reklama

Staraczki Weteranki...

Kahaka - ja obstawiam dziewczynkę:)))
U mnie dobrze, nic ciekawego się nie dzieje:)

Amalfi - czekanie się opłaca, zobaczysz!

Zuzanka - fakt jest to przerażające ile par potrzebuje pomocy... chociaż mi sie w ydaje, że wszyscy w koło bez problemu mają dzieci, tylko ja jedna tak dziwna... ale prawda jest taka, że ludzie o tym nie mówią... ja juz przestałam się ukrywać i jak ktoś mnie pytak kiedy dziecko, to szczerze odpowiadam, że się lecze i na pewno prędko mi się to nie uda...

reklama
wikulka, większość moich bliskich obstawia dziewczynkę własnie - w tym mama i teściowa ;-)
Mnie jest wszystko jedno, na początku czułam się na dziewczynkę, ale od ostatniego usg przeczucie minęło i nie wiem. Ale jestem strrrasznie ciekawa.
wikulka, jak widzisz, dużo nas jest babeczek z problemami, tylko o tym się nie mówi głośno. Dobrze, że mamy bb :-D

no powiem Wam dziewczyny ,
że faktem jest to,że temat jest tabu i rzadko ktoś chce o tym rozmawiać i mamy 21 wiek (jakaś masakra) bo jak każda z nas pewnie czuje się odosobnionym przypadkiem...a to jest tak,że trzeba o tym głośno rozmawiać i bardzo dobrze ,że są poruszane tematy in vitro bo przecież dzięki temu My kobiety i mężowie oczywiście (żeby nie poczuli się pominięci ) mamy większą szanse na maleństwa...
dzięki BB i klinikom ,które powstają większość par cieszy się potomstwem ;-)

....i my mamy okazję o tym sobie porozmawiać i dzięki temu ,że tutaj jestem z Wami dziewczyny to nie czuje się sama,pomimo ,że jest ze mną M i moja przyjacióła to wiem,że na WAS KOCHANE mogę liczyć ;-****
(ale na cukrowałam troszku ):rofl2:

kahaka a masz jakieś zachcianki?

hejka, nie bylo mnie mase czasu, bo bylam w PL na wakacjach ponad miesiac ;-) wypoczelam, przyjechalam do DE i znowu jakies brudzenie sie przyplatalo. Bylam w klinice, ginka po usg stwierdzila, ze musze sie wybrac na specjalistyczne usg, bo moj lewy jajnik powiekszyl sie i ma duzo cyst...no jak nie urok, to... i ide na to usg w poniedzialek, wiec prosze Was o pozytywne mysli w moim kierunku. No i cykl trwa w nieskonczonosc, bo to juz 45dc dzisiaj....no i te brudzenia ponad tydzien...dodam, ze cykl pokrecony pewnie przez to, ze nie stymulowalam wcale, bo ginka sie troche cykala, zeby robic to na odleglosc, czy kiedys zobaczymy kolejne 2 krechy na tescie ciazowym??

reklama
wiecie co.. zalamalam sie znowu mam zapalenie pecherza.. no i z czego??? jutro zrobie bete zebym wiedziala czy moge wziac furagine bo oszaleje, ten antybiotyk chyba nic nie dal, albo za krotko go bralam bo 3 dni.. ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry