Kamcia2810
Fanka BB :)
Łatwiej powiedzieć niż zrobić. Nie wiem co mogłoby sprawić ci ulgę. Ja piłam herbatę miętową z zatkanym nosem bo jej nienawidzę ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Łatwiej powiedzieć niż zrobić. Nie wiem co mogłoby sprawić ci ulgę. Ja piłam herbatę miętową z zatkanym nosem bo jej nienawidzę ;p

Cytrynowa Chryste .... miałaś juz tal długo?
dziewczynki serdecznie Wam dziękuję za wsparcie :-) bylam na ip, mam nawrot nerwicy zoladkowej! no szlag jasnisty mnie zaro trafi!mam sie nie denerwowac, pytam sie jak, no jak?!
Nie. No ale lekarz mówi Że to normalne po odstawieniu tabletek. Zobaczymy. Jeszcze z tydzień i idę do niego znowu.
A ja miete uwielbiam.
O masz Ci los. A próbowaliście zerwać kontakt z teściową?
Ja wiem że to może nie być łatwe ale może jak faktycznie straci syna to wtedy coś pomoże.
A co jej do twoich szafek? Też bym przegnala.
i potem mialam do sluchania, ze czemu taka droga szynke kupuje i drogie pomidory zima, hahahaCo za baba a co ja obchodzi co,gdzie i za ile kupujesz...przeciez nie za jej kase...zamiast sie cieszyc ze syn ma dobrze to kombinuje.
Miglaby sie zajsc swoja lodowka i pimidorami a nie komus mieszac
smiac mi sie chce, stwierdzam, ze wyslac ja trzeba do wariatkowano przeciez trzeba skontrolowac ile mam jedzenia, ile miesa itpi potem mialam do sluchania, ze czemu taka droga szynke kupuje i drogie pomidory zima, hahaha