• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
M jedzie w Gnieznie i mowi ze to co sie dzieje to koniec....silny wiatr do 100km martwi sie zeby mu przyczepy nie obalilo...niby w Berlinie tez jest kiepsko i idzie w Nasza strone

Usiadlam .... z kawa ..
Ostatnie zakupy zrobione jutro robimy imprezke urodzinowa ... zapraszam jak macie ochotę ;-)

Jula ja planuje testowac w swoje urodziny tzn 17.04 ;-).... Twój tato urodzony w ten sam dzień co mój synio ;-)

Co do pogody ...snieg z godzinę, dwie padal ...teraz wieje w cholerę naprzemiennie z deszczem .... zgroza ....

Jula a ty kiedy termin @?

Limonka no no kciuki !

Warunki atmosferyczne są bardzo złe :/ Dobrze, że mrozu nie ma bo byłaby masakra dodatkowa :/
A ten wiatr? Ile to może zniszczeń zrobić :/
Miejmy nadzieję, że niedługo przejdzie i pogoda się w końcu ustabilizuje. Może to ostatnie podrygi kiepskiej pogody przed wiosną...oby.

Jugosława
Super wieści!!:) takich oczekiwalam! Od razu serce się raduje:) jajniki pracują, ovu jest -tylko czekać na efekty:)

Jazza
Bardzo mądrze powiedziane- ta MM to nie głupia babka była:) trafiła w sedno:)

Anula
A Twój synio nie zrobil Ci prima aprilis przy porodzie?:) np.mial być dziewczynka? W koncu data zobowiązuje do żartów:)

Julia
Nie strasz mnie tym wiatrem:( strach się bać:(

Ja burzy tez nie lubię ale jak tak wieje to boję się chyba najbardziej;( u nas śnieg stopniał, ale za to na zmianę deszcz z wiatrem i słońce jak jest cisza.. masakra:(

hej w koncu was doczytalam jejku leje wieje sypie snieg i slonce swieci masakra jugus cudowne wiadomosci limonka trzymam kciuki nusia jak tam? czesc edytko jak tam u ciebie jak ci minal dzien
U mnie ok ale zaczyna sie nerwowy okres bo niedlugo testuje o ile @ nie zaskoczy staram sie byc spokojna bo wiem ze wkrecanie nic mi nie da no ale czy wytrzymam tego nie wiem...

reklama
Julia daj spokoj oby to do Was nie szlo.U mnie co chwila leje ze nic nie widac a wieje tak ze o okna sie boje.Drzewa polamane u mnie z dachu jakas blache wyrwalo i rure od ogrzewania.Mam nadzieje ze w koncu sie uspokoi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry