• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
hej laski co za dzien,przedstawienie w szkole kurde jak mnie jedna mamuska wkurzyla ze puscily mi nerwy i uslyszala kilka gorzkich słow ech..... chrzciny tez mam miec 5 u siostry i co dzis sie okazuje ?ze malutka ma podejrzenie zapalenia pluc,przeswietlenie zrobili ale co tam opis jutro po poludniu przeciez mozna czekac z 3 miesiecznym malenstwem,nawet fiuty prywatnie nie chcieli tego przyspieszyc masakra!!!!
a tak z innej beczki,pytanko, z was tez zaraz nasienie wycieka?no u mnie jakby wode mi wlal i leje sie nawet jak leze,szok wczoraj nic nie wycieklo.moze to zalezy czy mamy plodne czy nie ???

Hej pogoda do d...,pranie szybko musialam zciagnac z balkonu na spacer z dziecmi nie da rady...kiedy bedzie cieplo i slonecznie...
jugoslawa jak sie czujesz bol glowy przeszedl?

Limonka widze nastroj bojowy do staranek i dobrze, pokaz kto tu rzadzi:-)

Edita nie ma problemu jedziemy :-D

Spoko:) Samolotem czy miotłą jak rasowe wiedźmy?:):-p

Limonka
Dajesz Rocky, dajesz:) Może z tego wyjdzie mały/mała rozbójnik/rozbójniczka:) :tak:

Fruzka
A co się pokłóciłaś z drugą maumśka?:)
I biedna ta malutka... Chora i jeszcze nie wiadomo do końca jak wyniki..Szlag by ich trafił:( A co z chrzcinami?

Kurde, omijam ten cykl, ale podbrzusze już mnie pobolewa jak na @, znaczy się owulacyjnie .Czyli od dzisiaj muszę uważać z mężem:) A swoją drogą nawet nie wiem, który dc mam, heheheehe:-D

Nusia
U mnie śnieg, nawet wstawiałam fotkę. Super, nie?

Właśnie, Jugosława gdzie jesteś?:):-D Ty dzisiaj masz wizytę u gina. Na którą?

jej syn 6letni do mnie z tekstem a sprobuj mi tego nie zrobic to pozalujesz,wiec kucnelam i mowie do niego wiesz ze brzydko sie odzywac tak do starszych?a on co mnie to obchodzi,wiec mowie ze jak ja sie do niego zle odezwe to koszmary nocne moze miec,a ten dalej pyszczy.przy tym dodam ze matka jego stala i wrecz dumna byla jak ma wyszczekanego syna,to pogratulowalam jej i powiedzialam ze za 5 lat to synalek podejdzie i jej w morde wyku....wi bo skoro opcych nie sznuje to jej tym bardziej nie bedzie.a ona wyrosnie Tomus z tego jasne juz to widze,ja swemu synowi wpajam od malego ze trzeba sznowac starszych itp...no moj jakby sie tak odezwal to chyba by na tylek nie siadl i na dwor przez tydz by nie wyszedl.o nie nawidze takich rodzicow i ich rozwydrzonych dzieci!!!co do chrzcin jak poloza mala do szpitala to odwolaja..

Fruzka widze tez w bojowym nastroju :-D ehhh biedna malutka, oby szybko do zdrowka wrocila, co do wycieku nasienia to ono uplynnia sie po jakims czasie od wytrysku i wtedy sobie splywa, moze polez z nogami do gory zaraz po:tak:

Edita miotla of course, moj nimbus 2000 po przegladzie:-D i nie straszny nam bedzie nawet wulkaniczny pyl:-D, uhhh jak to dobrze miec miotle:-D

o ala to sie bardzo boje bo takie malenstwo ani nie odkrztusi dobrze ani nic,siostra jakby jape do lekarza otworzyla to moze dzis by je polozyli do szpitala,bo to chwila zeby sie udusilo flegma...no masakra wsciekla jestem jak talala,mi wycieka odrazu po orgazmie,nie zdaze pozycji zmienic zeby nogi zadrzec a juz wszystko na przescieradle

reklama
Jazza
Mam nadzieja, że Twoja po przeglądzie jest dwuosobowa:) Bo moja zepsuła się od często używania..My wiedźmy już tak mamy:):laugh2:

Fruzka
Ale nawiedzona matka, masakra :baffled: Ale tez nam takie...Nic przyjemnego:(
I właśnie masz 100% racji, bo z tych dzieciaków to później takie chłopaki rosną co Boga i nikogo się nie boją:( Nikogo nie szanują, nawet własnych rodziców i wszystko im się należy...Ale jak ona mogła być dumna z takich odzywek? Ja bym się pod ziemię zapadła:zawstydzona/y:
A co do wyciekanie to mi też wycieka, ale chyba nie tak od razu tylko jak wstanę... jak leże to jakby mniej.. Choć szczerze to nie przyglądałam się :) Jeszcze...hehehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry