• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Helol

Ja juz z corka w domu jestem, zaleglam pod kocykiem;-)

A te foto z tym sniegiem to chyba jakis zart?!!!!

Jugoslawa czekamy na wiesci!!!

Aschleee &&&&&

Anula to kiedy masz zamaiar testowac?;-)

Lux halo???!;-)

Jutro juz 1 kwietnia...moj tato ma urodziny a ja niemam pomydlu na prezent:/

reklama
ja to raczej jestem wredna sexowna su....bo ja mi ktos za skore zalezie to masakra.ja juz wiem ze @dostane bo mam nerwa od rana wszystko mnie wkurza,drazni nawet R jak pisze smsy echhhh hormony

Edita sprawna ma miotla i po przegladzie, jeszcze sie nie da pomimo czestej eksploracji, zmiescimy sie a bagaze przywiazemy do konca:-D:-D

Fruzka co za matka z tamtej kobiety, nie dziwie sie, ze sie wkurzylas, za pare lat ona pozna rezultat swojego wychowania

Limonka widze ze pelna mobilizacja do staranek, hahaha usmialam sie z miss universe:-D, taka miss universe to ja jestem kazdego ranka jak wstaje, wygladam wtedy niesamowicie seksownie, wlosy jakby piorun w miotle strzelil, oczy jak u chinczyka z powiekami opadajacymi, obijajaca sie od sciany do sciany hehe:-D

Edita ja tez jestem malutka 1,60 m, z tylka i piersi jestem dumna. Prawda jest, ze w dni plodne kobieta czuje sie atrakcyjniejsza i podswiadomie robi sie bardziej na bostwo, cyc wypina hehe. :-D

Ja tez mam w sobie cos z zolzy i troche z su...i:-D. Potrafie byc wredna :rofl2:. Moim ulubionym powiedzeniem sa slowa Marilyn Monroe: "Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie.
Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia.
Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza."
To cala ja:-D

Nas tez pogoda nie rozpieszcza jak nie wiatr to deszcz lub deszcz ze sniegiem.. przez chwilke nawet snieg pruszyl.. swiat sie konczy...:no:

jazza: podobają mi się przytoczone słowa monroe :) To musiała być cudowna kobieta :D

aschlee: aż tak wieje? O kurde :/

fruzka: trzymaj się kochana, hormony w końcu przystopują :) Ja piję wtedy dużo melisy i rumianku i powiem ci, że mi pomaga :D

nusia: też jestem chętna, żeby się w taką zamienić ;D Seksi zołza brzuchatka :D Co do bólu głowy to jest mniejszy, ale jeszcze pobolewa :/ To od niskiego ciśnienia :/

julia: bardzo przyjemna data urodzin u twojego taty :) A co twój tato lubi? Z moim mam łatwo, bo lubi słodkości i dobre trunki :D hihi Mój też czasem sam mówi co chce dostać, kiedyś się wkurzałam za to, ale teraz doceniam :D

edita: dokładnie tak, mężczyźni kochają zołzy :D Ja tą książkę podarowałam swojemu TŻ jakoś na początku związku :D
limonka: dobre, dobre z tą miss :D Co racja to racja :D Kobiety powinny mieć owu przez cały cykl :P

Jestem już, jestem. Przed chwilą weszłam. Dzięki za kciuki i dobre słowo - zadziałało :D
Dowiedziałam się, że zaczął mi w końcu pracować lewy jajnik - no szok mówię wam, bo długiego czasu pracował tylko prawy!
Dodatkowo widać ciałko żółte, więc duża szansa, że była pełna owulacja :D:D:D
Wyszłam od gin uskrzydlona! Nawet jak się teraz nie uda to wiem, że pracują mi w końcu dwa jajniki, a nie tylko jeden!
Super, super, super :D

Jugoslawa piekne wiesci kochana;-) no zobacz jajnik sie obudzil;-) ciekawe czy kiedys moj lewy sie obudzi;-)
Teraz ladnie trzymac kciuki za ten cykl bo jest nadzieja a teraz i na pozniej;-)

julia: twó lewy też się w końcu obudzi, zobaczysz :D Żeby było śmieszniej, ja czułam bóle i kłucie z prawej strony :| Totalnie już zgłupiałam z tymi objawami :| Chyba nie ma reguły...albo ja jestem jakaś dziwna ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry