• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Edita dziekuje kochana:-)

Julia to fajna niespodzianke Wam M zrobil. wypocznij przed nocka kochana;-)

Jugoslawa no co za buc z tego kierowcy, ale tez mialam takie sytuacje wiec wiem jak to jest kochana. Kiedys elegancko sie ubralam z usmiechem na ustach szlam na jakas rozmowe, a obok przejechal jakis mul i chlusnal na mnie woda. Mialam dobry humor, bylam bardzopozytywnie nastawiona, ale tamtemu bucowi zyczylam aby mu auto sie rozkraczylo na amen:angry:

Za pol godziny wybywam do domciu hihi

reklama
Witam kochane moje ja testu kolejnego nie robilam bo jak na razie praca tak daje mi w kosc ze potem mam ochote doturlac sie do lozka tylko.I jakos tak schodzi.Jutro termin @ jak nie przyjdzie to na pewno zatestuje w ktorys dzien :tak:

Hej ja znow drzemke sobie zrobilam...jakas taka bez sily jestem:/

Jugoslawa ale mialas pecha kochana:/ odpukac nigdy niebylam osoba ktora zostala tak ochlapana;-)

Ale produkujecie .. te dzisiejsze wczesniejsze wstawanie dalo mi w kosc ..mula mam i padam na ryjek .... mlodego odebralam,zakupy zrobilam,wieksze bo w środę jest kolejna impreza urodzinowa mlodego ;-) jutro słodkości do szkoły zabiera bo 1.04 maja wucieczke i nie będzie jak .... takze ciągle świętujemy ....
Dzisiaj odbylam rozmowe z wychowawczynia bo pomyslalam ze może cos w szkole nie tak skoro problemy ze snem ... no ale pani byla zdziwiona ze wogole pytam,mowi ze wszystko super,mlody ma swietny kontakt z dziećmi, wogole jest aktywny,super się uczy,ładnie pisze etc i skwitowala ze fajny facet z niego będzie bo jest rewelacyjny- dumna jestem ;-) .... wiec przyczyna nie w szkole ....ehh ....

W pracy jazda bo koniec miesiąca się zbliża .... wypowiedzenia mi nie przyjęli i w środę mialam w planach ponownie zlozyc tym bardziej ze firma spółkę zmienia od 1.04 i w aneksie napisane ze okres wypowiedzenia to 7dni .... aleee chyba trzasne sobie l4,poczekam a noz jakas ciąża to z głowy bym miala ;-) sama nie wiem ....tym bardziej ze dostalam nowa propozycje i 8.04 mam spotkanie .....

Wiecie tak sobie dzisiaj wmawiam .... "nie nakrecaj sie" a juz bym chciala zatestowac ..

Ehh dobra kończę moj wywód bo plote co mi do głowy wpadnie ;-)

Aschle czekam ...ty odpocznij ....chociaż i mi się marzy odpoczynek ....

Jazza widzę że i u ciebie ciężki dzień ....ale juz pewnie w domciu....

Julia dzisiaj znowu nocka ?jak tam u ciebie sprawt się mają?
Od dzisiaj chyba przystopuje i będę zapodawala 1 saszetke inofoliku .... w ogóle jak go zamawialam z apteki internetowej to do tego właśnie te testy ovu brałam no i ciążowe rzecz jasna .... 10 ! Tak hurtem a co,cena dobra była :-D

Leje u nas i wieje ....ciemno ....nawet chwilami grad dawal ....gdzie moja wiosna ?

Fruzka, Edita uda nam się .... wkoncu musi .... tak jak mówicie będziemy sie turlac i wyrabiać drzwi od lodówki ;-)

Jugoslawa ozesz .. a to menda .... grr .... wygrzej się coby cie jakies chorobsko nie ogarnelo tfu tfu ....

U mnie właśnie tak wieje ze chyba płot zmiecie ....

Niusia moj mlody to 3 wciaga na raz tak lubi nalesniory ....

Miss rybenko ?hop hop ....

Kawka ?

Hej kochane
Poczytalam wrocilam od gina. Mloda kolo 1800 g ma. A ja od wczoraj wieczora ze skorczami walcze... niby na usg ok ale nospe mam brac 3x1. Ide polezec. Odezwe sie jak mi przejdzie. Ale ciagle bede czytac!

Anulka jakiego dzis posta wystrzelilas?;-)
Mi nie wstawanie dalo w kosc tylko nie spanie cala noc hehe;-)
Dobrze ze pogadanke zrobilas sobie z nauczycielka przynajmniej ciekawych rzeczy sie dowiedzialas;-)
Ktory masz dpo ze chcesz juz testowac?;-) ja mam 6 dpo i tempki juz mierzyc niemoge bo po tych nockach wszystko zaburzone:/
A jeszcze 5 nocek przede mna...

Aschlee kochana zaciskam &&&&& myslalam ze dzis termin bo tak mam zaznaczone na liscie;-)

Witam wszystkich!
Jestem tu nowa. Czytając wasze forum postanowiłam się podzielić moimi przeżyciami, które właśnie przechodzę... Aktualnie ostatnią @ miałam 20 lutego. Trwała 3 dni. Mój cykl trwa 21 dni. Z narzeczonym od 5 miesięcy staramy się o dziecko. 17 dzień spóźnienia a ginekolog nic nie stwierdza, testy negatywne. Zrobiłam dziś kolejny test, negatywny, ale również pobiegłam z rana na bhcg. Muszę czekać na wynik 5 dni... Nie wiem, czy to moja głowa, czy rzeczywiście moje marzenie, ale odczuwam od kilku dni piekielną zgagę, brak apetytu, moje sutki są wręcz nietykalne... Jednak przez te testy jestem coraz bardziej podłamana i zaczynam tracić wiarę na cokolwiek ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry