• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Edita fajnie ze badania wyszyly ok pozazdroscic takiego nastawienia mi by sie przydalo takie,zaczne brac z Ciebie przyklad:-)
Aine witaj oby wizyta po swietach wyjasnila przyczyne opoznienia @
Luska duzo zdrowka:-)

reklama
Limonka
Humor dopisuje, aż to podejrzane jest:) Może mi mój mąż coś dosypuje, bo miał już dość zołzy :-p
Ja tez kopiuję zawsze, ale jak już napiszę, a ja kończyłam, dosłownie ostatnie zdanie pisałam i nacisnęłam chyba ctrl+a- zaznaczyłam wszystko i dalej pisałam:( I zostało tylko to, co pisałam po tym naciśnięciu tych przycisków:) udana jestem :-D

Julia
Współczuję choroby córeczki:( Nie ma nic gorszego, jak dziecko chore:( Wszystkiego się odechciewa i tylko się człowiek martwi:( Zdrówka jej życzę bardzo, bardzo dużo!!:happy:

Aine90
To sporo Ci się spóźnia:( Może mocno Ci się ovu przesunęła.... Gin pewnie da Ci luteinę na wywołanie. Ale z tego co pamiętam to mi też raz na rok, może na dwa lata zdarzał się jakiś jeden mega długi cykl..Będzie dobrze:)

Nusia
Ja taka zadowolona chodzę ostatnio, że sama się sobie dziwię:)

Podejrzewam, że to dlatego, że nie muszę się starać w tym cyklu. A dwa, że miałam STRASZNE parcie na różnicę wieku 3lata i chciałam zdążyć, a teraz już za późno i odpuściłam:) Mam cały rok 2016 na poród i od razu mi się buźka śmieje:)
Jak do lipca nie zaciąże to zacznę się badać i nawet prześwietlać wzdłuż i wszerz:)

Hej kochane co tam slychac?

Widze nowe buzki, witaj aine90!:)

Jak wam mija dzien? Do mnie dotarlo ze juz jest kwiecen a za miesiac mamy maj a dopiero co byl sylwester!!! No nie moge sie otrzasnac z tego haha;))

Edita83 fajnie, ze masz teraz takie wyluzowane podejscie, ja mysle ze w 80% przypadkow to zaciazenie jest kwestia naszej psychiki. Jak sie non stop mysli o zafasolkowaniu to wtedy sie czlowiek stresuje, a stres nas blokuje i organizm nie moze sie wyluzowac i przestawic na tryb ciazowy...takze oby tak dalej!:)

Aine90
Kurcze sporo ci sie spoznia, a kiedy robilas test? Bo niektorym dziewczynom to dopiero jakies 2 tyg po terminie @ potrafi wyjsc pozytywny:)
A jak tam reszta? Kto teraz testuje?:)

witaj migduch
ja testuję, ale to tylko formalność bo nic nie przeczuwam pozytywnego... ale jutro rano raczej siknę bo mam lutkę odstawić, chociaż z drugiej strony po co go robić skoro objawów brak - w zeszłym miesiącu znowu objawy miałam a nic na rzeczy nie było... eh no zobaczymy...

Martaha
Cztery latka też może być:) Co będę walczyć z siłą wyższą:):-p

Migduch
Ja wyluzowałam, bo się nie staram w tym m-cu i dlatego tez pewnie jest mi łatwiej:) Zobaczymy w przyszłym m-cu, czy taka luziara będę:)
Ale myślę, że naprawdę chciałam bardzo urodzić w tym roku, a teraz już nie mam parcia, to może jednak będzie lepiej:)

Dzisiaj odwiedza mnie siorka z Młodym:) Ale będę miała głośno w chałupie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry