Hej hej:-)
Lux oj to nie fajnie z tym pracodawca kochana, ale dobrze ze dodatkowa fucha sie znalazla, nie ma tego zlego;-). A tesciowka to chora jest mega, moze jakbys trafila na sedzine z rownie uperdliwa tesciowa to i by Ci jeszcze nagrode dali

. Fajnie, ze kotka bedziecie miec, ja jestem psiara, rok temu przygarnelam pieska i to jest dopiero shogun

. Lux tez bardzo przezylam stratae ciazy i tez sie po tym zmienilam, ale doczekamy sie zobaczysz
Moniusia juz wyslam na priv, a odnosnie pracy Twojego to jesli ma cos lepszego na oku to niech bierze
Aschlee mam nadzieje, ze brzuszek nie bedzie bolal juz, nie zalapalam sie na zdjecie brzusia, ale na pewno piekny. Ja tez kochana zanim mnie strata spotkala nie przypuszczalam, ze tyle kobiet to spotyka. Trzymam za Ciebie ogromne kciuki kochana
Madziolina rosnijcie zdrowo:-)
Ewix124 witaj:-)
Fruzka trzymam ogromne kciuki, aby bylo dobrze
Jestem juz pow weekendowo:-). Weekend tak szybko minal ze szok, u mas goroaco bylo, ogaranelam dom, pogotowalam popralam, odpoczelam, a dzis w pracy;-). Wczoraj burza obak nas przechodzila na szczescie, ale swiatlo non stop wylaczali, nie moglam na spokojnie paznokci pomalowac ;-).
Dzis chlodniej.
Milego dzionka:-)