reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
suzi heheheh a to Ci sie ladnie zrymowalo . Czesc!! Poza tym. Co tam u Ciebie nowego?? jak bejbik??? Daje w kość??
Kochana czasami jest lepiej czasami gorzej....Statam sie cierpliwie czzekać i sie nie przejmować:tak:
Torebka bomba ;-)

ewcia nasi synkowie sa obok siebie urodzeni tylko rok różnicy
mój mały mężczyzna wczoraj skończył 8 lat:)

wszystkiego najlepszego dla Matusia:)

amalfi piekne cuda:)
suzi jak zdrówko???
Lopciu dla Twojego Syncia również 100 Latek:)

hej wpadłam powiedzieć że żyję
jestem jeszcze trochę podziębiona i chyba przez wyjazd przesunęła mi się owulacja, albo to cykl bezowulacyjny
w ogóle mam doła, wszystkim dookoła się udaje a nam nie, moja kuzynka po roku od urodzenia znowu zaszła w ciążę, a mi chce się ryczeć

mmm nie rycz, tylko przyzwyczaj sie do tego ze ktos nas obdarza nierowno poprostu, jednym daje za duzo, drugim nic albo a najlepszym wypadku niewiele. My nalezymu do tych drugich. Trudno

mmmm... rozumiem cie u mnie jest 2 dzieci dopiero co urodzonych a najblizsza przyjaciolka jest w ciazy.. i to z moim chrzesniakiem ;p z tego sie ciesze akurat ale i tak .. dziwnie tez jakos... zal?

fajna torebka :D

reklama
hej dziewczyny,

mmm...damy radę ,ja mam w domu 4 siostry i tylko jedna małolata 15 lat odpada na razie ,ale tak pozostałe mają dzieci ,brat ma dzieci ,przyjaciele dzieciaci ,mojego M siostry córka roczek teraz kończy i czasami jak się dowiaduje,że któraś ze znajomych miałczy ,że miesiąc się starają i nic a w drugim cyklu już ciąża....krew mnie zalewa...ale nie możemy się przez to poddawać kochana....ściskam
Błonka,Amalfi,lopop prawda?damy radę razem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry