• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

A ja kiedyś w kanciapie szafkę rozwaliłam:) To znaczy mąż mi w tym pomógł :-p
Teraz to rzeczywiście raczej w domu, odkąd Młody jest na świecie, ale w domu to w sumie albo łóżko, albo stół, albo podłoga czy jakieś podparcie:-D:happy2::cool:

Luśka
To życzę bliźniaków;)

reklama
Dzien dobry Wszystkim :-)
Niezle Dziewczyny, widze, ze weekend u Was nalezal do udanych:-)
U nas pogoda okropna:dry: Oszaleje, jesli dzisiaj tez nigdzie nie wyjde.

Edita, Jugoslawa, Polecam ten sernik, zrobi na swieta furrore :-D
Edita, rozbawilas mnie ta historia :-D
Julka - jak coreczka?

Mam dzisiaj jakiegos dola, musze w koncu dotrzec do tego mojego Gina, bo pzregapilam wizyte 25.03 i zaopatrzyc sie w test owulacyjne, polecacie jakiegos sprzedajacego, bo na allegro jest ich mnostwo, czy wsio ryba?

Ostatnia edycja:
Limonka
Ja myślę, że to bez znaczenia, u którego..wszystkie takie same są:) Kwestia tylko czy kupisz 20testów czy 40szt. hehe:-D Drogie nie są, wiec można szaleć:) Ale może wstrzymaj się, bo przecież jesteś przed terminem @:happy2: Wszystko się może zdarzyć:-)

Edytko, wszystko wskazuje na to, ze klapa I tym razem + mam dosc niezla intuicje. W weekend rozmawialam z kuzynka, tez miala problemy z zajsciem, powiedziala, ze jak o tym juz tak nie myslala to od razu byla w ciazy, niby nic nowego, jednak ja jestem mega niecierpliwa I kazde niepowodzenie jeszcze bardziej mnie doluje... Chyba zrobie sobie przerwe...

przed chwila spojrzalam na dlugoterminowa prognoze pogody, ma byc u nas deszczowo caly tydzien, super... Zaplanowalismy w weekend zoo :dry:

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny jak ja bym chciala byc juz mama nie wazne czy beda to blizniaki czy nie ja juz nie placze ale mam taka pustke w sercu ciesze sie ze mam meza z ktorym sie dogaduje ale brak dziecka daje mi duzo do myslenia

Edytko, wszystko wskazuje na to, ze klapa I tym razem + mam dosc niezla intuicje. W weekend rozmawialam z kuzynka, tez miala problemy z zajsciem, powiedziala, ze jak o tym juz tak nie myslala to od razu byla w ciazy, niby nic nowego, jednak ja jestem mega niecierpliwa I kazde niepowodzenie jeszcze bardziej mnie doluje... Chyba zrobie sobie przerwe...

przed chwila spojrzalam na dlugoterminowa prognoze pogody, ma byc u nas deszczowo caly tydzien, super... Zaplanowalismy na weekend zoo :dry:

Tak, ja tez słyszałam te historie, że jak się o tym nie myśli, to sie od razu zachodzi. Pytanie brzmi:
JAK O TYM NIE MYŚLEĆ?
Mi nawet jak się wydaje, ze odpuściłam i nie myślę, to i tak myslę,,, gdzies tam w głowie cały czas jest ta myśl, więc nie wiem..
Licze, że może w czerwu jak pojedziemy na wczasy, będę miała albo końcówkę @, albo będę już po niej , a jedziemy na dwa tygodnie:) to może wtedy na luzie, bez liczenia dni, tylko byzkanie jak mamy ochotę plus relaks - że wtedy może się właśnie uda i to mnie trzyma. Szczerze powiem, że jak w czerwcu czy tam pocz.lipca przyjdzie do mnie @ to chyba dola załapię jak nie wiem co i albo się zbadam wzdłuż i wszerz, albo odpuszczę...

Luśka
Będziesz niedługo mamusią:) Na pewno:)
Szkoda, ze nie możesz tych badań zrobić..Chociaż Tsh, progesteron i prolaktynę. Zawsze to jakiś obraz by był ;(

reklama
ze mnie dzisiaj marny pocieszyciel Luska:sorry2: Zycze Tobie dzidzi z calego serca I mam nadzieje, ze ten nowy gin dobrze CIe pokieruje.
Edita -no wlasnie, jak nie myslec, jak sie nie da :D to jakbym miala zapomniec jak mam na imie, albo nie wiem, drogi do domu :-D

Dokładnie!
Mogę nie myśleć o tym 24/7 ale to jest cały czas w głowie, wszystko się kojarzy, wszystko przypomina -błędne koło:) A przy orgazmie - może się udało?:rofl2::-D:-):happy2::cool::cool2:

Luska
Może ta Twoja kwietniowa małpa nie przylezie:) I tego będę się trzymać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry