reklama

Staraczki Weteranki...

witaj mmm... a robiłaś test?może zafasolkowałaś?

Błonka skarbie współczuje ...wiem co to znaczy mieć w domu alkoholika...moja mama jest ...dzięki bogu już nie ma nikogo w domu żeby się stresować tym wszystkim są sami sobie i niech żyją ...a żyją nawet całkiem teraz przyzwoicie jak chcą ;-) ale też ciągle brak im kasy ...

reklama
wiesz mi sie wydaje ze na 1 wyjdzie jak sie ojciec zabierze z naszego zycia... i tak kase wydawal i tak.. troche moze oddawal mamie do rachunkow.. ale pocieszam ja ze nawet jak tak zadecyduje to to bedzie dobra decyzja bo nie widze swiatelka w tunelu.. babcia ma emeryture, ona ma najnizsza krajowa.. a jak beda problemy to pomozemy... przynajmniej nie bedzie gotowac na 3 osoby tylko na 2... mnie prania i sprzatania :) a moja mama mloda ma dopiero 45 i mysle ze jeszcze ma szanse poznac inna osobe zwlaszcza ze mam łada mame :)

mi sie spoznia 2 dzien, ale pewnie przez zapalenie ktore mialam kilka dni temu... choc cicha na dzieja jest.
a co do tego.. moze i lepiej, tzn mama dala ojcu ultimatum, albo sie zmieni, nie bedzie rozpieprzal kasy na wode, albo ma tydzien i do kawalerki.. zawsze mowi ze ma tyle kasy to moja mama sie wkurzyla i mowi ze jak taki bogaty niech idzie... z reszta ta ... cisza miedzy nimi albo klotnie wyprowadzaly mnie z rownowagi jak mieszkalam w domu.. wspolczuje mamie, same stresy.. czy starczy od 1 do pierwszego kasy.. w 10 dni przepieprzyc 1000 zl na %

ehhh to trudne rozwiązanie i będzie Wam ciężko, ale może tak będzie lepiej? po co Twoja Mama ma się denerwować??
witaj mmm... a robiłaś test?może zafasolkowałaś?

Błonka skarbie współczuje ...wiem co to znaczy mieć w domu alkoholika...moja mama jest ...dzięki bogu już nie ma nikogo w domu żeby się stresować tym wszystkim są sami sobie i niech żyją ...a żyją nawet całkiem teraz przyzwoicie jak chcą ;-) ale też ciągle brak im kasy ...

hahah miala byc ale nie bylo:) Ale sobie wkoncu krotkie paznokietki zrobilam :)
Mmmmm.... milo Cie widziec :) Mam nadzieje ze to fasolka opoznia:)
Blonka wspolczuje taty... nie ma nic gorszego niz alkoholik w domu.. wiem bo akurat mam wujka. Na szczescie nikt z mojej najblizszej rodziny nie pije.
dziewczyny chciałabym... dziś 36 dc a ja się boję zatestować, od 2 lat nie miałam dłuższego cyklu jak 33 dni :-/
przyszła...........

przykro mi przytulam :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry