haruna wydaje mi sie ze bladziocha widac,ale pewna nie jestem i nie chce nie potrzebnie robic Ci nadziei,a Ty wczoraj nie odbieralas wyniku bety?bo pewna nie jestem czy to Ty.ja to zakrecona jestem i za chiny spamietac nikow nie moge.
a Tak z innej beczki podczytujecie inne watki?bo ja natknelam sie na wpis dzis przypadkiem 22 i 3 dziecko i laska sama zostala pisala cos ze mysli o usunieciu hmmmm ja to jak ja nie wytrzymalam i jej prywatna wiadomosc wyslalam.i znowu sie wkur....wiam bo tu raz du...da i bach dziecko a my tu lekarze witaminki temki,paseczki owu testow w domu jak w aptece i chusteczka wychodzi buuuu normalnie moje niskie cisnienie skoczylo mi chyba do 200
a Tak z innej beczki podczytujecie inne watki?bo ja natknelam sie na wpis dzis przypadkiem 22 i 3 dziecko i laska sama zostala pisala cos ze mysli o usunieciu hmmmm ja to jak ja nie wytrzymalam i jej prywatna wiadomosc wyslalam.i znowu sie wkur....wiam bo tu raz du...da i bach dziecko a my tu lekarze witaminki temki,paseczki owu testow w domu jak w aptece i chusteczka wychodzi buuuu normalnie moje niskie cisnienie skoczylo mi chyba do 200
moje ulubione wraz z paprykowymi :-) a tamten twoj byly to los na potege no ale najwazniejsze ze to juz przeszlosc :-)
Bo kluczowa jest dlugosc cyklu, ktora u mnie wynosi 33 dni, internetowy kalkulator terminu porodu pokazuje mi 25.12