• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Luska będziemy mamusiami zobaczysz,będziemy wielkie grube pipki będziemy oglądały w lusterku bo brzuchy nam zasłonią :))) ja dziś mam dobry humor,pachnie mi wyplatą R hihi :))

reklama
Dokładnie!
Mogę nie myśleć o tym 24/7 ale to jest cały czas w głowie, wszystko się kojarzy, wszystko przypomina -błędne koło:) A przy orgazmie - może się udało?:rofl2::-D:-):happy2::cool::cool2:
haha, skad ja to znam :-D
Wczoraj wieczorem mialam delikatne klucie lewego jajnika a dzisiaj czuje co jakis czas takie pulsowanie w dole brzucha. To pulsowanie jest dosc dziwne, ktoras z Was cos takiego miala?

haha, skad ja to znam :-D
Wczoraj wieczorem mialam delikatne klucie lewego jajnika a dzisiaj czuje co jakis czas takie pulsowanie w dole brzucha. To pulsowanie jest dosc dziwne, ktoras z Was cos takiego miala?

Za mną 6cykli- miałam już wszystko:)
Gorący brzuch, bolące cycki i podbrzusze, mrowienie w podbrzuszu, ciągnienie w pachwinach, metaliczny posmak w buzi (mam tak w dniu @ albo dzień przed), kłucie naprzemienne jajników, i jeszcze inne ale już nie pamiętam:)
Niemniej wiele kobiet mając objawy co ja miałam było naprawdę w ciąży:) Czego i Tobie życzę:) :-):happy2:

co macie na obiad?ja mialam chec na ziemniaki jajka sadzone i zsiadle mleko mniammm już zjadłam tylko chyba za duzo i mnie mdli blee,ide zaraz do szkoly sale przystrajac na jutrzejszy wystep.wiec do pozniej

co macie na obiad?ja mialam chec na ziemniaki jajka sadzone i zsiadle mleko mniammm już zjadłam tylko chyba za duzo i mnie mdli blee,ide zaraz do szkoly sale przystrajac na jutrzejszy wystep.wiec do pozniej

Ja mam schaboszczaka i kapuchę i ziemniaki:)
A Ty na kiedy masz termin @? Bo nie przylazła @?
To kciukam &&&&&&&&&&&&&&&&&

A gdzie Jazza, Missiis, Julia, Lux. Asch?
Aschlee, powtarzalaś teściora?:-D

Hej kochane:-)

Karola oj to najgorsze kiedy patrzysz na to jak twoj rodzic sie stacza i ze na nic zadne apele, mam nadzieje, Twoj tata sie opamieta, bo ma dla kogo

Missiiss nosz kurna z ta firma Twoja, ze tak w kulki dziady leca z kasa, krzeslem ich normalnie, wspolczuje Ci tych problemow, bo nie powinnas sie teraz denerwowac kochana. Z ta naprawa auta to grubo...

Madziolina trzymam kicuki za szybkie zaciazenie i nie dziwie sie, ze malego nie chcesz oddac do zlobka, jednak jak z mama bedzie to zupelnie inaczej:tak:

Lux niezle z tym braniem na spiocha haha:-D, ja tez tak lubie no i w ogole lubie szalec w tych sprawach hahaha. I tez lubie jak on ma nade mna wtedy kontrole chociaz nie ukrywam, ze i ja lubie przejmowac paleczke i od czasu do czasu miec nad nim kontrole w tych rzeczach, hahah chyba greya sie naczytalam za duzo, bo pomysly mam teraz nieziemskie i jeden lepszy od drugiego hahaha juz nie wspomne o tym, z e wpitake bylismy na zakupach ciuchowych, poszlismy do przebieralni, on tam przymierza ciuchy, weszlam, aby ocenic i byl tam jeden gadzet, zapewne nalezacy do sklepu, nie bede sie wdawac w szczegoly i haha mialam pewne pomysly z nim, ktore zrealiwalam, a M byl taki szczesliwy z tej spontanicznosci i gadzetu, ze obiecalam mu, ze sprawie nam cos dla umilenia tych chwil, szczeke mial na podlodze:-D:cool:

Julia kochana slabo widze ten zalacznik, ale chyba to twoje ciuszkowe zakupy, ktorych zazdraszczam:-D lojeju i to jak

Edita z komuniami i prezentami teraz to meksyk jakis, elektronika, bajeranckie rowery i inne cuda wianki, w naszych czasach byly jakies drobiazgi z bizuterii, walkmany, a rower jak ktos dostal to byl kozak normalnie;-)

Aschlee kochana piekne te testy, trzymam ogromne kciuki, aby bylo pieknie kochana:tak:

Missiiss kochana ja tez lubie gadzety w seksie i tez zwariowana z pomyslami jestem w tych kwestiach haha:-D

Anula my z M sie klocimy od czasu do czasu, chociaz ciezko to nazwac klotnia, bo to raczej ostrzejasza wymiana zdan jest. I widze ze szalenstwa sypialniane u Was, dobrze dobrze. :-D

Jugoslawa kochana ja na swieta juz zorbilam liste zakupow, a ciasta bede robic takie jak mazurki i babke i wystarczy, bo to dwa dni tlyko, mialam robic ejszcze sernik, ale sie zastanawiam czy nie bedzie za duzo;-)

Limonka nie trac nadziei, trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze i ze doczekasz sie upragnionej ciazy;-)

Anula super mieliscie pomysl an urodziny dla mlodego i extra, ze zadowolony solenizant jest:tak:

Karola ja tez mysle o sesji brzuszkowej jak nam sie uda, piekna pamiatka:tak:

Fruzka i ja tez kiedys przezywalam kazda porazke kiedy cykl okazywal sie stracony, ale w koncu przestalam, bo jestem szczesliwym optymistycnzym i rozesmianym czlowiekiem, a kiedy sie tym przejmowalam to stawalam sie kims kim nie jestem i przestalam sie spinac i nakrecac i tak jest najlepiej;-)

Jugoslawa super, ze sezon rowerowy juz otwarty, wysilek fizyczny zawsze jest pozytywny:-)

Julia ahhh jak ja zazdroszcze Ci tcyh udanych zakupow, 50 sztuk za taka cene hahah, interes zycia kochana i prorocze zkaupy ciaze widze tez zrobione:-D. Mam nadzieje, ze coreczka juz lepiej, bidulka

NusiaM86 witaj:-)

Anula jesli chodzi o bol owu to ja czuje czasem bardziej czasem mniej, sa cykle, ze tak mnie napiernicza, ze mam ochote wyciac sobie jajowod i sie nim wieszac haha:szok:

Fruzka to widze daliscie z R czadu haha i tak trzymac:-D

Karola niezle musilo byc skoro Ty ranna haha, ja kiedys w przyplywie namietnosci uszkodzilam faceta az zawyl haha, nigdy tego nie zapomne:-D

Widze, ze wszystkie szaleja namietnie ze swoimi chlopami i dobrze widac, ze duch w narodzie nie ginie haha, my tez lubimy szalec, bo lozko przereklamowane sie robi i wszedzie gdzie nas najdzie ochota jest super, a pomysly zwlaszcza ostatnio to mnie sie trzymaja, no mowie, ze greya sie naczytalam i wcielam pewne pomysly w zycie ostatnio w piatek poszalelismy troche w porzebieralni, tak nas naszlo zwlaszcza po mojej grze wstepnej i lubie ta adrenaline w takich miejscach, ale ja to swir jestem skrzywiony na maxa

Ktos zapodal link do tego sernika brownie i teraz sie zaslinilam:-Dmusze je zrobic haha

Jestem juz kochane, ostatnio gonie swoj wlasny ogon, w pitake woeczor z M mialam taki mega humor i takie pomysl, ze M sie pytal czy czego mi nie dodali do jedzenia przypadkiem haha. Caly weekend sprzatanie w domu, porzadki itd, a wieczory z M i nie mialam kiedy wejsc.
A dzis z rana spotkanie u klienta w firmie i tak gonie gonie, ale udalo mi sie Was nadrobic:-D

Dziś dzieci chciały naleśniki z serem i kakao mąż nie będzie zadowolony bo on z tych miesozernych jest hihi

Hej dziewczynki jestem jestem, ale musialam odespac po nocce i to z corka w domu...wiecie jak ciezko sie zdrzemnac jak ma sie swoja dziecine w domu cale szczescie ona nalezy do tych mega grzecznych wiec problemu niebylo;-)aczkolwiek co chwile cos chciala...a najwiecej to ze mam sie z nia pobawic a ja nieprzytomna leze:-( niemialam sil...
Ona juz lepiej chyba z 3 razy w nocy wymiotowala , rano na brzuszek narzekala wiec dalam jej nospe i pomogla...apetyt sredni ale sa postepy;-)
A najwieksza niespodzianka przyjechala i 12 do domu M wrocil i zajal sie corka wiec poszlam na drzemke, zrobilam obiad, on popsrzatal, zajal sie mala a ja z powrotem legne do lozka...taka jakas slaba jestem:/ i wykorzystam fakt ze jest bo od jutra sama bede musiala sobie radzic...

A u nas ciagle pada i burza sie kreci:/

Ja dzis na obiad sos karkowka, pyzy i kapusta modra;-)

Aschlee kochana i jak tam testy?&&&&

reklama
julia: smacznie brzmi twój dzisiejszy obiadek :D Super macie współpracę z mężem jeśli chodzi o podział obowiązków :) Ciekawe czy u nas będzie podobnie jak sie w końcu doczekamy potomstwa :| Mam nadzieję, że córci już na dobre się polepszy. Odpoczywaj kochana, odpoczywaj :)

niusia: lubię naleśniki głównie za to, że sa uniwersalne. U nas to zwykle jest tak, że ja mam ochotę na słodko własnie, a TŻ na wytrawnie. Wtedy robię farsz i taki i taki i każdy zadowolony :D A naleśniki z warzywami albo z mielonym mięsem są pyszne :D Do tego sosik i gites :D

jazza: witaj radosna kobieto :D Ja też lubię adrenalinę :D My lubimy zaszaleć w windzie jak tylko mamy okazję, gra wstępna na całego i ta adrenalina czy ktoś się będzie dosiadał do windy czy nie :D Szkoda tylko, że tak mało okazji to jazdy windą mamy :D:D:D A przebieralnia kusząca, kusząca ;D

fruzka: u mnie na obiadek spagetti :)

edita: jak tak wymieniałaś te objawy to ja stwierdzam, że też miałam :D Szkoda tylko, że właśnie nie byłam w ciązy :) Właśnie tak wyczytałam, że jak skok jest to owulacja też była...brzmi obiecująco :) Co do deszczu to akurat podczas jazdy rowerem nie było. Wstrzeliliśmy sie idealnie.

karola: pręt powiadasz? No dodatkowe źródło atrakcji :D Jeden mebel a ile możliwości :D

luska: no no z 3 razy bzykanka to nawet trojaczki mogą wyjść :D:D:D

Hmmm w weekend idealnie wstrzelaliśmy się w pogodę bez deszczu to dzisiaj nadrobiłam z nawiązką :/
Nie dość, że wiało cholernie i mi parasol połamało to jeszcze było oberwanie chmury i tak zmokłam, że myślałam że gorzej być może...jak się okazało mogło być gorzej...jechało auto przy samym krawężniku...Cudownie!
Nawet zła nie jestem tak bardzo na deszcz co na tego idiotę co jechał z 80 po mieście :/
Kurtka już się suszy, a ja zaraz wchodzę pod prysznic, bo się ogrzać muszę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry