Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mi jej nie zal bo ona sama puscila sie z eks.ja jestem wredna i nie mam litosci dla takich osob,jak mozna nawet pomyslec o zabiciu swojego dziecka?![]()
Limonka Ty naprawde jestes zakrecona hehe,bety Twojej nie moge sie doczekac.ja nie wiem jak mozna wpadac raz a razem kurdek ja wpadlam raz i to moja wina calkowita byla dobra powiem a smiejcie sie co tam heheh.ja bylam na gorze i kiedy byly kazal mi sie juz ewakulowac to zlapal mnie skurcz i nie mogl mnie zrzucic i o to jest moj synalek :-)
Limonka Ty naprawde jestes zakrecona hehe,bety Twojej nie moge sie doczekac.ja nie wiem jak mozna wpadac raz a razem kurdek ja wpadlam raz i to moja wina calkowita byla dobra powiem a smiejcie sie co tam heheh.ja bylam na gorze i kiedy byly kazal mi sie juz ewakulowac to zlapal mnie skurcz i nie mogl mnie zrzucic i o to jest moj synalek :-)
Haruna ja coś widze .... powtorz może jutro ....
Miss bidulko moja ...ale dobrze ze jestes ....
Dobra popisze później ....
Limonka dawaj fote z dzisiaj
Misia usmialam sie z tym wozkiem widlowym.Nie LImonka nic nie odpisala.mam nowinke tralala moj jednak dzis wraca pytanie czy jestem po owu czy nie ale to nic i tak dzis zmolestuje hihih.Limionka dawaj fotke i nie marudz !!!!