Ale produkujecie .. te dzisiejsze wczesniejsze wstawanie dalo mi w kosc ..mula mam i padam na ryjek .... mlodego odebralam,zakupy zrobilam,wieksze bo w środę jest kolejna impreza urodzinowa mlodego ;-) jutro słodkości do szkoły zabiera bo 1.04 maja wucieczke i nie będzie jak .... takze ciągle świętujemy ....
Dzisiaj odbylam rozmowe z wychowawczynia bo pomyslalam ze może cos w szkole nie tak skoro problemy ze snem ... no ale pani byla zdziwiona ze wogole pytam,mowi ze wszystko super,mlody ma swietny kontakt z dziećmi, wogole jest aktywny,super się uczy,ładnie pisze etc i skwitowala ze fajny facet z niego będzie bo jest rewelacyjny- dumna jestem ;-) .... wiec przyczyna nie w szkole ....ehh ....
W pracy jazda bo koniec miesiąca się zbliża .... wypowiedzenia mi nie przyjęli i w środę mialam w planach ponownie zlozyc tym bardziej ze firma spółkę zmienia od 1.04 i w aneksie napisane ze okres wypowiedzenia to 7dni .... aleee chyba trzasne sobie l4,poczekam a noz jakas ciąża to z głowy bym miala ;-) sama nie wiem ....tym bardziej ze dostalam nowa propozycje i 8.04 mam spotkanie .....
Wiecie tak sobie dzisiaj wmawiam .... "nie nakrecaj sie" a juz bym chciala zatestowac ..
Ehh dobra kończę moj wywód bo plote co mi do głowy wpadnie ;-)
Aschle czekam ...ty odpocznij ....chociaż i mi się marzy odpoczynek ....
Jazza widzę że i u ciebie ciężki dzień ....ale juz pewnie w domciu....
Julia dzisiaj znowu nocka ?jak tam u ciebie sprawt się mają?
Od dzisiaj chyba przystopuje i będę zapodawala 1 saszetke inofoliku .... w ogóle jak go zamawialam z apteki internetowej to do tego właśnie te testy ovu brałam no i ciążowe rzecz jasna .... 10 ! Tak hurtem a co,cena dobra była
Leje u nas i wieje ....ciemno ....nawet chwilami grad dawal ....gdzie moja wiosna ?
Fruzka, Edita uda nam się .... wkoncu musi .... tak jak mówicie będziemy sie turlac i wyrabiać drzwi od lodówki ;-)
Jugoslawa ozesz .. a to menda .... grr .... wygrzej się coby cie jakies chorobsko nie ogarnelo tfu tfu ....
U mnie właśnie tak wieje ze chyba płot zmiecie ....
Niusia moj mlody to 3 wciaga na raz tak lubi nalesniory ....
Miss rybenko ?hop hop ....
Kawka ?