Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oszaleje, jesli dzisiaj tez nigdzie nie wyjde.

Edytko, wszystko wskazuje na to, ze klapa I tym razem + mam dosc niezla intuicje. W weekend rozmawialam z kuzynka, tez miala problemy z zajsciem, powiedziala, ze jak o tym juz tak nie myslala to od razu byla w ciazy, niby nic nowego, jednak ja jestem mega niecierpliwa I kazde niepowodzenie jeszcze bardziej mnie doluje... Chyba zrobie sobie przerwe...
przed chwila spojrzalam na dlugoterminowa prognoze pogody, ma byc u nas deszczowo caly tydzien, super... Zaplanowalismy na weekend zoo![]()
ze mnie dzisiaj marny pocieszyciel Luskaczemu mamy tak podgorke? szkoda gadac
Zycze Tobie dzidzi z calego serca I mam nadzieje, ze ten nowy gin dobrze CIe pokieruje. 
ze mnie dzisiaj marny pocieszyciel LuskaZycze Tobie dzidzi z calego serca I mam nadzieje, ze ten nowy gin dobrze CIe pokieruje.
Edita -no wlasnie, jak nie myslec, jak sie nie dato jakbym miala zapomniec jak mam na imie, albo nie wiem, drogi do domu
![]()

:-)