reklama

Staraczki Weteranki...

kahaka jaka ze mnie ciężarówka :-D jeszcze nic pewnego, pobolewa mnie czasami brzuch dołem i mam dość dużo wydzieliny białej, nie wiem czy to normalne... ale się na razie nie przejmuję, czasami odzywają się moje lęki :-( ale jakoś muszę je przezwyciężać,
Ewcia81 mam nadzieję, że Wam się pogoda poprawi na grilla, oby tylko śnieg nie spadł :-/ tak jak w niektórych regionach Polski
magda wykrakałaśśśśśśs....pada u mnie snieg....śnieżycaaaaaaaa:no:..

amalfi no te kilka mam wybrane,na zadna sie nie zdecydowałam...jeszcze troszke czasu mam,,musze u siebie w miescie cos tez popatrzec...

Iza śliczne widoki..........

mama ja tez sie staram chyba jak pamiętam od watku mamy 2009...hyh
kahaka pierwszy raz sie spotalam z ksiazkammi na wesele..wow lubisz czytac...

mama amalfi co za jakis zboeczeniec..no wiecie co...ci faceci na Bb to porazka..debile...

Laski ja mam juz cały balkon w sniegu.......i sypie jak amsakra.......

reklama
Dzień dobry
Ja zaraz do pracy- mam na 7.45, ale za to kończę wcześnie, bo 11.30 :-D
Ewcia, współczuję tej zimy w Słupsku. U nas w Płońsku nie jest tak źle, dziś nawet słońce wyszło.

Miłego dnia wszystkim!

kahaka tobie tez milego dnia..jak ty bedziesz konczyła,,to ja zaczne lekcje..heee
Jak bedzie u mnie tak sypało..to po pracy bede miała sniegu do kolan...bez kitu...

Ewcia ale lipa z tym śniegiem!!! co to się robi z tym naszym klimatem...ehm ale nie przejmuj się, zaraz się stopi, u nas dzisiaj słonko świeci, bo weekend się skończył i jak trzeba do pracy iść to pogoda się poprawia :-(

witam po weekendzie:)
tak zimno u mnie dziś w pracy że w polarze siedzę i dogrzewam piecykiem.

Byłam z m w Kazimierzu n. Wisłą- PIĘKNIE!!! zakochałam sie. a poza tym mieliśmy wyjechać w góry stołowe ale pogoda sie zepsuła i zrezygnowaliśmy- dzięki temu mieliśmy z m. taki domowy weekend jak żadko nam sie zdarza:) BYło super.
Odpoczęłam i wyluzowałam wiec mogę podchodzić do tej iui :-) W piatek mam wizytę w klinice to będzie 10dc, badania dziś odbieram.

Mam nadzieję że nowy błogosławiony pomoże w naszych staraniach!!!

Pok pomysł z nowym ginem popieram jak najbardziej, może cos się w końcu wyjaśni- myslę że do zapłodnienia u ciebie dochodzi a później cos się dzieje, myslę że iui nie jest rozwiązaniem trzeba by dociec co sie dzieje. U mie nigdy bladzioch nie wyszedł a u ciebie dwa pod rząd- to nie jest pomyłka raczej. Przytulam i współczuję zawiedzionych nadzieji.

Magda gratulacje!

Wszystkich pozostałych pozdrawiam:)

Cześć Laseczki :))

Ja Wam powiem, że u mnie piękne słoneczko bez chmurek, tylko zimno :( a co do tego typa z ogłoszenia, to napisałam wczoraj do niego maila, i odpisał mi, że za swoja "pomoc" życzy sobie 500 zł + pokrycie kosztów dojazdu i hotelu. Trzeba mieć tupet :/

mari27 nigdy nie doradzalam ci castagnusa bo go nigdy nie bralam, nie wiem na co tj, ale wiem ze dziewczyny tu biora i sa zadowolone;-).

Ja wzielam wczoraj na noc tabsa na prl i czuje sie narazie dobrze, nastepna za tydzien i badanie musze zrobic czy spadla mi

Ostatnia edycja:
mari... castagnusa lepiej skonsultuj z lekarzem. Nie zaleca sie brania go jesli nic nie wskauzje na to, ze trzeba. Przy zdrowych cyklach moze niezle pochrzanic. Poza tym warto z lekrzem ustalic dawkowanie. Czesto przepisuja go inaczej niz ulotka nakazuje, bo to zalezy od tego, na co cast ma pomoc.

reklama
pok masz racje z tym castagnusem bo mi np gin karze brac tylko do owulki pozniej juz nie
bo mowi ze on juz jest po owulce nie potrzebny

mama jak u ciebie dzis bo u mnie lekki spadek na 36.9

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry