• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Dzien dobry bardzo:)

Ej no, śnieg na zmiane z deszczem u mnie.. ;/ Co za pogoda, a mieliśmy wczoraj opony na letnie zmieniać, dobrze ze się wstrzymaliśmy..

Ale drukujecie!!! Normalnie nie nadążam;p Ale to dobrze, bo mam potem dobrą lekture:)

Z tym niemyśleniem to jest tak, że jak nie pisałam na bb to nie myślałam a w ciąże zajść nie mogłam, potem myślałam i też kicha, teraz znowu staram się nie myśłeć i co? No właśnie nic.. Ale musze przestać się sama nakręcać to może akurat:) Przglądam potem neta i czytam o ciążąch, dzieciach, a potem rozpaczam, no bez sensu.

Co do wiesiołka, no to ledwo co @ się kończy, bo jeszcze plamie, ale jakoś mi tak mokro, to nie wiem czy to już śluz, czy jeszcze @. Będe dalej obserwować:)

Jutro z rana ide badania zrobić, bo akurat wypadnie mi 6dc. Moze po świętach do gina się umówie i zobaczymy co mi powie:)

Nie ogarne co która pisała, dlatego na początek miłego dnia buziole:*****

madziolina: miła okazja :) No i ogarnie się wszystko za jednym podejściem: i święta i chrzciny :) Dla gości chyba też wygodniej, zwłaszcza z daleka, bo poniedziałek wolny. Dużo jeszcze zostało do zrobienia/załatwienia?

anula: a u mnie pranie na balkonie przewiewa wiaterek :D Tak przewiewa, że musiałam pościel wypłukać bo mi zwiało :|

karola: my też mieliśmy zmienić opony przed świętami, ale też się wstrzymaliśmy :D Powiem ci, że ja przestałam czytać o ciąży, o wyprawce, o objawach ciążowych, o wychowaniu...i jest lepiej. Oczywiście myśl, że chcę mieć bobasa jest, ale gdzieś ten stres się dalej przeniósł. Czyli wiesiołek zaczyna działać, obseruj, obserwuj :)

Anula u mnie też:( Widok za okna w pracy:

20150331_101411.jpg

Karola
No bo nie da się nie myślec... Chyba trzeba było tak naprawdę odpuścić, w sensie - mieć głową zajętą innym problem czy np.być na wakacjach? Nie wiem...
Ja tez mam ten wiesiołek, ale jeszcze nie wiem czy go już brać..czy się wstrzymac do następnego cyklu..Zobaczę:) I czekam na Twoje sprawozdanie z jego działania:)

Jazza
U nas sypie śnieg, wieje i jest zimno. NO mówię Ci zima:nerd::szok:
I trzymam za słowo z tym nieprzepracowywaniem się :-p
Ja w piątek też wolne, i tez mam nadzieję dokończyć wszystkie porządki:) A w sobotę jedzonko:)

Madziolina
U nas zwyczajowo chrzci się dzieci jak są malutkie:) Mój miał 2,5m-ca jak chrzciliśmy:)
Ale takie połączenie jest fajne i w dodatku oszczędne! :tak:

Załączniki

• 20150331_101411.jpg
    20150331_101411.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 42
Jugoslawa na szczescie pingwinek moj ocalal:-D

Madziolina fajne polaczenie swiat z chrzcinami i roczkiem malego, zycze, aby snieg Was ominal:tak:

Karola niestety nie da sie calkiem o babasku nie myslec, bo wiele rzeczy wokol przypomina, ja podchodze do staran na luzie, ale mysle o tym czasem, na szczescie mam duzo na glowie i mniej czasu na to myslenie i to klucz do calej sprawy:tak:

Edita toz to szok z ta fotka i snieznym krajobrazem:szok:.. az mi sie zimniej zrobilo i dreszcz po plecach przeszedl, kicham na ta zime juz, jeszcze troche, a kupie bilet na Bali i wyjezdzam i bede chodzic w spodniczkachz trzciny i cyckonoszu z kokosa i polowac na ryby i kraby :-D

Ooooo, Edita, a to napewno Wielkanoc do Was idzie, czy może Boże Narodzenie, bo u nas popruszyło, ale jednak szybko stopniał ten śnieg:/ Co nie zmienia faktu, ze jest szaro buro;/

Hej, hej Dziewczyny!

Edita! Ale zimna u Was! U nas sloneczko bylo z rana, teraz robi sie tak jak wczoraj, czyli beznadziejnie:baffled:
Wczoraj zapisalam sie do Gina, testy owu dzisiaj zamawiam, w glowie slysze "eye of the tiger" :rofl2: Wracam powoli do gry:-D

Miss, tez okolo 33 tyg mialam niepokojace skurcze a na usg wszystko ok, Oprocz nospy mialam brac jeszcze magnez. Jednak przenosilam Mlodego jeszce tydzien:rofl2: Trzymaj sie I wypoczywaj ile sie da! ;-)

Milego dnia Wszystkim!

Edita toz to szok z ta fotka i snieznym krajobrazem:szok:.. az mi sie zimniej zrobilo i dreszcz po plecach przeszedl, kicham na ta zime juz, jeszcze troche, a kupie bilet na Bali i wyjezdzam i bede chodzic w spodniczkachz trzciny i cyckonoszu z kokosa i polowac na ryby i kraby :-D

jazza
Zabierz mnie na Bali ze sobą!:) Ja w nagrodę będę polować na te ryby i może jakieś jajeczka (ale od ptaszków:) ) CI przyniosę i będe Cię wachlować, ale WEŹ MNIE ZE SOBĄ!:-):-D:happy::rofl2:

Karola
Pogoda mało wiosenna, jak wyjdzie słoneczko to i głowę można zaprzątnąć czymś innym:)

Limonka
To Ty jak Rocky jesteś:) nakładaj rękawice i wracaj do walki:):happy::rofl2:
No dziewczyny, chyba mi się pomylą święta...hehe:) Choć z tego co pamiętam to mieliśmy już parę razy właśnie śnieg na Wielkanoc, a Boże Narodzenie NIC:(:zawstydzona/y:
Ale liczę, że ten śnieg zaraz się rozpuści...No jak nie dzisiaj to do Świat chociaż!:wściekła/y:

reklama
Mam wrażenie, że dzisiaj jakiś bojowy nastrój na naszym wątku panuje:)
Ale to dobrze:)
Limonka, no i teraz samej mi głowie ta piosenka chodzi:p Oho... Motywacja mi się włączyła:) jest power;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry