Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej alez mnie tesciowa wkurzyla wczoraj wszystkiego sie czepia wszystko jej przeszkadza i jak tu z nia mieszkac trzeba zebrac kase i sie stawiac bo ja z nia do konca zycia nie zamierzam mieszkac do konca zycia
a to ze za czesto piore a to ze zaduzo wody ciagnie pralka itp przeciez dokladamy sie do rachunkow nawet meczy nas o to ze dziecka nie mamy i nie jestesmy tacy mlodzi ze sie czasem troche powyglupiamy lubi wiedziec co i jak a my nic jej nie mowimy ciezki ma charakter na dodatek faworyzuje najmlodszego syna a nam daje odczuc ze jestesmy piatym kolem u wozu ja tak to odczuwam dlatego musimy sie postawic zeby mieszkac sami
Lux no nie mam wyjscia. W pracy się dowiedziałam ze kilka osób ma coś podobnego. Może to wirus? Chyba będę musiała iść do lekarza.
Fruzka masc stosuje. Zlota nie mam
a nie mozecie narazie znalezc czego taniego na wynajem?