Hej
Luśka
Może następnym razem zadzwoń wcześniej i zapytaj sie czy będzie? Po co masz biegać na darmo...

A wizyty u dentysty nie zazdroszczę

Ale dasz radę!
Jugosława
Mocne i wilekie kciuki za duże pęcherzyki!

Daj zanć co i jak po
Jazza
Te historie o ciążach przy braniu tabsów zawsze mnie zatrważają...CZłowiek się truje, żeby mieć pewność a tu doopa blada! No ale w sumie 1% kobiet to niedużo...W końcu najlepszą antykoncepcją jest woda mleka zamiast..sexu

Albo..kartka papieru

Bierze się kartkę papieru i wkłada między nogi i nie może wypaść..

A dla Twojego byłego szkoda słów

Dobrze, że masz teraz swojego wymarzonego mena

Zrobicie sobie bliźniaki i od razu za jednym zamachem wesoło będzie

:-)
Monisia, testujesz dzisiaj???:-)
Lux, a Ty gdzie i Twój test?
Limonka
Strzel betkę, zobaczysz ładny przyrost i się uspokoisz
Haruna
Ja Ci napiszę szczerze jak myślę...Wczoraj robiłaś betę i wyszło, że w ciąży nie jesteś - a ja bardziej wierzę w krew niż testy. Jednakże jest nikła szansa, że wczoraj może było za wcześnie bo ovu Ci się mogła przesunąć, w nocy było zagnieżdżenie i dziś coś wyszło, ale jak mówię..to nikła szansa. Może powtórz betę?? Jakiej firmy test robiłaś? Może zrób test innej firmy? Nawet teraz? jak znowu wyjdzie bladzioch to coś na rzeczy będzie...
Mimo wszystko kciukam

Missis
Cieszę się że do nas wróciłaś

Współczuję takich "przyjemności".. u mnie w domu panowała jelitówka w zeszłym tygodniu, więc temat miałam na bieżąco...
Dziewczyny o co do tej historii to powiem, że pełno takich

:-( Koło mojego domu rodzinnego mieszkała jedna taka "samotna" matka co miała trójkę dzieci, każde z innym i każde z wpadki...No masakra. Chyba biologii w szkole nie miała

Tylko dzieci szkoda...
Misia
To praca dodatkowo jeszcze u Ciebie wzmaga Twój stan? Kurka, a nie możesz pójść na L4 do chwili zabiegu?
Fruzka
Niezła historia z tym poczęciem hehe

Dobrze, że tą nogą od skurczu jeszcze mu nie przyłożyłaś w ucho czy gdzieś:-) A może szkoda...

Pewnie niech Twój się przebada, ale pewnie będzie wszystko w porządku..Po prostu musicie się dalej przytulać i czekać na efekt:-)