• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witaj, Aine:) Rozumiem, że w taki razie to będzie wasz pierwszy cykl starań:) Jak już będziesz wiedzieć coś więcej i niestety @ przyjdzie to daj znać, a Julia wpisze cie na liste staraczek:)

reklama
Dziewczyny napisałam posta na kilometr i mi wcięło:( Więc teraz tylko na szybko:

Jazza
Zazdroszczę NY, nawet zamiecie mogę tam przeżyć i burze, i tornada, byleby tam być!!!!!!!!!!:-D Ty jesteś Marylin Monroe in black, a ja prawie jak MM, bo też blondi, ale zielone oczy mam:) Ale za to wcięcie w talii prawie jak MM:)

Anula
Sto lat dla synka:) Niech zdrowo rośnie:)

Julia
Sto lat dla taty:) Co Mu kupiłaś?:tak:

Karola
110zł??? Czizez, dużo:(
A taki cykl bez tempki i testów ovu dobrze Ci zrobi i może właśnie się zaskoczysz jak II kreski ujrzysz:)

Jugosława
Ty teraz bliżej terminu @, to jesteś w tym okresie, co już się nasłu****e organizmu...Trzymam kciuki za objawy wczesnej ciąży:tak:

Limonka
Niezła historia z tymi zakupami:) Biedna pani wystraszyła się starszego pana :rofl2::happy:

Luśka
Co tam u Ciebie? Jak zdrówko?

Witaj Ainie:) razem raźniej:) A ile Ci się spóźnia @?

Nusia
Przykro mi, że @ przylazła... :( ale to już ostatnia w tym roku na pewno:)

Frużka
U nas wiatr się troszkę uspokoił... Ale słyszę, że znowu chyba się zaczyna;(

Asch
Czekam na Twój teścior wiernie jak piesek:)

Ja byłam na badaniach okresowych. Zdrowa jestem, okularów nie trzeba, będę żyć:)
W oóle ostatnio jakoś pozytywnie jestem nastawiona do wszystkiego:) Jakby ktoś coś mi codzienne dosypował do picia:)
Wszystkim nam się uda zaciążyć, czuję to w kościach:)
Jeszcze coś pisałam wcześniej, ale zapomniałam:(
A wcięło mi naprawdę dużo i nawet tak strasznie się nie zdenerwowałam:)

Ostatnia edycja:
Limonka, niezły ten dziadek;p uśmiałam się;p no myśle ze moze by się dało, ale mamy tu taka gin co raczej wole jej unikac, bo jest raczej niepolecana delikatnie mówiąc. no i nie tylko o tsh się rozchodzi, jeszcze dodatkowo mam sprawdzic estradiol, lh, fsh, progesteron i prolaktyne.
Ja już wczesniej robiłam tsk, prolaktyne i progesteron i było w normie, ale moj gin kazal powtorzyc caly komplet.

eh, placi sie te wszytskie skladki a jak czlowiek chce zrobic raz na ruski rok komplet badan to Prywatnie prosze sobie isc, albo z wielka lacha wypisza...
a moze chociaz na czesc badan wypisze skierowanie np. Internista, posciemniaj, ze Zle sie czujesz, wymien pare objawow niedoczynnosci I powiedz, Ze w rodzinie ktos ma. Mi bardzo ochoczo wystawila :happy:

Aine, fajnie, ze do nas dolaczylas! Powdzenia w staraniach I oby jak najszybciej wyjasnil sie ten brak @.

eh, placi sie te wszytskie skladki a jak czlowiek chce zrobic raz na ruski rok komplet badan to Prywatnie prosze sobie isc, albo z wielka lacha wypisza...
a moze chociaz na czesc badan wypisze skierowanie np. Internista, posciemniaj, ze Zle sie czujesz, wymien pare objawow niedoczynnosci I powiedz, Ze w rodzinie ktos ma. Mi bardzo ochoczo wystawila :happy:

Aine, fajnie, ze do nas dolaczylas! Powdzenia w staraniach I oby jak najszybciej wyjasnil sie ten brak @.

Limonka, już gadałam z mężem i stwierdziliśmy, że zrobie później te badania prywatnie. Nie mam czasu biegać po lekarzach. A ja myśle, że u mnie tkwi problem w głowie. Nie umiem tak na serio wyluzować, a jeszcze wczoraj koleżanka w pracy podejrzewa ze jest w ciązy... Trzymam za nią kciuki, a sama się gryze..

Karola
Limonka dobrze prawi:) Może pościemniaj trochę lekarzowi to Ci na NFZ wystawi:)

Luśka
Biedna Ty:(:-( Powiem Ci, że coś często chorujesz Kochana... Myślałaś o braniu czegoś na wzmocnienie? jakiegoś tranu czy witamin albo większe dawki wit.c ?

Limonka, już gadałam z mężem i stwierdziliśmy, że zrobie później te badania prywatnie. Nie mam czasu biegać po lekarzach. A ja myśle, że u mnie tkwi problem w głowie. Nie umiem tak na serio wyluzować, a jeszcze wczoraj koleżanka w pracy podejrzewa ze jest w ciązy... Trzymam za nią kciuki, a sama się gryze..

Wiesz Karola, ja dokładnie tak samo myślę o sobie...
Naprawdę, wydaje mi się, że jestem zdrowa i mąż też, a problem leży w tym... że za dużo myślimy. I za bardzo chcemy.
Planujecie niedługo jakiś wypad wakacyjny czy weekendowy? w maju albo w czerwcu? Może to by pomogło...Choć oczywiście trzymam kciuki, żeby teraz się udało:):tak:

Edita, no jestes w koncu! :-) Ja zawsze przed zatwierdzeniem odpowiedzi kopiuje caly tekst, jak go wetnie to wklejam jescze raz.;-) Super, ze badania ok i swietnie, ze humor dopisuje!

Luska, zdrowka duzo, oby szybko to chorobsko minelo!

.witam

Pare godzin pospalam ale jeszcze bede musiala sie zdrzemnac bo 4 godziny to za malo...w dodatku musze isc z corka do lekarza bo od wymiotow narzeka ze brzuszek ja boli...i niechce nic jesc od paru dni:-(

Nusia a to wredna malpa!!!! Tulam

Aschlee kochana jak tam sytuacja na froncie?

Anula sto lat da synusia!

Jugoslawa co do prezentu to nic nie wymyslilam:/

Fruzka wspolczuje bolu glowy:/

Aine90 witamy, jak bedziesz wiedziec cos wiecej napisz a wciagne cie na liste;-)

Edita niemam nic dla taty:'( niemam pojecia przed wizyta u lekarza z corka zadzwonie do mamy dopytam sie jej!

Luska zdrowka kochana!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry