• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Cytrynowa ja po tej mojej wpadce nauczylam sie co to zabezpieczenie hehe bo zwykle i tak byly gumki ale wtedy jakos o nich zapomnielismy :) zwlaszcza ze ja na lateks uczulona a teraz sa fajne bez lateksowe ale juz mi nie sa potrzebne a jeszcze kilka sztuk mam :))).oj i jestem na gorze i na dole i w pionie i poziomie i nic.slepakami strzela.hmmmm badanie spermy to pewnie facet musi na Reni pojechac do kubeczka????

Na filmach to dostaja jeszcze wspomagacze (gazetki, filmiki). Może będziesz mogła mu pomóc?

reklama
U mnie w pracy mamy teraz jedna ciezarowke. I wszystkie jedno głośnie mówimy że lawinowo powinno iść bo ciaza niby nie choroba a często jak jedna zajdzie to potem wszysykie "zarazone".

Haruna kochana jak sie bardzo przyjrze to cos tam widze, poczekaj jeszcze troche i powtorz test:tak:

Missiiss nareszcie kochana, bo sie martwilysmy. Bidulko przykro mi, z etak Cie dopadlo, ale dobrze, ze juz lepiej, wracaj do zrowka. Jak tam Marcysia?;-)

A Serowe wafle tez lubie i jeszcze takie ze smietanka i ziolami czy jakos tak, ale najbardziej paprykowe. A moj byly to pomylka i dran jakich malo, dalej mamy wspolnych znajomych i coc minelo juz tyle lat to podobno ostatnio pytal o mnie znajomych, jedyne co wiem to, ze jest sam jak palec hehe i dobrze, a kij mu w oko.

Fruzka szybko przelecialam ten wpis, hmmm czasem mysle, z eniektore kobiety nie powinny miec dzieci i powinny sie zalac betonem, bo jak czytam cos takiego to nie ogarniam, na poczatku jej wspolczulam, ale koncowka mnie zmrozila, ja jak wpadlam kilka lat temu to nawet przez chwile nie myslalam o usunieciu, to moj byly takie pomysly mial, a ja w zyciu. Ona 22 lata i 3 dziecko.. ja nie wiem..co to sie wyrabia... jak ktos sie stara to ma pod gorke i czeka na cud, a taka nie ma z tym problemu...kiedys czytalam gdzies jak nastolatka pytala czy mzoe byc w ciqzy bo w sumie to jeszcze tego nie robili, tylko tak troche, bo nie do konca i on tylko troche koniuszkiem ja "zbadal", ale ona sie teraz boi.. dramat... mlodziez to do ksiazek powinna isc, czytac, edukowac sie, a nie glupoty im w glowie hehe, ja tez bylam szalona i nie bylam swieta, ale takich pomyslow to nie mialam heh
Fruzka a historia poczecia Twojego synka mi sie podoba, bo jak juz ktos napisal to wlasnie los decyduje, ze to ten czas:-)

Cytrynowa prawie oplulam monitor.. plukanie pochwy cola? Nawet nie wiedzialam, ze sa takie metody... trzeba przyznac, ze ludzie to maja zryte berety..:-D

Misia ja wafle uwielbiam i zawsze mam zapasy, a moj M mi nie pomaga, bo ani slodyczy ani wafli nie je za duzo, bo za slodkim nie przepada, ale moj tata za to slodkie lubi.:-D

Limonka nie zasmiecasz watku, loo matko bo bede bic hehe, pisz tutaj nam o wszstkim;-)

Ostatnia edycja:
Zrobic bete jutro (48h od ostatniej) czy w sb, jak myslicie?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 106
Limonka moze akurat sie uda mimo chorob waszych.u mnie 16dc brzucho boli jak na @
Cytrynowa no tu problem bedzie boooo glupio mi troche pisac o tym mu nie staje na recznym:no: nie wazne czy to jego dlon czy moja...heh ale wystarczy ze go pocaluje w usta a juz deba ma hehe

Hej kochane
U mnie okropna jedna krecha :-( obudziłam się z bólem brzucha już i tak na @ to jestem pewna, że jest blisko..
No i co :( była owulacja .. i co :( jak to jest, skoro jest owulacja to co może być jeszcze powodem :/ ? A ten progesteron, który miałam w końcu wyższy 14,6 jest wystarczający do zagnieżdżenia ? Może on jest nadal powodem? Popłakałam trochę, ale lepiej mi już..

Dziś wizyta u endokrynologa, muszę się wypytać czy to tsh nadal może przeszkadzać w zajściu (zbiłam do 2,28).

Muszę tylko jeszcze teścia uświadomić, bo już nas męczy o dziecko, za każdym razem, a on jedyny nie wie, że nie możemy póki co.. muszę mu jakoś dogryźć za tą jego bezczelność i już mi będzie lepiej całkowicie ;) Tylko musi się znaleźć jakaś fajna okazja ku temu, żeby zagadał, ale o to nie trudno, bo jak tylko mnie widzi to zaczyna, że już bym mogła myśleć, NIENAWIDZĘ TEGOOOO :)

Aaa i powiedzcie mi jeszcze, bo jak się teraz umówię do gina to może być już za późno jak kazał mi być na 11 d.c, bo nie wiem kiedy dostanę tą @.. i jak pójdę tak jakoś 15 d.c., albo 16 d.c. to coś tam na monitoringu wypatrzy czy była owu. czy ta wizyta będzie miała sens? No bo muszę go odwiedzić, żeby mi dalej clo przepisał. Bo na ten cykl jeszcze mam, ale na następny.

Limonka, wooow piękny test..:) jutro rób betę:)

Ostatnia edycja:
Limonka zle troche napisalam ale ja juz w innym swiecie jestem hehe.w swiecie ja i R i lozeczo hihihiihi.o coli to i ja slyszlam jak i woda z octem.jak dla mnie LImonko nie ma watpliwosci w tym roku bedziesz przytulala malenstwo jak nic jupiiiiiiiii:-D

reklama
Hej:)

Luśka
Może następnym razem zadzwoń wcześniej i zapytaj sie czy będzie? Po co masz biegać na darmo...:baffled:
A wizyty u dentysty nie zazdroszczę:dry: Ale dasz radę!:tak:

Jugosława
Mocne i wilekie kciuki za duże pęcherzyki!:tak: Daj zanć co i jak po:)

Jazza
Te historie o ciążach przy braniu tabsów zawsze mnie zatrważają...CZłowiek się truje, żeby mieć pewność a tu doopa blada! No ale w sumie 1% kobiet to niedużo...W końcu najlepszą antykoncepcją jest woda mleka zamiast..sexu:) Albo..kartka papieru:) Bierze się kartkę papieru i wkłada między nogi i nie może wypaść..:rofl2::tak:
A dla Twojego byłego szkoda słów:baffled: Dobrze, że masz teraz swojego wymarzonego mena:) Zrobicie sobie bliźniaki i od razu za jednym zamachem wesoło będzie:-p:-):rofl2:

Monisia, testujesz dzisiaj???:-)

Lux, a Ty gdzie i Twój test? :-D

Limonka
Strzel betkę, zobaczysz ładny przyrost i się uspokoisz:)

Haruna
Ja Ci napiszę szczerze jak myślę...Wczoraj robiłaś betę i wyszło, że w ciąży nie jesteś - a ja bardziej wierzę w krew niż testy. Jednakże jest nikła szansa, że wczoraj może było za wcześnie bo ovu Ci się mogła przesunąć, w nocy było zagnieżdżenie i dziś coś wyszło, ale jak mówię..to nikła szansa. Może powtórz betę?? Jakiej firmy test robiłaś? Może zrób test innej firmy? Nawet teraz? jak znowu wyjdzie bladzioch to coś na rzeczy będzie...
Mimo wszystko kciukam:tak::-D

Missis
Cieszę się że do nas wróciłaś:) Współczuję takich "przyjemności".. u mnie w domu panowała jelitówka w zeszłym tygodniu, więc temat miałam na bieżąco...:crazy:

Dziewczyny o co do tej historii to powiem, że pełno takich:( :-( Koło mojego domu rodzinnego mieszkała jedna taka "samotna" matka co miała trójkę dzieci, każde z innym i każde z wpadki...No masakra. Chyba biologii w szkole nie miała :baffled: Tylko dzieci szkoda...

Misia
To praca dodatkowo jeszcze u Ciebie wzmaga Twój stan? Kurka, a nie możesz pójść na L4 do chwili zabiegu?

Fruzka
Niezła historia z tym poczęciem hehe:rofl2::happy: Dobrze, że tą nogą od skurczu jeszcze mu nie przyłożyłaś w ucho czy gdzieś:-) A może szkoda...:rofl2:
Pewnie niech Twój się przebada, ale pewnie będzie wszystko w porządku..Po prostu musicie się dalej przytulać i czekać na efekt:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry