Hej kochane:-)
Karola oj to najgorsze kiedy patrzysz na to jak twoj rodzic sie stacza i ze na nic zadne apele, mam nadzieje, Twoj tata sie opamieta, bo ma dla kogo
Missiiss nosz kurna z ta firma Twoja, ze tak w kulki dziady leca z kasa, krzeslem ich normalnie, wspolczuje Ci tych problemow, bo nie powinnas sie teraz denerwowac kochana. Z ta naprawa auta to grubo...
Madziolina trzymam kicuki za szybkie zaciazenie i nie dziwie sie, ze malego nie chcesz oddac do zlobka, jednak jak z mama bedzie to zupelnie inaczej
Lux niezle z tym braniem na spiocha haha

, ja tez tak lubie no i w ogole lubie szalec w tych sprawach hahaha. I tez lubie jak on ma nade mna wtedy kontrole chociaz nie ukrywam, ze i ja lubie przejmowac paleczke i od czasu do czasu miec nad nim kontrole w tych rzeczach, hahah chyba greya sie naczytalam za duzo, bo pomysly mam teraz nieziemskie i jeden lepszy od drugiego hahaha juz nie wspomne o tym, z e wpitake bylismy na zakupach ciuchowych, poszlismy do przebieralni, on tam przymierza ciuchy, weszlam, aby ocenic i byl tam jeden gadzet, zapewne nalezacy do sklepu, nie bede sie wdawac w szczegoly i haha mialam pewne pomysly z nim, ktore zrealiwalam, a M byl taki szczesliwy z tej spontanicznosci i gadzetu, ze obiecalam mu, ze sprawie nam cos dla umilenia tych chwil, szczeke mial na podlodze

Julia kochana slabo widze ten zalacznik, ale chyba to twoje ciuszkowe zakupy, ktorych zazdraszczam

lojeju i to jak
Edita z komuniami i prezentami teraz to meksyk jakis, elektronika, bajeranckie rowery i inne cuda wianki, w naszych czasach byly jakies drobiazgi z bizuterii, walkmany, a rower jak ktos dostal to byl kozak normalnie;-)
Aschlee kochana piekne te testy, trzymam ogromne kciuki, aby bylo pieknie kochana
Missiiss kochana ja tez lubie gadzety w seksie i tez zwariowana z pomyslami jestem w tych kwestiach haha
Anula my z M sie klocimy od czasu do czasu, chociaz ciezko to nazwac klotnia, bo to raczej ostrzejasza wymiana zdan jest. I widze ze szalenstwa sypialniane u Was, dobrze dobrze.
Jugoslawa kochana ja na swieta juz zorbilam liste zakupow, a ciasta bede robic takie jak mazurki i babke i wystarczy, bo to dwa dni tlyko, mialam robic ejszcze sernik, ale sie zastanawiam czy nie bedzie za duzo;-)
Limonka nie trac nadziei, trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze i ze doczekasz sie upragnionej ciazy;-)
Anula super mieliscie pomysl an urodziny dla mlodego i extra, ze zadowolony solenizant jest
Karola ja tez mysle o sesji brzuszkowej jak nam sie uda, piekna pamiatka
Fruzka i ja tez kiedys przezywalam kazda porazke kiedy cykl okazywal sie stracony, ale w koncu przestalam, bo jestem szczesliwym optymistycnzym i rozesmianym czlowiekiem, a kiedy sie tym przejmowalam to stawalam sie kims kim nie jestem i przestalam sie spinac i nakrecac i tak jest najlepiej;-)
Jugoslawa super, ze sezon rowerowy juz otwarty, wysilek fizyczny zawsze jest pozytywny:-)
Julia ahhh jak ja zazdroszcze Ci tcyh udanych zakupow, 50 sztuk za taka cene hahah, interes zycia kochana i prorocze zkaupy ciaze widze tez zrobione

. Mam nadzieje, ze coreczka juz lepiej, bidulka
NusiaM86 witaj:-)
Anula jesli chodzi o bol owu to ja czuje czasem bardziej czasem mniej, sa cykle, ze tak mnie napiernicza, ze mam ochote wyciac sobie jajowod i sie nim wieszac haha
Fruzka to widze daliscie z R czadu haha i tak trzymac
Karola niezle musilo byc skoro Ty ranna haha, ja kiedys w przyplywie namietnosci uszkodzilam faceta az zawyl haha, nigdy tego nie zapomne
Widze, ze wszystkie szaleja namietnie ze swoimi chlopami i dobrze widac, ze duch w narodzie nie ginie haha, my tez lubimy szalec, bo lozko przereklamowane sie robi i wszedzie gdzie nas najdzie ochota jest super, a pomysly zwlaszcza ostatnio to mnie sie trzymaja, no mowie, ze greya sie naczytalam i wcielam pewne pomysly w zycie ostatnio w piatek poszalelismy troche w porzebieralni, tak nas naszlo zwlaszcza po mojej grze wstepnej i lubie ta adrenaline w takich miejscach, ale ja to swir jestem skrzywiony na maxa
Ktos zapodal link do tego sernika brownie i teraz sie zaslinilam

musze je zrobic haha
Jestem juz kochane, ostatnio gonie swoj wlasny ogon, w pitake woeczor z M mialam taki mega humor i takie pomysl, ze M sie pytal czy czego mi nie dodali do jedzenia przypadkiem haha. Caly weekend sprzatanie w domu, porzadki itd, a wieczory z M i nie mialam kiedy wejsc.
A dzis z rana spotkanie u klienta w firmie i tak gonie gonie, ale udalo mi sie Was nadrobic