
o 9 jade do 16,,wroce zrypana i tyle...

carolina ja pracuje w Damnicy,w Specjalnym Osrodku szkolno-wychowawczym

Hahahahah,z moją teściową pracujesz:)))))

@ przylazła rano

witam się

caroline przykro mi że @ dostalas.... powodzenia na spotkaniu DDA ( wiem coś o tym) temat rzeka... ale o tym nie piszę na ogólnym.
lopop :*

Pozdrawiam was
ja czekam na owu...

Potrzebuję pomocy:
Miałam faceta,teraz już ex faceta który ma córki,19-letni bliźniaczki.Jedna z nich rok temu urodziła córkę a teraz druga jest w ciąży.Nie będę się wypowiadać na temat czy powinny czy nie bo to nie moje sprawa.Ja mam z nimi świetny kontakt,widujemy się,pilnują mi dzieci czasami.
Problem w tym,że są biedne jak myszy kościelne,obie.Tatuś się stoczył i jego najwyższą potrzebą jest piwo i wykręcenie się od pracy.
Czy któraś z Was jest chętna do przekazania ubranek dla dzieci? 14miesięcy i noworodek?
Ja płacę za przesyłkę.
Niestety w związku z Oliwką i remontem nie jestem w stanie sama im pomagać mimo,że bardzo bym chciała.
Zaznaczę,że nie są to żadne ''darmozjady-nieroby''.Dziewczyna,która ma już dziecko ma ponad 180wzrostu i tak strasznie przytyła,że praktycznie z domu nie może wyjść...rodzina to olewa.
A druga,ta w ciąży uczy się w szkole i ma praktyki...a na praktykach wiecie ile się zarabia...na dodatek ma krwiaka i zakaz dodatkowej pracy.

Caroline - ja niestety nie mam żadnych ubranek...ale popytam, może moja siostra jeszcze nikomu nie oddala:)
Do mnie też dzisiaj @ przylazła...strasznie wcześnie, ale dobrze, zacznę cykl bez niczego, potem w kolejnym cyklu dokładnie sie przebadam i może będę wiedziała na cym stoję....

Wikula,dziękuję,przyda się wszystko a najbardziej łóżeczko i wózeczek oczywiście...
Zaczynamy cykl razem,tylko mój o wiele dłuższy?Ile dni cyklu masz w standardzie?

carolinee chętnie pomogę:)
czy to 14 miesięczna to wysoka dziewczynka jest no wiesz muszę wiedzieć bo szwagierka ma chłopczyka i może znajdzie jakieś ciuszki
a to drugie ma być jaka płeć??

pracowitych płodnych dni Kingo:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez zapytam kuzynki czy ma ciuszki na zbyciu, ma dziewczynke 2 letnia moze cos zostalo..
a ja mam kobitki taki sluz plodny :O ze az nie wierze, wczoraj byl zastrzyk, dzis dzialalismy juz... moze sie uda :) w poniedzialek ide zobaczyc czy pg pekl a w srode jade jadeee na wakacje do zawoi :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry