jazza
Fanka BB :)
Aschlee kochana odpocznij troszke i pamietaj, ze trzymamy kciuki
Anula u nas tez pogoda okropna, wiosna się chyba obrazila czy co, w sobote było okropnie, wczoraj słonecznie, a dzisiaj to szkoda gadac, zimno, deszczow, grad tez co jakis czas, czasem i slonko, ale malo niestety ehhhh, az kurtake zimowa wzielam dzis. Dobrze, ze z wychowawczynia porozmawiałaś kochana i na pewno teraz duma Ciebie rozpiera no bo jakze by inaczej;-)
Missiiss kochana będzie dobrze, trzymamy kciuki aby skurcze poszly sobie precz
Pogoda nas nie rozpieszcza, a podobno Wielkanoc ma być zimniejsza niż boze narodzenie hehe niezle.
Padam na cycki ze zmeczenia dzis, ledwo już tego posta skrobie…
Dobranoc;-)

Anula u nas tez pogoda okropna, wiosna się chyba obrazila czy co, w sobote było okropnie, wczoraj słonecznie, a dzisiaj to szkoda gadac, zimno, deszczow, grad tez co jakis czas, czasem i slonko, ale malo niestety ehhhh, az kurtake zimowa wzielam dzis. Dobrze, ze z wychowawczynia porozmawiałaś kochana i na pewno teraz duma Ciebie rozpiera no bo jakze by inaczej;-)
Missiiss kochana będzie dobrze, trzymamy kciuki aby skurcze poszly sobie precz

Pogoda nas nie rozpieszcza, a podobno Wielkanoc ma być zimniejsza niż boze narodzenie hehe niezle.

Padam na cycki ze zmeczenia dzis, ledwo już tego posta skrobie…

Dobranoc;-)
niezle
Ja to w ogóle jakaś taka nietomna jestem, ze jak pada deszcz czy się zbiera to ja jakoś tak bezwiednie ubieram albo sukienkę albo białe spodnie...Nie wiem...Spragniona wrażeń jestem czy jak?
:-)

, a co do zimowych kurtalek to niestety i ja chcialam pochowac a tu sie nie da, dzis wlozylam skorzana kurtke, ale pod nia gruby sweter, a na to gruby szalik i czapka obowiazkowo, ja chce wiosne
. Trzymam kciuki za wizyte kochana
, pocieszam sie faktem ze piatunio mam wolny, wiec wtedy zrobie porzadki do konca, a potem oddam sie gotowaniu
.