Hej, hej
Lux, super, ze dałaś znak, ale szkoda, ze takie info,,,:-( Ale ta @ podejrzanie krótka...Robiłaś test na wszelki wypadek??
Moniusia
Mi w młodości często leciała krew z nosa..Np.stałam i rozmawiałam z kimś, a nagle ktoś na mnie z przerażeniem patrzy, a tu mi krew ciurkiem z nosa leci.. Masakra! Ale ja osłabiona byłam i chyba zestresowana, bo lekko w domu nie miałam i chyba organizm dawał mi znaki, że coś jest nie halo... Odkąd żyje mi się dobrze, to takich akcji nie mam...Może sprawdź sobie ogólne wyniki? Mocz, krew?
Aliszia
Zazdraszczam spania w dzień
Jugosława
Może podnieś sobie hemoglobinę jedzonkiem

Więcej mięska, buraczków, szpinaku, fasolki, brokułów, jajek i no warzywka

Ja przez to, że mięsożerna jestem i dużo warzyw wcinam hemoglobinę z reguły mam wysoką..ale może to tez geny?
Julia
Odliczanie do wolnego jest najfajniesze

Jest na co czekać, hehee
Nusia
Może miałaś akurat jeden z tych cykli bezowulacyjnych w roku...W takim razie teraz już tylko owulacyjne będą
Natka
Przykro mi z powodu Twojej straty:-(
Co do leku to chyba lepiej zapytac się jakiegoś lekarza..A czy brać go masz to już chyba indywidualna sprawa..Tego jak się czujesz....
Cytrynowa
Oby na katarze się skończyło.. teraz pogoda taka zdradliwa, ze można wszystko złapać po kolei..brrr...
Jazza
My też za ślub płaciliśmy, i mieliśmy takie kameralne przyjecie..No ale spontanicznie wyszły tańce, hehe

Fajnie było

A suknię miałam piękną...ach, się wzruszyłam

To jak będziesz wracać do USA to daj znać..Spakujesz mnie jako bagaż i polecę z Tobą

Choć obawiam się, że zdeczko przekroczyłabym dozwolone kg bagażu..

Karola
Jak testowanko??????????????????
Haruna
Mam nadzieję, że brzuch mniej boli dzisiaj??
U mnie @ wczoraj przylazła, kręgosłup mnie łupi, PMS dopiero rano mi się zaczął z bólem brzucha i tylko warknęłam na mojego to od razu uciekł do auta i pojechał do pracy
Więc Julia możesz mnie wpisać na 17.05., 7cykl starań, bo ten cykl był dłuższy, wiec ten powinien być krótszy - mam na zmianę

Ale przynajmniej jakaś regularność jest
Miłego dzionka