Hej, hej
Karola
Jak zdrówko? Rozłożyło Cię czy przeszło bokiem?
Bo przecież na weekend musisz być całkowicie zdrowa, żeby dać radę gimnastyce z mężem
LImonka
Wysyłaj nam fluidki ciążowe

A co do Twojej koleżanki, to może rzeczywiście zazdrosna..Wiesz, nie znamy historii innych ludzi..Może jak to przetrawi to sama się odezwie i jeszcze raz pogratuluje
Fruzka
ALe duże dziecko wypchałaś na świat!

Mój miał 3100 i 54cm, ale urodził się 3tyg.przed terminem

Tyle, że brzuch jednak miałam mały...Ale to chyba nie ma znaczenia żadnego...
Anula
Brzuch jak hipopotam? Wyobraziłam to sobie i zachichotałam jak nastolatka

I tak, trochę w tym prawdy jest, że przy staraniach łatwo można zapomnieć, że przecież sex jest też dla zabawy.. Dlatego trzeba starać się ze wszystkich sił, żeby było inaczej
Missis
Domek dla Malutkiej idealny

Każdna z nas tak chce mieć

łapiemy fluidki:-)
Jeszcze trochę i będziesz tulić małego bobaska
Luśka
Współczuję

Ale nie powinno Cię właśnie nie boleć?? Ja sobie chyba usunę ósemkę, bo po co mi ona?
Cytrynowa
Szef widocznie uważa, że ma Cię na własność, bo wypłatę daje.. masakra :-(
Jugosława
Super, że jest pęcherzyk dominujący! Naprawdę idziesz do przodu..wiec kolejnym krokiem nie musi być drożność ale ciąża! hehe

Kciukam za wyniki, zeby jednak tej anemii nie było!!!!
Gosia
Przykro mi, ze @ przylazła..:-(
Julia
Fajne, że wolne juz niedługo masz

odpoczniesz sobie

A jak ta koleżanka ma tak długie cykle to ciężko coś wyrokować,,,chyba tylko ginekolog pomoże :-(
Jazza
To ładnie się obkupiłaś

Dałaś mi smaka na zakupy ... oczywiście on-line

Musze coś poszukać fajnego

A michałków białych nie lubię

w ogóle białej czekolady nie znoszę..A wszystko przez to, że wiele lat do tyłu przeżarłam się białą czekoladą - brzuch mnie bolał, mdliło mnie i odbijało mi się nią i od tej pory miłość do białej czekolady przeszła jak ręką odjął

Ale już tradycyjne michałki, batoniki wszelkiej maści i postaci, czekolady, ciasteczka pieguski i w czekoladzie, rogaliki francuskie, trufle, marcepan. itp. itd...UWIELBIAM
Kamcia
Luteina blokuje ovu jak się ją weźmie przed owulacją..Powinno się ją łykać PO owulacji...
Długo się staracie o drugie dziecko? Z pierwszym za którym razem się udało?
Misiia
Podoba mi się Twój niecny plan

Trzymaj się go
Mojego Młodego znów stopki pobolewały w nocy, ale na szczęście wiedziałam o co chodzi i od razu masowałam i dzięki temu nie przebudził się i spał dalej..On po prostu za aktywny jest, ale jak mam go zmusić do spokojniejszego trybu życia??? Ech...
U nas wczoraj popadało, ale niedużo, dziś niby słoneczko, zobaczymy..
Wczoraj u siostry wcisnęłam (po obiedzie w domu!) talerz frytek i 4 kawałki ciasta...Ja pierniczę, nie znam ograniczeń

Fruzka
Zmęczony był...co zrobisz?

Moze jakieś witaminki na wzmocnienie?

Kiedy masz mieć ovu?
Lux,GDZIE JESTEŚ????