Luxuorius
Moderatorka
oprogramowanie, on wiekowy byl i nawet wgrywanie nowych windowsow juz nie wchodzilo, mulil sie, bateria szybko siadalaCo tam wam poszlo w tym lapku?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oprogramowanie, on wiekowy byl i nawet wgrywanie nowych windowsow juz nie wchodzilo, mulil sie, bateria szybko siadalaCo tam wam poszlo w tym lapku?
oprogramowanie, on wiekowy byl i nawet wgrywanie nowych windowsow juz nie wchodzilo, mulil sie, bateria szybko siadala
Jezu a czemu az taki krotki cykl?Nie przywitalam sie wiec sie witam troche mnie nie bylo ale juz postaram byc juz czesciej.U mnie cykl sie poprzestawial @ mialam miec 1.05 a dostalam 4 dni temu cykl trwal tylko 17 dni...to tak w skrocie co u mnie
ja sie nie zastanawiam o co chodzilo mojej @ cieszylo mnie, ze tak szybko se poszla, papapaaaaacytrynowa: właśnie tak czytałam, że odpowiednia dieta dobrze działa na hemoglobinę. Ja ostatnio wcinam dużo natki i teraz wiem, że potrzebuję, więc organizm sam się upomniał![]()
julia: spokojnej pracy![]()
lux: hmm to faktycznie dziwne. Może to jednorazowa sytuacja. Z jednej strony fajnie, bo krócej, a z drugiej się człowiek zastanawia o co chodzi
nusia: witajCoś krótki ten ostatni cykl. Może to jakieś krwawienie międzymiesiączkowe?
Dobrej nocy dziewczyny, do jutra![]()
Jezu a czemu az taki krotki cykl?
moja kuzynka wlasnie miala krotkie cykle, potem stawaly sie coraz krptsze i okazalo sie, ze ma za wysoka prlNo wlasnie nie wiem i juz tak mialam ze @ byla w prawidlowym terminie i nastepna w terminie ovulki testy ovu oczywiscie standardiwo ujemne.Wydaje mi sie ze przez wysoka prolaktyne moze tak byc bo jakis czas temu ok.miesiaca odstawilam malucha od cyca a mam jeszcze pokarm co oznaczalo by ze prolaktyna nie spadla i zaburza cykl...