• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
cytrynowa, ty moja skarbnico przepisów;p Coś na pewno wybiore, bo wyglądają na smaczne:)

Rany, dobrze, że już wieczór bo mam lenia, chyba sobie naleje lampke wina w oczekiwaniu na męża, aż z pracy wróci:)

Hey kobietki ;-)
Jak sprawy się maja?
U mnie deszczowo będzie .....
Stary mnie wkurzyl,nie gadam z nim ....
I jakoś dziwnym trafem biorę telefon rano do reki a tu ekran pekniety .... grrr

reklama
Hej dziewczynki,

lux: dokładnie tak, gdybym bety nie zrobiła to żyłabym złudzeniami. A tak? Po prostu się wkurzam :D Ale chyba wolę opcję numer dwa :) Oj tak, jak się raty kończą to dodatkowa gotówka się przydaje i cieszy.

moniusia: tydzień na wynik to jest koszmar jakiś :/ Miłego świętowania rocznicy. Wszystkiego najlepszego dla was, żeby spełniły się wam wszystkie marzenia. Buźka!

cytrynowa: mam nadzieje, że szefowa wywali tego synalka i zatrudni kogoś normalnego na jego miejsce :/ Albo go do roboty zmobilizuje :/ Też lubię granaty. Nie lubię nastomiast wyjmowania z nich ziaren :)

moniusia: rozwalił mnie twój humorystyczny test :D:D:D Piękny :D Poprawił mi wczoraj humor ;)

anula: tobie pewnie horomony zaczynają buzować, stąd takie wahania nastroju...:D

karola: weekendowe ciacho to jest to co tygryski lubią najbardziej ;) Świetny pomysł, żeby co tydzień robić inne :D

anula: czym cie chłop wkurzył? Pogoń go patelnią albo garem, żeby cię nie denerwował :D Uuuu pęknięty ekran ;/

julia: jak tam ci się zaczęła sobota? Co masz w planach?

missiiss: puk puk jak samopoczucie?

U mnie nadal brak @...dzisiaj 31 dc :|
Poranek miałam intensywny: zrobiłam pranie i wywiesiłam, przygotowałam obiadek na weekend, zrobiłam listę zakupów, trochę ogarnęłam szafę i nawet poranna kawka była, bo ciśnienie tak niskie, że głowa mi pada...

Udanego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry