reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

suzi bz nerw....jak weekendzik?? jak dzionek??

oliwka dostałaś @ ???

ooo jutro ma byc ładnie,,,hmm,ciekawe

mmm a wy we wrzesniu chcecie jechac??

reklama
Napiszę w skrócie ;-)
Dobrze że ten weekend juz się skończył... Pogrzeb tragedia...nie bede opiswywała....prosto z pogrzebu pojechaliśmy na wieś...i był to najgorszy wyjazd ever!!!!:wściekła/y: szkoda weekendu, lepiej było siedzieć w domu:-( W piątek mieliśmy msze za babcię mojego M i całą msze ryczałam...tak jakoś wspomnienie mnie naszły :-( przypomniały mi sie wszystkie 3 ciąże :zawstydzona/y: i nie mogłam się uspokoić:zawstydzona/y: Głowa mnie bolała, i byłam cała zapuchnięta :-:)baffled:
Wyjadz do bani ale to pewnie za sprawą naszych nastrojów :baffled::sorry2:
Dobrze że mamy to za sobą:tak:
Witam: Zuzę MAgdę i Zafasolkujesz:* Milo Was poznać:tak: i życzę Szybkiego widoku pięknych II kreseczek:*:tak:
Kinga dużoszczęścia i miłości na kolejne latak:*
Oliwka całusy (spóźnione) dla Ninki:*:*:*
Mmm dobrze że zguba się znalazła:)
Kasiu jak samopoczucie? Leż jak najwięcej :tak:i w razie wątpliwości dzwoń do gina &&&&&&
Mamci szacun za wytrwałość przsy depilacji bikini!!! Japrzy depilacji brwi zalewam się łzami :zawstydzona/y:
Dorotka witaj:) Lopciu:) Ewcia:* no i wszystki Was mocno buziam bo się stęskniłam :zawstydzona/y:
To się nazywa uzależnienie :zawstydzona/y:

Ja dziś wzięłam ostatnią tabletkę cLO i były wczoraj przytulanki:) ale myślę że od środy to bedzie mój 9dc będą intensywne przytulanki:) Może to coś da:) no i w środę usg ale u innego gina.

Ewa,tak dzisiaj 3dc...masakra jakaś.
Pojechaliśmy do nas po pracy pakować rzeczy i popłakałam się,powiedziałam mężowi,że ja wysiadam,nie chcę nic robić,mam dosyć itp...Odwiózł mnie i pojechał sam.Znowu paliłam:(

Mam nadzieje,bo nie wiem co się ze mną dzieje,mam ochotę uciekać,na męża jestem strasznie zła i nie wiem o co konkretnie...
Jakaś nie do życia jestem...I zdołowana

Oliwka a wyjaśniliście sobie wszystko? z tego co czytałam to pisałaś że tak, wiec co sie dzieje?:* Może to doliny związane z @...ojjj wiem jak to jest :wściekła/y: Pewnie 99% z nas przechodzi raz w miesiacu porządnego dola:(

reklama
No właśnie nie do końca bo nie mieliśmy czasu przez to latanie z remontem...
W środę mam wizytę u swojej terapeutki to tam się wygadam.

Do góry