karola1507
Podążając za marzeniami:)
Witaj, Aine
Rozumiem, że w taki razie to będzie wasz pierwszy cykl starań
Jak już będziesz wiedzieć coś więcej i niestety @ przyjdzie to daj znać, a Julia wpisze cie na liste staraczek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty jesteś Marylin Monroe in black, a ja prawie jak MM, bo też blondi, ale zielone oczy mam

Limonka, niezły ten dziadek;p uśmiałam się;p no myśle ze moze by się dało, ale mamy tu taka gin co raczej wole jej unikac, bo jest raczej niepolecana delikatnie mówiąc. no i nie tylko o tsh się rozchodzi, jeszcze dodatkowo mam sprawdzic estradiol, lh, fsh, progesteron i prolaktyne.
Ja już wczesniej robiłam tsk, prolaktyne i progesteron i było w normie, ale moj gin kazal powtorzyc caly komplet.

eh, placi sie te wszytskie skladki a jak czlowiek chce zrobic raz na ruski rok komplet badan to Prywatnie prosze sobie isc, albo z wielka lacha wypisza...
a moze chociaz na czesc badan wypisze skierowanie np. Internista, posciemniaj, ze Zle sie czujesz, wymien pare objawow niedoczynnosci I powiedz, Ze w rodzinie ktos ma. Mi bardzo ochoczo wystawila
Aine, fajnie, ze do nas dolaczylas! Powdzenia w staraniach I oby jak najszybciej wyjasnil sie ten brak @.
Limonka, już gadałam z mężem i stwierdziliśmy, że zrobie później te badania prywatnie. Nie mam czasu biegać po lekarzach. A ja myśle, że u mnie tkwi problem w głowie. Nie umiem tak na serio wyluzować, a jeszcze wczoraj koleżanka w pracy podejrzewa ze jest w ciązy... Trzymam za nią kciuki, a sama się gryze..