• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Nie wiem. Poprostu zostal w kuchni na blacie ...stary długo urzedowal .... spi jeszcze cwaniak grrr ...wszystko mnie wkurza w nim dzisiaj .....

reklama
Jugoslawa. Nie wyrzuci go. To jej wtyczka. On chodzi po wszystkich sklepach. I niby pracuje a tak naprawdę to kontrole robi czy wszystko ok.

Anula może stary będzie wiedział coś o telefonie

Jugoslawa a może ovu byla później i stężenie hcg jeszcze nie wzroslo .... bo zanim do zatwierdzenia dojdzie itp. A boli cie brzucho albo co ?

Jula ooo to ty piękna będziesz ;-)

Hejka, hejka ;)

Jugosława,
o ja i dalej nie ma ? anula może dobrze mówi, może owu była później czy coś.. ;) 3mam kciuki, a jak ma przyleźć to niech przyłazi!
anula,
hah kupi nowy - tak czy siak, masz rację ;) ;*

Ja dziś 22 d.c. Jutro rocznica. Dziś byłam na ogródku od rana, sadziłam wszystko, już nie mam miejsca,a tyle nasion kupiłam... zaraz obiadek jakiś trzeba zrobić, bo mężu już zły dzwonił ;) odpocząć troszkę i dalej za robotę w domku ;) dziś znowu dowiedziałam się o kolejnej ciąży - syna kobiety mojego teścia.. mają po 15 lat.. cycki opadają..

hej laski, mam dzis mega podly dzien, znow tesciowa :wściekła/y: wymyslila sobie znow, ze jej wnuczka a szwagierki corka ma zakaz przychodzenia do nas! Biorac pod uwage, ze to Tomka chrzenica to on sie wkurzyl i polecial tam zrobic porzadek, rece opadaja...zapowiedzialam, ze jesli na swiat przyjdzie nasze dziecko to tesciowe i szwagierki nie chce tu widziec, skonczyla sie nasza cierpliwosc.Niestety odezwala sie moja nerwica i wymiotuje krwia :no: rece mi opadaja, naprawde...a tak na poprawe humoru to udalo mi sie dostac piekna wolowine i zrobilam gar strogonofa, dorobie klusku lane i bedzie pyszny obaidek, pytanie czy cos zjem :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry