• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jugosława -humor mam do kitu jak do pracy przychodzę Już wiem że to od tego bo jak wychodzę to przechodzi, a wczoraj mnie serducho dobijało i dlatego dzień stracony. Trzymam kciuki żeby pęcherzyk był i to mega dobry.

Jazza- ja tam lubie prawie wszystko, co po mnie widać ;) wafli nie kupuje bo też zdradliwe są niby tylko jednego biorę ….a tu bach cała paczka poszła. Dlatego jak coś takiego kupuje to staram się żeby mąż też był to jestem trochę chroniona bo on jest jeszcze większym łasuchem niż ja.

Missiiss- biedactwo, kiedyś się załatwiłam połączeniem winogrona+lody+cola. Zdrówka życzę.

Fryzka- Powalił mnie tekst „no i się z nim przespałam…” Kurczę nawet na wózek widłowy trzeba mieć uprawnienia, żeby płot postawić zezwolenia, a na dziecko nie ma nic, a to taka odpowiedzialność.

Niestety niektórym przydałoby się badanie psychologa przed pójściem do łóżka a potem zgodnie z diagnoza celibat albo wolna ręka.
A w tym przypadku to widac że jak facet chciał dziecka. Czyli mogl się starać.
Ale chyba nigdy nie zrozumiem jak przy dwojce dzieci w tak młodym wieku wpasc.

Limonka Ty naprawde jestes zakrecona hehe,bety Twojej nie moge sie doczekac.ja nie wiem jak mozna wpadac raz a razem kurdek ja wpadlam raz i to moja wina calkowita byla dobra powiem a smiejcie sie co tam heheh.ja bylam na gorze i kiedy byly kazal mi sie juz ewakulowac to zlapal mnie skurcz i nie mogl mnie zrzucic i o to jest moj synalek :-)

dobre:-) Tak musialo byc, przeznaczenie;) czasami sobie tak mysle, moze to glupie, ze to wlasnie wlasnie Los/wszechswiat/Bog decyduje, ze ten maly czlowiek pojawi sie wlasnie w takim momencie a nie pozniej czy wczesniej.

Limonka Ty naprawde jestes zakrecona hehe,bety Twojej nie moge sie doczekac.ja nie wiem jak mozna wpadac raz a razem kurdek ja wpadlam raz i to moja wina calkowita byla dobra powiem a smiejcie sie co tam heheh.ja bylam na gorze i kiedy byly kazal mi sie juz ewakulowac to zlapal mnie skurcz i nie mogl mnie zrzucic i o to jest moj synalek :-)

Ale Ci to wypadlo raz. I teraz masz nauke że jak nie chcesz dzieciątka to nie możesz być na górze. W innym przypadku to chyba tylko na górze powinnas być hihihi.
A tu takie kwiatki.
Raz się poklocili i ona już do innego biegnie

Misia usmialam sie z tym wozkiem widlowym.Nie LImonka nic nie odpisala.mam nowinke tralala moj jednak dzis wraca pytanie czy jestem po owu czy nie ale to nic i tak dzis zmolestuje hihih.Limionka dawaj fotke i nie marudz !!!!

Cytrynowa ja po tej mojej wpadce nauczylam sie co to zabezpieczenie hehe bo zwykle i tak byly gumki ale wtedy jakos o nich zapomnielismy :) zwlaszcza ze ja na lateks uczulona a teraz sa fajne bez lateksowe ale juz mi nie sa potrzebne a jeszcze kilka sztuk mam :))).oj i jestem na gorze i na dole i w pionie i poziomie i nic.slepakami strzela.hmmmm badanie spermy to pewnie facet musi na Reni pojechac do kubeczka????

reklama
Misia usmialam sie z tym wozkiem widlowym.Nie LImonka nic nie odpisala.mam nowinke tralala moj jednak dzis wraca pytanie czy jestem po owu czy nie ale to nic i tak dzis zmolestuje hihih.Limionka dawaj fotke i nie marudz !!!!

Fruzka, super, trzymam kciuki! Ja juz ten cykl spisywalam na straty, najpierw ja wyjechal am , potem K na 2 dni, malo tego, przeszlismy jelitowke, potem bylismy mega przeziebieni, wiec wszystko sie moze zdarzyc :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry