• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

haruna wydaje mi sie ze bladziocha widac,ale pewna nie jestem i nie chce nie potrzebnie robic Ci nadziei,a Ty wczoraj nie odbieralas wyniku bety?bo pewna nie jestem czy to Ty.ja to zakrecona jestem i za chiny spamietac nikow nie moge.
a Tak z innej beczki podczytujecie inne watki?bo ja natknelam sie na wpis dzis przypadkiem 22 i 3 dziecko i laska sama zostala pisala cos ze mysli o usunieciu hmmmm ja to jak ja nie wytrzymalam i jej prywatna wiadomosc wyslalam.i znowu sie wkur....wiam bo tu raz du...da i bach dziecko a my tu lekarze witaminki temki,paseczki owu testow w domu jak w aptece i chusteczka wychodzi buuuu normalnie moje niskie cisnienie skoczylo mi chyba do 200

reklama
Hej kochane moje :-)
Bylam w szpitalo bo od pn wieczora i wt goraczke mialam i zygalam jak kot. Ale wczoraj mnie wypuscili. Zatrulam sie czyms paskudnie chyba winogronem. Bo nawet wode pilam to zaraz zygalam razem ze skorkami od niego blee.
Ale juz zyje i jem w miare normalnie :-)

Limonka
Gratki :-) ja bym powtorzylla bete i testami sie nie przejmowala. Moja beta to byla 7,1 potem 36 bodajze i pozniej 217 jak dobrzepamietam. Co 48h robiona albo co 72. Takze nie martw sie :*

Jazza
A serowe wfle ryzowe lubisz?:-D moje ulubione wraz z paprykowymi :-) a tamten twoj byly to los na potege no ale najwazniejsze ze to juz przeszlosc :-)

Cytrynowa
To gdzie ty jestes ze luteiny nie ma??:Oo_O
Szok!

Jugoslawa
&&& za piekne pecherzyki!! A moze wlasnie ten odmienny cykl bedzie piekny owocny?:-) tego ci zycze z calego serducha!:*

Edita
No zimny weekend bez grilla brr. Biedny synus... mam nadzieje ze szybko mu przejdzie. Moj wczoraj upadl i ma takie siniaki. Calowalam i masowalam jak wrocilam ze szpitala bidoczki male nasze.

Luska
Jak tam po dentyscie? Bbbr nie nawidze i sie panicznie boje bbrr. && za starostwo!

Anulcia
Kochana regeneruj sie na maxa i relaxuj co by szybko dzidzius niespodzianke zrobil :* ehh naprawde to powinno byc tak ze kto chce pragnie powinien miec a kto nie chce to nie... ale niestety swiat nie taki prosty :-\

Julcia
Zdrowka!!:*

Aschlee
Pokaz sie choc na chwilke jak sie masz z fasolka!

Chyba wiecej nie nadrobie. Taka tu produkcja ze hoho :-D

Jestem w uk i już się naczytalam że tu leczenie luteina nie jest praktykowane. Nawet tu na bb ktoś powiedział że w aptece jej nie widać. Więc coś jest na rzeczy.

haruna wydaje mi sie ze bladziocha widac,ale pewna nie jestem i nie chce nie potrzebnie robic Ci nadziei,a Ty wczoraj nie odbieralas wyniku bety?bo pewna nie jestem czy to Ty.ja to zakrecona jestem i za chiny spamietac nikow nie moge.
a Tak z innej beczki podczytujecie inne watki?bo ja natknelam sie na wpis dzis przypadkiem 22 i 3 dziecko i laska sama zostala pisala cos ze mysli o usunieciu hmmmm ja to jak ja nie wytrzymalam i jej prywatna wiadomosc wyslalam.i znowu sie wkur....wiam bo tu raz du...da i bach dziecko a my tu lekarze witaminki temki,paseczki owu testow w domu jak w aptece i chusteczka wychodzi buuuu normalnie moje niskie cisnienie skoczylo mi chyba do 200

A wez. Skoro już 2 ma to powinna jakas madrzejsza być.
Jak takie rzeczy czytam to mi się przed oczami pusta lala pokazuje.
Zrozumiem że pierwsza wpadka i nie wie jak się stało bo przecież pi stosunku plukala pochwe cola. No ale skoro dwójkę już ma to chyba wie skąd biorą się dzieci i powinna być świadoma swoich czynów.
Takiej to ja bym macice wyciela

Haruna, no jest tam cosik! A kiedy robilas bete, we wtorek? I jaki dokladnie byl wynik? Z tego co pamietam testy owu przez dlugi czas wychodzily Tobie pozytywne. Zatestuj jeszce z rana, trzymam kciuki za Ciebie Kochana!

Miss, biedulko, Cale szczescie, ze juz wszystko ok, tak sie dlugo nie odzywalas, martwilysmy sie o Ciebie.

Fruzka, sama sobie wyliczylam I Chyba znowu cos mi sie pokrecilo:rofl2: Bo kluczowa jest dlugosc cyklu, ktora u mnie wynosi 33 dni, internetowy kalkulator terminu porodu pokazuje mi 25.12 :rofl2: A z ta historia z innego watku, to ludzie maja rozne sytuacja zyciowe, born boze nie popieram, bo sama nigdy nie zdecydowalabym sie na taki krok.

Limonka Ty naprawde jestes zakrecona hehe,bety Twojej nie moge sie doczekac.ja nie wiem jak mozna wpadac raz a razem kurdek ja wpadlam raz i to moja wina calkowita byla dobra powiem a smiejcie sie co tam heheh.ja bylam na gorze i kiedy byly kazal mi sie juz ewakulowac to zlapal mnie skurcz i nie mogl mnie zrzucic i o to jest moj synalek :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry