• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

KAHAKA nie pogratulowalm Ci malenstwa, szybko zlecialo, co? Pewnie Ty masz inne odczucia heheh
BLONKA Ty juz 20 tydz, tez leci, zapyla wrecz ;-)
WIKULAA widze,ze na kazdym wątku okna sie myje, cale szczescie ze w Irlandii okien nie da sie otworzyc, wiec ja nie musze ich myc :-D
NIKUSIA prl niby w normie masz, ale lepiej jest jak prl jest w dolnej granicy, jak bedziesz musiala zbijac ją, to juz Ci wspolczuje:sorry2:
KWIATEK czesc , co tam u Ciebie?? Jak wyniki nasienia, powtorzyliscie?
NAGAPALMA piszesz tu jeszcze? Jak tak to pozdro
Cala reszte pozdrawiam:-), jako ze nie czytam Was, nie wiem co sie dzieje u Was, ale przelecialam dwie strony teraz i cos tam sobie przypomnialam. Jakby co, to "pociesze" Was, ja nadal bezpłodna;-), wiec wszystko w normie

Ostatnia edycja:
reklama
Amalfi...dzięki...wydaje mi się, że jest za wysoka jak na osobę starającą się...na razie sama sobie zaaplikowałam Castagnusa, wizytę u noweg lekarza mam na 23 kwietnia, zobaczymy co powie.
Witam się niedzielnie:-)

Blonka nie chce mi sie pisac, jestem tylko na utalentowanych, jakby ktos mnie szukal;-), co nie znaczy ze utalentowana jestem hihi;-)
Nikusia no najlepiej skontaktowac sie z lekarzem, my mozemy tylko glowic sie na forum i podpowiadac, ale medycyny nie konczylysmy

amalfi - jak już to niepłodna i to chwilowo!!! gdzie bylaś jak Cię nie było???

My wczoraj pobalowaliśmy, najpierw kręgle, potem tańce:) oj czuję, że po południu będę musiała sobie drzemkę sobie uciąć:)
dalej mam piękne słoneczko, cieplutko: och niech tak zostanie!!!
jejciu musze dzisiaj obiad zrobić, jak mi się nie chce!

reklama
To ja witam się poniedziałkowo :-)
Ja wczoraj zrobiłam pyszne kotlety z piersi kurczaka ale zamiast tradycyjnej panierki zrobiłam z zarodkami pszennymi, płatkami kukurydzianymi i otrębami :)...wyszły nieziemsko dobre...polecam :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry