• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
... test.png ...

Załączniki

• test.png
    test.png
    34 KB · Wyświetleń: 90
Haha, już mi obrzydł widok tej jednej krechy ;D Nie było 10 :) Nawet tak na spokojnie, wiem, że możliwe, że jeszcze by nie wykryło, ale teraz wiem, że na rocznicę nie będzie prezentu i tylko grzecznie czekam na @ :)))

Czekaj i obyss byla mile zaskoczona ;-) a ja jakiegoś dola mam i wrażenie że wszystko w zyciu mam pod górkę i w ogóle jakos tak z tylka ... wszystko mnie wkurza i mam ochotę poleciec w kosmos

moniusia, ty psotnico ;p fajny żart ;p mimo wszystko, obyś się pozytywnie zaskoczyła ;)

Dzień minął, bo oczywiście jak siedzę w domu to mija jak z bicza strzelił;/ Zrobiłam wszystko co sobie zaplanowałam:) Jutro będe miała mniej roboty i moze jutro coś upiekę, ale jak to ja nie mam kompletnie żadnego pomysłu.. Musze poszukać natchnienia...

A Wam jak minął piątkowy dzień?

Karola a co chcesz upiec? Ja uwielbiam ciasta to mogę wspomoc pomyslami ;) coś z kremem, owocami, babeczki czy jakiś placek?

Ja już wróciłam do domu. Zjadlam 2 granaty i teraz jestem szczęśliwa. Będę zaraz paznokcie robić

reklama
cytrynowa, no mysłałam o jakimś placku? Zarzuć jakimś ciekawym pomysłem, ale nie skomplikowanym, bo ja to mistrzem cukiernictwa nie jestem;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry