• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Aschlee kochana odpocznij troszke i pamietaj, ze trzymamy kciuki:tak:

Anula u nas tez pogoda okropna, wiosna się chyba obrazila czy co, w sobote było okropnie, wczoraj słonecznie, a dzisiaj to szkoda gadac, zimno, deszczow, grad tez co jakis czas, czasem i slonko, ale malo niestety ehhhh, az kurtake zimowa wzielam dzis. Dobrze, ze z wychowawczynia porozmawiałaś kochana i na pewno teraz duma Ciebie rozpiera no bo jakze by inaczej;-)

Missiiss kochana będzie dobrze, trzymamy kciuki aby skurcze poszly sobie precz:tak:

Pogoda nas nie rozpieszcza, a podobno Wielkanoc ma być zimniejsza niż boze narodzenie hehe niezle.:szok:

Padam na cycki ze zmeczenia dzis, ledwo już tego posta skrobie…:sorry2:

Dobranoc;-)

reklama
julia: dokładnie tak...co ma być to będzie :) Ja też się jakoś wyciszyłam pod tym względem :) Trzymaj sie, bo po nockach to ciężkie dni są...może uda ci się zażyć trochę snu :)

jazza: też słyszałam, że wielkanoc ma byż mroźna :/ Dlatego nie chowam jeszcze kurtki zimowej :D A planowałam płaszczyk wiosenny założyć...chyba jeszcze trochę poczeka w szafie ;)

anula: trzymaj sie dzielnie kochana. Fajnie jak sie testy owu pokrywają z objawami :)

U mnie 19dc i jeszcze tydzień do terminu @. Udało mi sie umówić do gin na dzisiaj :D Jestem zadowolona, bo już myślałam, że nic się nie zwolni :| Tak więc zobaczę co tam w środku się dzieje i czy pęcherzyk pękł. No i pewnie skierowanie na progesteron dostanę.

Bardzo ładny poranek u mnie. Dużo chmur, ale słonko się przedziera :)

Udanego dnia.

Anula znow zaspalas?:-D niezle:-D mam nadzieje ze reszta dnia bedzie udana!

Jugoslawa ja wzoraj na nocke poszlam w zimowej kurtce zimno strasznie.
Trzymam kciuki za dobre wiesci kochana:*&&&&&&&

Ja juz w lozeczku i ide nyny

Hej, hej:)

Julia
Dobrze, że z Malutką lepiej:) A mąż jaki ułożony, normalnie ze świecą takich szukać:) Fajnie, że Ci pomaga jak jest z Wami:) Miłego spanka:)

Nusia
Moj też mięsożerny, ale synek tez, więc mam dwóch mięsożerców w domu:)

Anula
Ale masz mądrego synka! musiało Ci serce rosnąć jak słuchałaś, co ta nauczycielka opowiada! Musi być niesamowite uczucie, jak ktoś tak chwali dziecko :tak:

Missiis
Szyjka się skróciła, oj oj oj...To lez i wypoczywaj, jeszcze te pięć tygodni i dwa dni Ci zostało, żeby donosić, więc bez podskoków:) Mów do Lenki coby jeszcze posiedziała w brzuszku, bo tam fajnie jest:)

Aschlee
@ nie przyjdzie już dłuuuuuugo:) Czekam na fotę testu z II tłustymi krechami:)

Jugosława
To życzę dobrych wieści na wizycie u gina:) :tak: Na pewno takie będą:)
Mi też zdarzyło się zostać oblaną przez auto i to w białych spodniach:angry: Ja to w ogóle jakaś taka nietomna jestem, ze jak pada deszcz czy się zbiera to ja jakoś tak bezwiednie ubieram albo sukienkę albo białe spodnie...Nie wiem...Spragniona wrażeń jestem czy jak?:-p:-)

Jazza
Nie przepracowuj się tak w tej robocie!:tak: Odpoczynek i relaks też ważny, a co:) :laugh2:

Karola
Bierzesz wiesiołek? I jak, widać już różnicę?:) Czy trzeba poczekać na efekt?:tak:

A ja miałam dziś piękny sen:)
Śniło mi się, że zobaczyłam II kreski, i byłam w szoku bo miałam okres wcześniej, a II kreski i tak wyszło i powiedziałam siostrom i taka zadowolona byłam... Nawet jak się rano obudziłam, to przez chwilę myślałam, ze to prawda i w ciąży jestem...A tu doopa:sorry2::-D:-)
Aha, i u nas śnieg sypie od pól godziny. Więc może będą białe Święta Wielkanocne :baffled::szok:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dzien dobry :-)

Julia dobranoc kochana odpocznij po nocce i nabierz wigoru:-)

Anula oj zaspalas mowisz kochana? hehe to adrenalina od rana;-), ale jeszcze troche i weekend swiateczny, a ze najprawdopodobniej bedzie zimny i sniezny to szczegol hehe, najwyzej sie wyspimy:-D

Jugoslawa kochana zimno i pizdzi jak w kieleckim na dworcu, dzis jak szlam do pracy to juz prawie u celu tak zawialo, z emnie z chodnika zdmuchiwalo i normalnie czulqam sie jakbym zdobywala Mount Everest :eek:, a co do zimowych kurtalek to niestety i ja chcialam pochowac a tu sie nie da, dzis wlozylam skorzana kurtke, ale pod nia gruby sweter, a na to gruby szalik i czapka obowiazkowo, ja chce wiosne :crazy:. Trzymam kciuki za wizyte kochana:tak:

Edita tak jest prze Pani postaram sie nie przepracowywac w pracy hehe:-D, ten tydzien przed swietami jest najgoirszy bo nie dosc ze praca to jeszcze przygotwania do swiat, ale damy rade:happy:, pocieszam sie faktem ze piatunio mam wolny, wiec wtedy zrobie porzadki do konca, a potem oddam sie gotowaniu:-D. Biale swieta wielkanocne to chyba teraz beda norma:szok:, u nas na szczescie jeszcze nie pada snieg.. jeszcze heh

Gdzies mi wcielo sygnature nosz kurde:wściekła/y:.
I zmiana czasu i cisnienie chyba nie rozpieszcza, bo tak mi sie ciezko wstawalo, ze masakra i najchetniej bym teraz spala;-)

Milego dnia:-)

reklama
anula: oby tych pozytywnych wyników końcowych było u nas jak najwięcej :D

julia: u mnie prawie 0 w nocy :| Kolorowych snów ;D

edita: hihi coś w tym jest, że jak pogoda nie sprzyja jasnemu ubiorowi to człowiek właśnie na taki ma ochotę :D A wrażenia faktycznie takie, że się pamięta dłuuuuugo :D Wow, już sypie u ciebie? haha coś nam się święta przestawiły :D Życzę ci, żeby sen był proroczy :D:D:D

jazza: sygnaturę to mi też wcięło, może coś forum wariuje? :/ Dobrze, że pingwinka zostawiło ;) A pogoda to chyba się zgubiła i czasie i przestrzeni :D Wiosno wróć!

madziolina: oj duża szansa, że będą mroźne...a czy białe? Zobaczymy :D Fajny pomysł, żeby chrzciny ze swiętami połączyć :) Najwyżej zamiast wiosennego spaceru będzie kulig :D

lux: a gdzie cię kochana wywiało? Co u ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry