• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
ooo temat teściowej,eh moja musi o ciąży się dowiedzieć,jest fajną babka itp lubię ją ale o dziecku boje się mówic dowie się w swoje urodziny.pod koniec lipca.R powiedzial dla syna ze bedzie mial rodzenstwo i wygadał przez tel dla mojej siostry...mlody radośc zapowiedział że nie bedzie mnie denerwował hehehe

dzien dobry, ja niedawno wrocilam z pracy, pora rozmrozic miesko na oobiad i brac sie za snadanie
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

ooo temat teściowej,eh moja musi o ciąży się dowiedzieć,jest fajną babka itp lubię ją ale o dziecku boje się mówic dowie się w swoje urodziny.pod koniec lipca.R powiedzial dla syna ze bedzie mial rodzenstwo i wygadał przez tel dla mojej siostry...mlody radośc zapowiedział że nie bedzie mnie denerwował hehehe

pozycz mi swoja tesciowa, bo az zazdroszcze :-p

Hej hej:-)

Karola trzymam kciuki, aby to byla dzidzia;-)

Luska nie fajnie z tesciowa, ale mam nadzieje, ze szybko sie wyprowadzicie i jak bedziecie z dala od niej to odetchniesz, bo tesciowe to niestety zlo wcielone tak jak moja przyszla tesciowka, trzymam sie od niej z daleka, bo to element jest, M tez ma z nia takie wspomnienia, ze szkoda slow, wyzywa sie na bliskich i dzieciach za to, ze jej w zyciu sie nie udalo, ale ja juz jej powiedzialam wprost co o niej mysle i sie nie odzywam i mam ja z glowy;-)

Cytrynowa mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie to zakazenie oka, ja tak samo jak Misia nosze soczewki i tez co jakis czas mam jakie lekkie zakazenia, czerwone sie robi itd

U nas dzis chlodniej, le sloneczko jest, ale mi sie dzis wstac nie chcialo, zmeczona jestem, wiec zapodaje sobie kolejna kawe;-)
Milego dzionka:-)

Hej hej:-)

Karola trzymam kciuki, aby to byla dzidzia;-)

Luska nie fajnie z tesciowa, ale mam nadzieje, ze szybko sie wyprowadzicie i jak bedziecie z dala od niej to odetchniesz, bo tesciowe to niestety zlo wcielone tak jak moja przyszla tesciowka, trzymam sie od niej z daleka, bo to element jest, M tez ma z nia takie wspomnienia, ze szkoda slow, wyzywa sie na bliskich i dzieciach za to, ze jej w zyciu sie nie udalo, ale ja juz jej powiedzialam wprost co o niej mysle i sie nie odzywam i mam ja z glowy;-)

Cytrynowa mam nadzieje, ze szybko Ci przejdzie to zakazenie oka, ja tak samo jak Misia nosze soczewki i tez co jakis czas mam jakie lekkie zakazenia, czerwone sie robi itd

U nas dzis chlodniej, le sloneczko jest, ale mi sie dzis wstac nie chcialo, zmeczona jestem, wiec zapodaje sobie kolejna kawe;-)
Milego dzionka:-)

Twoja tesciowa ma cos wspolnego z moja, bo moja kocha sie wyzywac na innych, mowi, ze miala ciezkie zycie i ma prawo do tego, masakra :no:

Hej kochane :-)

luska,
boszzzz, współczuję teściowej :O Chyba swoją wycałuję jak przyjdzie do pracy hahah :P

Moja by wszystko oddała wszystkim, powiedziała, że do in vitro nawet nam dołoży.. ale chyba nie chcemy .. :) Chociaż :P
Moja jest taka w porządku, że właśnie zazdroszczę trochę, że do innych też taka jest ;p ale jest po prostu dobra i dlatego.
Choć nie powiem, czasem jej odbijało. Kiedyś była zła na M. byliśmy jeszcze młodzi (19 lat) jechaliśmy autem z nią i ona zaczęła go bić, prawie był wypadek.. że niby do niej zapyskował, że ma się pośpieszyć, bo on musi jechać do pracy na czas i tylko tyle powiedział.. ale uspokoiła się :-) A M. jest złotym synem, ale miała problemy z jego siostrą i się wyżywała...

Wzięłam wczoraj pierwszą tabletkę anty.. brrr... :-) U nas miał padać deszcz, ale coś nie ma i duchota straszna.. ubrałam jeansy, bluzkę z długim i się gotuję ;/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry