• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Dzien dobry:-)

Julia dobranoc odpocznij wyspij sie choc troszke. Najlepszego dla taty:-)

Anula jeszcze raz najlepszego dla syncia:-)

Jugoslawa u nas tez deszczowo, wietrznie, chociaz wiatr juz nie tak silny jak wczoraj, ale za wsze.. dzisiaj rano walczylam z brama... masakra.. Ja tez kochana przed swietami to mam tyle do zrobienia ze gonie swoj wlasny ogon, praca, dom, swieta i padam jak zabita potem hehe;-)

Pogoda okropna, na sama mysl mi zimno i dreszcze przebiegaja poi plecach brrrr
Ok dzis spotkania...wdzialam olowkowa czarna spodnice, czarna bluzke.. czerwona szminka i czuje sie jak Marilyn Monroe haha tylko, ze ona blond byla, a ja brunetka:-D

Nusia ehh a to wredna @ przykro mi :(

Milego dnia:-)

reklama
Dzień dobry:)

Nusia, a to wstrętna @. Niech idzie precz.. Na majówke będziesz mieć spokój, bo już nie przyjdzie:)

Ale się wkurzyłam, ale się wkurzyłam. Niestety troche z mojej winy. Byłam na badaniach, których de facto nie zrobiłam. Pani w punkcie pobrań powiedziała, że są płatne, bo z prywatnego gabinetu. Ja nie pomyślałam o tym wogóle. I tak w tym cyklu ich nie zrobir, bo nie wydam 110 zł na badania, zwłaszcza, że mam serie wydatków. Nowe opony do auta, oc, lakiernik itp..... Grrrr....

Postanowienie mam takie, że w tym cyklu nic nie sprawdzam i nic nie licze... Niestety przyłapałam się na tym, że za duzo mysle na ten temat, nawet co chwile śni mi się ciążą (nie moja). Chyba wpadam w jakąs paranoje, bo za bardzo chce..

A u nas na szczęście jeszcze nie jest biało, mimo, że śnieg od czasu do czasu sypie. Mój mnie oczywiście wkręcił, że pół metra śniegu;p

Co do zołzy, to mi się też włącza w dni płodne, bo czasem jak pomyśle co w nocy z M robiłam, to aż mi głupio, zero hamulców;p A wczoraj na mnie czekał aż z pracy wróce i troche pobrykaliśmy i zasnęłam. Obudziłam się dopiero o 1.30, bo poczułam, ze coś ze mnie cieknie;p

Dzien dobry! ;-)

Jazza, jak ja Tobie zazdroszcze tego american dream... Nawet tych wichur, deszczu :-D
Nusia, przykro mi:-( Kciuki za nastepny cykl!
Anula, sporo nas sie nazbieralo na tego 12, moze razem zatestujemy;-)

Luska a jak tam u Ciebie?

Julka, spokojnych snow, wypoczywaj po tym maratonie!:tak:

Karola, a masz mozliwosc, zeby gdzies na nfz wyciagnac te badania? Mi ostatnio nawet internista zlecila tsh. Zawsze musi wyskoczyc jakis nieplanowany wydatek a tu jescze przed swietami :/

Editk jescze nie ma?:confused::-(
Wczoraj myslalam o Izie, ciekawe co u niej, ciekawe, czy ma juz tego pieska, eh teskno za nia:-(

Wlasnie wrocilam z zakupow, straszy pan przede mna w kolejce zaaferowany wyma****e karta, chce placic zblizeniowo, kasjerka nie zdazyla nawet polowy jego zakupow nabic, a ten krzyczy, " moge przylozyc, moge przylozyc" a ta zdziwiona: "a co ja Panu zrobilam":-D

Witam serdecznie! Cóż, wygląda na to, że najwyższa pora zawitać i w tym dziale, chociaż zupełnie się tego nie spodziewałam :) Póki co czekam na wizytę u ginekologa, żeby wyjaśnić skąd u mnie tak spore opóźnienie okresu (bo beta mówi, że ciąży nie ma), ale jak tylko się ogarnę, zabieramy się do starań, bo niespodziewanie w moim chłopaku obudził się olbrzymi instynkt rodzicielski i nie może sobie wybaczyć, że jednak tym razem nie będzie mieć potomka. Szczerze, to nie spodziewałam się u niego takiej reakcji na niedoszłą-bądź co bądź-wpadkę. Sądziłam, że tylko ja będę załamana, że nie przyjdzie mi jeszcze mamuśkować, a tu proszę :D

Jak wam mija ten wietrzny dzień?

reklama
Limonka, niezły ten dziadek;p uśmiałam się;p no myśle ze moze by się dało, ale mamy tu taka gin co raczej wole jej unikac, bo jest raczej niepolecana delikatnie mówiąc. no i nie tylko o tsh się rozchodzi, jeszcze dodatkowo mam sprawdzic estradiol, lh, fsh, progesteron i prolaktyne.
Ja już wczesniej robiłam tsk, prolaktyne i progesteron i było w normie, ale moj gin kazal powtorzyc caly komplet.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry