• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Jugosława współczuję a ten kierowca to chyba nie myśli o innych uczestnikach ruchu drogowego:-( teraz tylko żebyś się nie rozchorowala, mięso mielone z naleśnikami muszę spróbować:-)
Miss iść oby nospa pomogła wyciszyć skurcze
Aschlee trzymam kciuki za pozytywny wynik testu

reklama
luska: w końcu się doczekasz :) Szaljcie, szalejcie ;)

aschlee: dobry znak ten brak @ i zamotanie z czasem :D Szkoda tylko, że ta praca tak cię wykańcza :( Trzymaj się tam.

julia: pewnie przez te nocki :| A mnie na noc rozbolała głowa :| Ja to dzisiaj nawet ścieżką rowerową szłam, żeby nie być oblaną...kilku zdarzeń udało się uniknąć ;D Szkoda, że te nocki zaburzają tą temperaturę, ale może dzięki temu będziesz miała miłą niespodziankę już niedługo :D:D

anula: ale wenę na długiego posta miałaś :D Ciągłe świętowanie jest przyjemne ;D Dobrze, że z nauczycielką pogadałaś. Zawsze to lżej i coś można wykluczyć. No i się utwierdziłaś, że syna masz fajnego :D Ale się ciągnie to twoje wypowiedzenie...pomysł z l4 jest niezły ;D I powodzenia na spotkaniu :) Oj pogoda kiepska...

mississ: młoda już duży bobo jest :D Odpoczywaj kochana.

niusia: kierowca z bombowca jak to się mówi :) Właśnie coś mnie głowa rozbolała na noc...mam nadzieję, że to nie od tego zmoknięcia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry