Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Limonka, tak jest, pisałam kochana - hashimoto wykluczone, lekarz kazał mi jeszcze większą dawkę brać tabletek, żeby zbić jeszcze troszkę tsh i powiedział, że winno być dobrze jak to zbiję i jeśli mam tą stymulację i mówi, że widzimy się w ciąży hehe ;-) A stół to chcę taki porządny z drewna bukowego, albo dębowego, rozkładany na 3m, białe nogi toczone i takie tam.. ;p co by moje dzieci pomieścił ^^
Jeny już 12 :O dawaj znać! Tak jakoś jest jak napisałaś, że powyżej 5 ciąża :-) oby Cię nie trzymali w niepewności i jak najszybciej wynik się ukazał, ale jeśli takie krechy są to nie masz co się baćktóry masz w ogóle kochana d.c.?
fruzka, ja w ogóle nie miałam śluzu w tym m-cu (może przez CLO), a jednak owulacja była, chyba nie zawsze jest to tak widoczne jak się powszechnie uznaje :-)

A swoją drogą dzięki temu, że Jaś taki mały był to ja nie pękłam, nie nacinali mi - jak młoda Bogini byłam 3godz.po porodzie - już się kąpałam i pomagałam nosić dziecko kobiecie z sali ze mną.. Więc mi 3kg pasuje
No i przytyłam niecałe 12kg, nie wiem od czego to zależy...

Tak to bywa...:-) Ale najważniejsze, żeby zdrowe było, reszta się zrobi